- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.381
Berrakcım ırmak öykü çok güzel isimler ya gerçekten senin cimcimeye çok yakıştırdım
kuşum ne demek at tabi sorun olmaz bende burdayım diye ordan cvp yazmadım hayatım :)
yok cnm burdayım eşime bakıp geldim oarada olmuş herhalde buarada isimleri bende çok beğendim cnm senin kızın güzel olmazmı sence annesine benzerse süper olur nerden biliosun dersen kaydirigubbakcemile3 resmini görmüştüm cnmm sağlıklı olsunda en önemlisi
Heheheheh kaydirigubbakcemile3 Normalde gitmiyorum yalnızken. Burda eşimin arkadaşının annesi var, onun tanıdıklarıyla beraber güne katıldık.Silivriden taaaa sarıyer tarafına gittim. Minibüs tutmuşlardı. birde kedim vardı benim ya, onu vermiştim. işte gittiğim evde oydu. Kediciğimi de gördüm gitmişken. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
buarada kafayı yedik ya akşam rüyamda adet oluyordum aman diorum yine geldi bu felan inşallah rüyam tersine çıkarda o gelmes bebk gelir yaboshayallersmile
saol yavrum ii oldu gördük geldik oralarıdakaydirigubbakcemile3
slm kızlar bende temmuz ayında 2 bebek denemelerine başlayacagım allahım isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar bende temmuz ayında 2 bebek denemelerine başlayacagım allahım isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnn
örgülerin çook güzelmiş bayıldımm senmi yapıyosun?
hayrılı olsun canım senin 2 bebeişde bakalım niyetlendik umaım cok bekletmez bizi
evet canım örgülerin hepsi benim elimdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:hulya:
AHHH AHHH benimde 2. bebişim gelsin artıkkk yaaaaaa :CüvCüv:
günaydın canım oohh tatile de çıkıyorsun valla kıskandım :umursamaz:günaydın kızlarr nasılsınızz? ben iyiyim bu cuma yazlığa gidiyorum 2 ay yokum buralarda arada girmeye çalışırımm orda internet yokk pc mi evde bırakıyorum döndüğümde hepinizden güzel haberler alırım inş.. merakla beyliycem portim listede bana erkek yazmamışsın halaaa aşkolsunn:umursamaz:
AHHH AHHH benimde 2. bebişim gelsin artıkkk yaaaaaa :CüvCüv:
günaydın canım oohh tatile de çıkıyorsun valla kıskandım :umursamaz:
döndüğünde inşallah hepimiz hamile oluruz opuyorumnanaktan
hemen yazıyorum canım dalgınlığıma gelmiştir yoksa nasıl yazmam senin oğluşunu hayatım olumunekankayizsmile
Öpüyorum seni çok,döndüğünde kaçıncı hafta da olucaksın?
Selaam hoşgeldin aramıza.Amin inşallah cnm Allah herkese nasip etsin
inşallah ilk denemelerde kavuşursun bebişine
1. kaç yaşında acaba?
günaydın canım oohh tatile de çıkıyorsun valla kıskandım :umursamaz:
döndüğünde inşallah hepimiz hamile oluruz opuyorumnanaktan
hemen yazıyorum canım dalgınlığıma gelmiştir yoksa nasıl yazmam senin oğluşunu hayatım olumunekankayizsmile
Öpüyorum seni çok,döndüğünde kaçıncı hafta da olucaksın?
Selaam hoşgeldin aramıza.Amin inşallah cnm Allah herkese nasip etsin
inşallah ilk denemelerde kavuşursun bebişine
1. kaç yaşında acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?