Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Berrakcım ırmak öykü çok güzel isimler ya gerçekten senin cimcimeye çok yakıştırdım

Ben de çoook beğeniyorum canımm. opuyorumnanaktan Bakalım doğunca nasıl bi bebiş olucak. opuyorumnanaktan

kuşum ne demek at tabi sorun olmaz bende burdayım diye ordan cvp yazmadım hayatım :)

Ay ben seni gittin sandım. Offline oldun da az önce. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok cnm burdayım eşime bakıp geldim oarada olmuş herhalde buarada isimleri bende çok beğendim cnm senin kızın güzel olmazmı sence annesine benzerse süper olur nerden biliosun dersen kaydirigubbakcemile3 resmini görmüştüm cnmm sağlıklı olsunda en önemlisi

Hehehehe teşekkür ederim canım. Eminim sizde çok güzelsiniz. opuyorumnanaktan Kızım doğunca ekliycem resimlerini. opuyorumnanaktan

ayy evet senin kediciğin vardı gı bana verseydin ya onu :umursamaz: ben sana yine geri gönderirdim istediğinde :)) iyi gitmişsiniz ohh gez cnm benim yarasın zemuszemus

buarada kafayı yedik ya akşam rüyamda adet oluyordum aman diorum yine geldi bu felan inşallah rüyam tersine çıkarda o gelmes bebk gelir yaboshayallersmile

(öncelikle hayırlara çıksın rüyan cnm)
ayy o rüyaları hep görüyoruz,hepimiz kafayı yedik,tüp bebek ve aşılma yaptıranların bazıları da karabasan görüyormuş,kırmızıları görmek ondan iyidir.Sen bi yerden haber alcan zorum ben sana yorumluyiverim rüyanı :))

saol yavrum ii oldu gördük geldik oralarıdakaydirigubbakcemile3

Bugün neredeydin ne yaptın derlerse heeç şöyle bi New York'a gittim geldim kaydirigubbakcemile3

ay ben çıktım hemen ama misfirler geldi şimdide geldim kimse yok tabii öpt herkesi iyi uykular kızlarrropuyorumnanaktan

Herkeze merhaba...opuyorumnanaktan
Yine ve yine bir hafta daha başladı..
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur ... :CüvCüv: hihoyyyt

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

Ayın son günü, sanırım bu ay hiç hamile çıkmadı aramızdan ama umudumuzu kayettmiyoruz hazirana daha sıkı çalışıyoruz. aklinialirimsmile
Doktor kontrollerini aksatmıyoruz,kürlerimize devam edip,bol bol dua ediyoruz :Saruboceq:

günaydın kızlarr nasılsınızz? ben iyiyim bu cuma yazlığa gidiyorum 2 ay yokum buralarda arada girmeye çalışırımm orda internet yokk pc mi evde bırakıyorum döndüğümde hepinizden güzel haberler alırım inş.. merakla beyliycem portim listede bana erkek yazmamışsın halaaa aşkolsunn:umursamaz:

AHHH AHHH benimde 2. bebişim gelsin artıkkk yaaaaaa :CüvCüv:

günaydın canım oohh tatile de çıkıyorsun valla kıskandım :umursamaz:
döndüğünde inşallah hepimiz hamile oluruz opuyorumnanaktan
hemen yazıyorum canım dalgınlığıma gelmiştir yoksa nasıl yazmam senin oğluşunu hayatım olumunekankayizsmile
Öpüyorum seni çok,döndüğünde kaçıncı hafta da olucaksın?

slm kızlar bende temmuz ayında 2 bebek denemelerine başlayacagım allahım isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnn

Selaam hoşgeldin aramıza.Amin inşallah cnm Allah herkese nasip etsin
inşallah ilk denemelerde kavuşursun bebişine
1. kaç yaşında acaba?

canım oğlusum 9 yasındaaaaaaaaaa uzun bir aradan sonraaaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

şuanda 18.haftadayım ağustos sonu dönerimm 30. haftaya girmiş olucam inş.. doğuma az kalmış olucak doğumda 26 ekimdeymişş randevulu doğum benimkisi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…