Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay evet orası ölede yinede evde kalktığımdfa sersem oluyodum uykum oluyodu yani
burda yorgun kalkmıyosn
inşlhh canım seneye hepimizin kucakları dolar :ecrin_bebek:

neyse kuşum ben kaçıyorum artık hadi öpüyorum seni kocaman

zorumada selamlar özledim delü karuyuda opuyorumnanaktan

ay mirage kuşum iyiki geldin sana sorayım tancredi geçmişi okuyor sanırım.
rahim filmini kaçıncı gün çektirmek gerekiyor cnm?
Yani illa bi günü var mı ? rahim filminin çekildiği ay boş mu geçmesi gerekiyor?

slm kızlar adetım 4 gun gectı ama adetlerım bazen 9 gun atar o yuzden hıc beklemıyorum bakalım 10 gune kayarsa belkı bır sans yapacam test sımdı 4 un gectı gerıye kaldı 6 gun

Hiç keyfim yok bugün ya bi tuhafım,içimden hiç bişey gelmiyor

sen nasılsın?

İyiyim ben canım.Senin neyin var ? Markete gittim geldim bende,hava çoook sıcak ,yandım.bilmiyorumkismile

slm kızlar adetım 4 gun gectı ama adetlerım bazen 9 gun atar o yuzden hıc beklemıyorum bakalım 10 gune kayarsa belkı bır sans yapacam test sımdı 4 un gectı gerıye kaldı 6 gun

İnşallah bebiştir canımmm.opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız

İyiyiz canım sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

Ayyy yine offline oldunuz hepiniz. Ben gelince kaçıyo musunuz ne ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

heyooooooooooo ben geldim kızlar nerdesiniz geçmişi okudum şöle bi..

sezen yazlığa gidiyomuş iyi tatiller cnm bebişine ii bak annesii..zemuszemus

aysen gelmiş yavrum görüşemedik gel artık bizde seni özledik çokopuyorumnanaktan

mızmızn günü geçmiş inşallah bebek vardırrrzemuszemus

berrakçım slm canm sen napıosun?

portakalım ben çektirdğim ay 11.günümdü ve adam buakşam olmasın hemen başlayın çalışmaya demişti ama başka yerlerde okuduğumda korunun denmiş anlamadım bende ama doktorun seni yönlendrii cnm aslında 6ve 7 gün ii çekilmek için ben geç kalmıuştım azıcık inşallah gerek kalmaz tabiii:Saruboceq:

Selam canım, iyiyim sen nasılsın ? opuyorumnanaktan Benimde kocişim geliyomuş şimdi, çıkıcam birazdan. kaydirigubbakcemile3

neyim olsun işler sıkıcı, yaz geldi topikte de herkes dağıldı bi yerlere :umursamaz: gelen giden yok canım sıkılıyor berrakcım

zorum hoşgeldin cnm.Ya ben gideyim kendim çektireyim diyorum ama bu ay geç kalmış oluyorum sanki bilmiyorumkismile

Bütün herşeyi hazırlayıp bulduğum doktorun karşısına çıkmak istiyorum ve sıfırdan tedaviye başlamak değil artık ne yapılacaksa yapılsın istiyorum

yok be hayatım geç kalmış değilsinki eğer öyle bişr düşüncen varsa hemen git çektir kuşum kafana fazla takmadan

haklısın sıcaklar bastırdı bayılıcam şimdi:bbo:

berrakçım saol cnm bende iyiym yemek derdi iştew bi yandan

ben gidene kadar kaç gün geçer kuşum hemen gidemem ki..
tıp da doktor bi arkadaşım uğradı yanıma bugün.Gideceğim doktoru söyledim bana kesinlikle ona git,çok iyidir ben gözüm kapalı güvenirim benim hocamdı dedi.Acayip motive oldum doğru doktoru buldum diye

ay eşim geldi hayatım ona baktım bide yemek off olmuşum cnm ozaman bekle adeti ozaman git hemen gidemiceksen cnm ve doktoru bulduğuna çok sevindim bende bulsamm:sinifsinif:

akşam açtım ama geçti cnm sen yoktun 12.30 gibiydi bugünde dışarıdaydım yine cnm geziyorum durmadankaydirigubbakcemile2

off buarada benimde yaklaştı ya başladı yine bacak ağrısı karın ağrısı anacım bukadarmı olur ya hiç umutlandırmıyo insanı yaakaydirigubbakcemile3

Ben bulayım sana da kuşum :) kendiminkini internetten buldum nasıl olsa :)
bende 12den sonra kimse gelmez daha diye kapattım zaten uzandım tv izledim

şimdi yemek yersiniz siz kocişinde gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…