Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

buarada ben geçen birşey duydum bugünde yaptım portakalda yaptı aynı zamanda yapan arkadaşım hamile kaldı o ay yapmak isteyen olursa die yazayım

evde 7 tane kapı seçip hepsini kapatıosunuz abdest alıp seçtiğiniz br kapıdan başlıyorsunuz ve her kapıya bir yasin ve ayetel kürsi okuyosunuz ve açarken Allahım bu duayla açılan kapılar gibi benimde nasiplerimi aç tez zamanda bana hayırlı sağlıklı evlat ver diyosunuz en son balkon kapısını açın ama dışarıya açılan bir kapı olucak ve yine duanızı yapıp bitirin bilmiyorum ben yaptım inşallah rabbim kabul eder.

İlginç denemek lazım....

benim kadar yapmıyorsunuzdur kızlar....meme ucu koyulaşmış mı yok karın altındaki çizgi çıkmışmı.yok omu yok bumu deliricem diye kocam korkmaya başladı.allah sonumuzu hayır etsin:)

diyosunnnnnnnnnnnnnnnnn kızzz acaba tüğmü lekemi ışığı açıp inceliyom her defasında

bende yapam kızzzzzzzzzzz

YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KIZÇEM BU AY BARİM SEN GÜZEL HABER VER BİZEEE BU ATEŞLE İKİZ YAPASIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Kız ne ikizi....İkiz oluncamı yükseliyormuş....Bilmiyordum....Bende bir gariplik var orası kesin çünki bir çok kişinin çizelgesine göre benimki hep yüksek anlamadım gitti.Dijital ateş ölç var.5 ay önce almıştım.Yoksa ondamı bir gariplik var bilmiyorum ama rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin İnşallah yarabbim

off ikiz olsa zor olur bakımı ama bi spermle iki kuşaklinialirimsmile güzel olur be kaydirigubbakcemile3

BİLMEM KIZÇEM İÇİMDEN ÖYLE GELDİİ :lepi:

off ikiz olsa zor olur bakımı ama bi spermle iki kuşaklinialirimsmile güzel olur be kaydirigubbakcemile3

DEMÜÜ KIZ BİDAHA ŞİTRES YOK UZUN SÜREkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…