- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.361
Nasılsın portakalcımmmm ? opuyorumnanaktan
tşk.iyiyim canım sen nasılsın?
Yalnız mısınız bugün?
slmm ben geldim ama mafoldum offfsil süpür tatlı yap derken sonra yemek bu saati buldum valla sen naptın portakalım uğrayan olmamış bugün pek millet keyif yapıo tabi ohhh zemuszemus
hoşbulduk berrakçık napıosun cnm keyifler iidir umarım ay büyüttün kızı maşallah yaaabiz hala bekliyoruzzzzboshayallersmile
ay durun yakaladım sizi
slmm ben geldim ama mafoldum offfsil süpür tatlı yap derken sonra yemek bu saati buldum valla sen naptın portakalım uğrayan olmamış bugün pek millet keyif yapıo tabi ohhh zemuszemus
Ben de iyiyim. Yok canım, gezmeden geldim. Kocişimde benden 5 dk önce gelmiş. Yemek hazırladım ona.
ayy kuşum ya berrakla senden başka gelen giden olmadı heeç :umursamaz:
minnoşlar nerde geziyor bilmem,off sıkıldım sabahtan beri saf saf dolanıyorum bu haftanın okumadığım konusu kalmadı :lepi:
ay keşke evde olsam da öyle yorulsam,en azından gelenlerle iki çift laf ediyorsun böyle sap gibi çok sıkıldım
Ohh pazar gezmesi zemuszemus aslında yazacaktım sabah sen bugün gezmeye gitmiyor musun diyee aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 ama pek konuşamayınca içimde kaldı :)) zaten gitmişsin baksan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?