Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben burdayımmmmmmmmmmmmmmm

portakal hasta sanırım gelmedi hiç kıyamam erkenden adeti geldi:sinifsinif:

aysen annesini taşıo işi var

ayten şimdi gitti sanırım

topikteki son durum bukaydirigubbakcemile3 sen napıosun cnm?

canım kimse yok diye evlere bakayım dedim. bu ara dekorasyonumu birde oturma odası mobilyalarımı değiştiricemde. fikir edindim baya. neler yapıypsun

günaydınnnnnnnnnnnn minnoşlarrrrrrrrrsempatiksalakcinni ben erknciyim bugün eski işyerime geldim paramı alıcam inşallahhhhh dua edin bana baydım

anamm zor bacımm ne işin var kız bu saatte burda senin şimdi yatakda olman lazımdı kaydirigubbakcemile3
hadi inşlhh alırısn artık paranı anacım olumunekankayizsmile

günaydınnnnnnnnnnnn minnoşlarrrrrrrrrsempatiksalakcinni ben erknciyim bugün eski işyerime geldim paramı alıcam inşallahhhhh dua edin bana baydım

İnşallah alırsın cnm söke söke al kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar geçmişe bakamadım.Fazla vaktim yok yazıp çıkacağım,akşam 6dan sonra gelebilirim ancak.

Sabah kalktım doktora (her zaman gittiğime) gittim.Randevu yok tabi doktor ameliytataymış ve henüz hiç hasta almamış yani en az 3 saat beklemem gerekecekti.Giriş yaptırmadım bende.

Bahsettiğim özel kliniği aradım 150 tl vermeye razıydım.Doktorda öğleden sonra gelecekmiş,benimde işe geleceğim için vaktim yoktu.O da kaldı..

Sonra başka bi özel hastaneye gittik.Sgk ile anlaşması yokmuş ve neredeyse gitmek istediğim özel klinikle aynı fiyata bide doktorlar hakkında hiç bilgim yok,buraya vereceğim parayla diğerine giderim dedim çıktım.

Yok 1.5 saat oldu evden çıkalı doktor bulamıyoruz.Parayı da gözden çıakrdım ama doktor yok.

Neyse tam eve gelmeden bi tıp merkezi gördüm oraya girelim artık en azından şu kisti öğreneyim dedim.
1 saatte orda bekledik içeriye girdim.

Kistim gitmiş

Bana 3 ay kullanmak üzere Gyno verdi ilacı almadım henüz tam hatırlayamadım adını.Daha önce kullanmıştım zaten..

3 ay sonra da olmazsa gel rahim filmi çekelim dedi ve zaten bildiğim şeyleri söyleyerek yolladı

Bu da foss yani kızlar..

Çok şanssızım ben yaa..

Son düzenleme:
slm berrakcım nasılsın

İyiyim canım, temizlik yapıyorumda yeni gördüm mesajını. Sen nasılsın ? Gerçi online görünmüyosun ama . opuyorumnanaktan

selam berrakcım selam civvircim nasılsınız kızlar
cicvir son durum ne anacım sende çalışmalar devammı opuyorumnanaktan

İyiyiz canımmmm, sen nasılsın bakalım ? opuyorumnanaktan

Kistin gitmiş olmasına çooook sevindim canım, devamını da yazzzz, merak ederimmmm. Temizlik yapıyorum bende, ara ara bakıyorum. Merakta bırakma beni. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…