- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.401
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek
hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek
berrakada :CüvCüv: ________ Kız
sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek
A&S :CüvCüv: ____________Erkek
pembehera :CüvCüv:________Kız
madeofhonor :CüvCüv:______Kız
justing76 :CüvCüv: _________Kız
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv: ________Kız
bafo :CüvCüv: ___________Kız
eren sezen :CüvCüv: _____Erkek
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv:
kardelen_cicegi :CüvCüv:
teolog :CüvCüv:
aşkmeleği :CüvCüv:
has_bahce :CüvCüv:
Mayıs Listemiz
mirage1983_______15 Mayıs
gonca85gonca_____20 Mayıs
qusel_____________29 Mayıs
ayseece___________31 Mayıs
sevecen86_________31 Mayıs
Haziran Listemiz
yelizipucu_________1 Haziran
mız mız___________1 Haziran
zorxx_____________2 Haziran
cicvir41___________4 Haziran
skorpion74 _______5 Haziran
d_kupcu__________9 Haziran
Tancredi_________19 Haziran
Ayten35__________19 Haziran
portakal_suyu ____20 Haziran
yasam58__________22 Haziran
anka1297_________ ? Haziran
aysen_34__________26 Haziran
ay maşallah Alalh bağışlasın tam zamanı sana bi tane prenses lazım.canım oğlusum 9 yasındaaaaaaaaaa uzun bir aradan sonraaaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
şuanda 18.haftadayım ağustos sonu dönerimm 30. haftaya girmiş olucam inş.. doğuma az kalmış olucak doğumda 26 ekimdeymişş randevulu doğum benimkisi:roflol:
evde sıkılıyorum vücut ısımda çok arttı bu gece terden uyuyamadımm yazlık serin oluyoo orda rahat ederim gerçi denize giremiycem ama yeşillik ve havası yeter kocişe pc yi hafta sonları getir diyorum ama vınn lazım oda orda çekermi bilmiyorum özliycem hepinizi hergün giripi yazdıklarınızı okuyodumm valla
listeye yazmışsınn sağol kuşum o liste döndüğümde dolsunn sizlerin adıylaaa inş.. bafonun kıız cnmm
ikiz olduğu için onu çok merak ediyorum bilmiyorumkismilesağoll portimm dilemmada bizim topicte ama daha netleşmemiş onunkiler
ikiz olduğu için onu çok merak ediyorum bilmiyorumkismile
Dillemma topiğe geldiği için onu öğrenmek zor olmaz sanırım :)) da diğer kızları öğrenemk pek mümkün olmayacak gibi şakkıdı
opuyorumnanaktan Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, uzun bir aradan sonra bebiş için doktora gitmek heyecan verici olsa gerektamam canım bu hafta kontollerimi yaptırayımda
tarih bildiririm yazarsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet portim sıcaklarda dahada zor olucak galiba şimdiden yanıyorumm o zaman napıcam bilmiyorumm vın çekermi bilmiyorum cepler bile zor çekiyoo ama araştırıcamm senin iznin ne zaman?
Bu arada yıllık izni soruyorsan, yazın yıllık izin kullanmak zor bizde ama belki bir iki gün alırım yakın çevrede bi yere kaçarız.
haftalık izni soruyorsan 3gün sonra :))
En doğrusunu yapıyorsun cnmEvet canım saglık kontorlÜnden geÇİp hazır olmak gÜzel bŞr sÜreÇ folİkaİst kullanıyorum zaten 2 aydır
hımm o sıcaklarda iştesin yanii millet senin oray geliyo tatile sen çalışıyosunn ne uyuz bi durum
selam kızlar ben geldimmmmmm tabi istbla dönmedim henüz ama özledim sizleri bi bakayım dedim
ne var ne yok geçmişi okumadım değişiklik varmı hamiş haberi yok herhalde
ay newyork mu bayanssulusmile benide götürünsenize aklinialirimsmile
ay cnaım bende sizleri özledim yahuu
burdaki tem,iz hava sayesinde sabahları 7 de ayaktayım kaçta yatarsam yatayım
korna sesi yok gürültü yok kafa dinleme yeri tam :hulya: birde bebiş olsaydı çok harika olurdu ama :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?