Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slmmm minnoşlarrrrrrrrrsempatiksalakcinni

anca uyandım oha diyorum kendime ama şimdi hemen işe girişicem akşama misafirim var temizlik hazırlık drken giremem bugün sanırım öpt opuyorumnanaktan

portakalım kuşum seni ayrıca öptttopuyorumnanaktan iştesin herhalde iyi çalışmalar sana yavrumm

Hangi ara girdin yahu hep burdaydım görmedim

Maşallah valla ne güzel uyumuşsun,ben 5 saat bile uyuyamadım ( geceleri uyku tutmuyor beni

ışteyim cnmcım,ben de seni öpüyorum vakit bulursan arada uğra,akşama daha çok :))

slmm ben geldim ama mafoldum offf sil süpür tatlı yap derken sonra yemek bu saati buldum valla sen naptın portakalım uğrayan olmamış bugün pek millet keyif yapıo tabi ohhh zemuszemus

tşk.iyiyim canım sen nasılsın?
Yalnız mısınız bugün?

Ben de iyiyim. Yok canım, gezmeden geldim. Kocişimde benden 5 dk önce gelmiş. Yemek hazırladım ona.

slmm ben geldim ama mafoldum offf sil süpür tatlı yap derken sonra yemek bu saati buldum valla sen naptın portakalım uğrayan olmamış bugün pek millet keyif yapıo tabi ohhh zemuszemus

Selam canım , hoşgeldin. :)

hoşbulduk berrakçık napıosun cnm keyifler iidir umarım ay büyüttün kızı maşallah yaaa biz hala bekliyoruzzzzboshayallersmile

hoşbulduk berrakçık napıosun cnm keyifler iidir umarım ay büyüttün kızı maşallah yaaa biz hala bekliyoruzzzzboshayallersmile

Napiiim canım, misafirliğe gitmiştim.Sonra eve geldim. Büyüdü valla kızım. Artık yoruluyorum yürüyünce. İnşallah yakında sizinde olucak karnınızda bebişiniz . :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ayy kuşum ya berrakla senden başka gelen giden olmadı heeç :umursamaz:
minnoşlar nerde geziyor bilmem,off sıkıldım sabahtan beri saf saf dolanıyorum bu haftanın okumadığım konusu kalmadı :lepi:
ay keşke evde olsam da öyle yorulsam,en azından gelenlerle iki çift laf ediyorsun böyle sap gibi çok sıkıldım

Ben de iyiyim. Yok canım, gezmeden geldim. Kocişimde benden 5 dk önce gelmiş. Yemek hazırladım ona.

Ohh pazar gezmesi zemuszemus aslında yazacaktım sabah sen bugün gezmeye gitmiyor musun diyee aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 ama pek konuşamayınca içimde kaldı :)) zaten gitmişsin baksan kaydirigubbakcemile3

burdayım eşime bakıp geldimde haklısın cnm ya çok yoruluyosun kıyamam sana baktım temin albümler düğünler ne varsa bakıodun sıkıntıdanzemuszemus

berrakçım inşalah cnm bizde kavuşuruz en yakın zamanda

Heheheheh kaydirigubbakcemile3 Normalde gitmiyorum yalnızken. Burda eşimin arkadaşının annesi var, onun tanıdıklarıyla beraber güne katıldık.Silivriden taaaa sarıyer tarafına gittim. Minibüs tutmuşlardı. birde kedim vardı benim ya, onu vermiştim. işte gittiğim evde oydu. Kediciğimi de gördüm gitmişken. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

buarada kafayı yedik ya akşam rüyamda adet oluyordum aman diorum yine geldi bu felan inşallah rüyam tersine çıkarda o gelmes bebk gelir yaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…