Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya canım tayin olma ihtimalimiz var ama biz istemediğimiz için ipka verdik bebek hastane olayları yüüznden ama ipkanın kabul olmama durumuda vardı tabiki ama çok şükürrr bu senede istbldayızzz şimdi öğrendik :lepi: :lepi:

iyi bari olacaksa en azından istediğiniz yerlerden biri olsun.
İnşallah seneye burası olur :)) yazarsınız dime burayı da?

inşlhh öyle olur bakalım seneye bu zamanlar toparlanmış olurum herhalde boshayallersmile

yok canım malesef orayı yazamıyoruz önce doğu görevi
doğudada malatya veya erzincan diye istiyo eşim sivasa yakın diye ama bakalım ksımet :hulya:

evet bidenem saçmaydı ipucu
kk ya üye olurken ne desem kabul etmemişti bende yanda ipucu yazıyodu onu alıvermiştim :)
iyiyim hayatım fena değilimm...
sende ne var ne yok tatlımm

aman çok uzak oralar ya,istanbuldan sonra ne de çekilir ya
hayırlısı olsun.
ayy seni hep evde sanıyorum :)

valla canım bilmiyorum nasıl olcak sağlık olsunda ne yapak :1ninca:

ya zaten doğudan sonra eskişehirden ev alıp yerleşmeyi düşünüyoruz bakalım annemleer yakın diye :lepi:

ay evet bende öle snaıyorum kaydirigubbakcemile3

gerçi pztrsi dönücem haziran sonu yine gelicem bakalım kuran okutucaz evde teyzemler felanda gelicek istbldan hep beraber gelicez okulların kapanmasını bekliyoruz zemuszemus çocukları için

akannehir
yok tatlım gitmedim tekrar doktora korkuyorum yine folikül görmezler diye
evet ya insafsız doktorr bi hamile kalayım hayırlısıyla görüşücem onlaaa

aman canım valla aslında hamile kalsaydım gidecektik sonuçta eninde sonunda gidicez bir an önce gidip gelmek en iyisi ama işte hastane olayları orda çok zor diye erteledik inşlhh seneye kadar göbişime gelirde gideriz bizde

canım ne menepozu yaa allah korusun ben geri kaldım biraz havadislerden haberim yok
doktormu dedi yoksa alsanaalsanasmile
yaş kaç bu arada yelizcim

hayırlısıyla bebişin bu yıl kış gelmeden konsun göbbüşüne aysenim
canım kimyasal gebelikten sonraki ay doktora gittim benim fsh değerim tavan yapmış
doktor ilaç vermek istedi bende dedim ben vakit kaybetmeyim tüp bebek merkezzine gideyim görüşeyim doktorumda daha iyi olur
memorial a gittim...kadın baktıı ve dediki erken menopoz ve folikül hiç yok
e diyorum ilaç felan yokmu yapabileceğim bişi yokmu yok dedii...beni sepetledi
bende şimdi işte bitkisel kürler yapıyorumm...
benim aaştırdığım kadarıyla erken menopozun geri dönüşümü var bi anda menopoza girmedi,m herhalde değilmi...
ama işte şimdide korkuyorum başka bi dr gitmye
33 yaşındayım tamam çok genç değilim ama menopoza girecek kdarda yaşlı değilim
işte böyle aysenciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…