Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ya insanlar tanımadıklarıyla nasıl bir araya gelir diye düşünürdüm buluşma haberlerini resimlerini gördüğümde.
Keşke bu topikteki arkadaşlarla bizde aynı şehirde olabilseydik.Bir günümüzü hep beraber geçirebilseydik ne güseel olurdu opuyorumnanaktan boshayallersmile

tmm işte böle ol hayatım sen erkencisin seninki dayanamadı yeni çalışmalara erken başlamak istedi herhal sempatiksalakcinni

Benim yavaş yavaş çıkma vaktim geldi kızlar
hepinizi öpüyorum
az kalsın iyi akşamlar yazacaktım:)) kafa gitti gerçekten çok dolu kafam

size iyi günler canlarım

aman can sıkıntısı be ayten artık ne yapçağımızı şaşırdık işte sempatiksalakcinni bende evimi topluycam cnm sanada iyi çalışmalar gelriim sonra öpt

slm kızlarr ateşini ölçtünmü cnm sabah birdaha sen?ay ne bileyim hep sen hamlesin gibi gelio ama çokta yaşadık böyle şeyler fazlada kaptırmayalım kendimizi kaçıncı denemedi sizin cnm?

slm kızlarr ateşini ölçtünmü cnm sabah birdaha sen?ay ne bileyim hep sen hamlesin gibi gelio ama çokta yaşadık böyle şeyler fazlada kaptırmayalım kendimizi kaçıncı denemedi sizin cnm?

Canım test yapacagım diye unuttum.Vallahi 1 yıla yakın süredir deniyor sormak istediğin buysa eger...

evt cnm oydu yani istediğiniz süre ne çabuk geçio zaman be aynen benimde 1 seneyi geçti valla ama du bakalım senden daha umutluyuzzemuszemus

portakalım nerdesin kuşum sen bu saatlerde burda olurdun aslında iyisindir inşallah karın ağrın geçmiştir

evt cnm oydu yani istediğiniz süre ne çabuk geçio zaman be aynen benimde 1 seneyi geçti valla ama du bakalım senden daha umutluyuzzemuszemus

Bende çok umutlanmak istemiyorum...korkuyorum sonra olanlardan...çok çabuk yıkılıyorum.toparlanmam zaman alıyor..Ama hala gelen giden yok tabi..Allah bilir canım be

olsun cnm herşey bizim için alıştık artık bunca zamandır yıkılıp tekrar toparlanmaya hayırlısı neyse o olsun beklicez görcez cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…