Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

evde sıkılıyorum vücut ısımda çok arttı bu gece terden uyuyamadımm yazlık serin oluyoo orda rahat ederim gerçi denize giremiycem ama yeşillik ve havası yeter kocişe pc yi hafta sonları getir diyorum ama vınn lazım oda orda çekermi bilmiyorum özliycem hepinizi hergün giripi yazdıklarınızı okuyodumm valla

Güncellenmiş Listemiz
Herkese şans getirsin inşallah :Saruboceq:

Hamile arkadaşlara sesleniyorum, :hulya: bebeklerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar bzizimle paylaşırsanız seviniriiizz zemuszemus
Tabi sesimi duymamış olabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 o zaman şöyle yapalım topiğimize uğrayan hamile arkadaşlar,topiğimize uğramayan hamile arkadaşların bebeklerinin cinsiyetlerinden haberleri varsa onlar söyleyebilir mi? olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım oğlusum 9 yasındaaaaaaaaaa uzun bir aradan sonraaaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
ay maşallah Alalh bağışlasın tam zamanı sana bi tane prenses lazım.
Allah gönlüne göre versin inaşllah :Saruboceq:
Tarihin belli olunca verirsen seni de listeye eklerim.
Bu arada bende bayıldım örgülerine ya ne kadar güzeller zemuszemus

şuanda 18.haftadayım ağustos sonu dönerimm 30. haftaya girmiş olucam inş.. doğuma az kalmış olucak doğumda 26 ekimdeymişş randevulu doğum benimkisi:roflol:

Kuşum geldiğinde nerdeyse doğurcan valla fazla bişey kalmıyor :)
ayy dün gibi hatırlıyorum ya ilk öğrendiğiniz zamanları ne kadar güzel,bi bakmışız doğmuşlar

Havalar ısındıkça sıkıntı başlıyor tabi,Allah yardımcı olsun bu sıcaklarda hamilelik yaşayanlara
Bakarsın duruma göre belki çekiyodur etraftan öğrenirsen sende istetirsin bi tane vııınnn kuşum.

listeye yazmışsınn sağol kuşum o liste döndüğümde dolsunn sizlerin adıylaaa inş.. bafonun kıız cnmm

ayy geçen söylemiştin de ben o zaman çıkmak zorunda falan kaldım heralde bafoyu bile düzeltmemişim baksana akannehir kaydirigubbakcemile3

evet portim sıcaklarda dahada zor olucak galiba şimdiden yanıyorumm o zaman napıcam bilmiyorumm vın çekermi bilmiyorum cepler bile zor çekiyoo ama araştırıcamm senin iznin ne zaman?

ikiz olduğu için onu çok merak ediyorum bilmiyorumkismile
Dillemma topiğe geldiği için onu öğrenmek zor olmaz sanırım :)) da diğer kızları öğrenemk pek mümkün olmayacak gibi şakkıdı

evet isim yazdırıp unutmuşlar burayıı hımmmklava:bafo çok yoğun ama bizim topice bile hergün giremiyo girincede 5 dakika zor kalıyoo ama diğer kızlardan haberim yokk

tamam canım bu hafta kontollerimi yaptırayımda
tarih bildiririm yazarsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
opuyorumnanaktan Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, uzun bir aradan sonra bebiş için doktora gitmek heyecan verici olsa gerek

evet portim sıcaklarda dahada zor olucak galiba şimdiden yanıyorumm o zaman napıcam bilmiyorumm vın çekermi bilmiyorum cepler bile zor çekiyoo ama araştırıcamm senin iznin ne zaman?

olmaz mı ya biz hemen klima çalıştırmaya başlamayalım yaz uzun diye pencere açık yatıyoruz 2-3 akşamdır yani feci sıcak

Bu arada yıllık izni soruyorsan, yazın yıllık izin kullanmak zor bizde ama belki bir iki gün alırım yakın çevrede bi yere kaçarız.

haftalık izni soruyorsan 3gün sonra :))

selam kızlar ben geldimmmmmm tabi istbla dönmedim henüz ama özledim sizleri bi bakayım dedim
ne var ne yok geçmişi okumadım değişiklik varmı hamiş haberi yok herhalde

Evet canım saglık kontorlÜnden geÇİp hazır olmak gÜzel bŞr sÜreÇ folİkaİst kullanıyorum zaten 2 aydır
En doğrusunu yapıyorsun cnm
1. olunca ikincinin olması daha kolay tabi,biz henüz birincilere sahip olmak için uğraşıyoruz.
İnşallah bize de çifter çifter sağlıklı bebişler verir Allahım

hımm o sıcaklarda iştesin yanii millet senin oray geliyo tatile sen çalışıyosunn ne uyuz bi durum

Kapalı ve klimalı ortamlarda olduğumuz için aslına bakarsan çok dert olmuyor.
Bazen işe gelirken biran önce kendimi içeri atmak istiyorum,dışarısı yanıyor resmen.
bizde günlük tatil yapıyoruz kuşum yatmaya otele değil,eve geliyoruz kaydirigubbakcemile3
tek sorun oda servisi yok her şeyi kendin yapıyorsun :roflol:

hoşbulduk yavru ceylanım benim olumunekankayizsmile
iyiyim canım ne olsun bol bol temiz hava kuş sesleri manzara :lepi:

evinde etrafında resimlerini çektim istbla dönünce göstericem size yerimseniben

sen nasılsın canımcım Şeniz

ay sağol canım oraları da görelim dün de New York sokaklarındaydık işte biz de zorumla :))
Bugün de nereye gitsek diye düşünüyoruz :)
ıyiyiz kuşum bi sorun yok,seni özledik

ay newyork mu bayanssulusmile benide götürünsenize aklinialirimsmile
ay cnaım bende sizleri özledim yahuu
burdaki tem,iz hava sayesinde sabahları 7 de ayaktayım kaçta yatarsam yatayım
korna sesi yok gürültü yok kafa dinleme yeri tam :hulya: birde bebiş olsaydı çok harika olurdu ama :gitme:

Sanki öğlen 12ye kadar yatıyordu ya evde de kaydirigubbakcemile3
sen zaten normalde de o saatlerde uyanmıyor musun kuşum :) dinç garu aklinialirimsmile

Bebiş olsa bak çok süper uyurdu sakinleşirdi o sessizlikte,neyse seneye yaza bebeğinle gidersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…