Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hayırlısıyla bebişin bu yıl kış gelmeden konsun göbbüşüne aysenim
canım kimyasal gebelikten sonraki ay doktora gittim benim fsh değerim tavan yapmış
doktor ilaç vermek istedi bende dedim ben vakit kaybetmeyim tüp bebek merkezzine gideyim görüşeyim doktorumda daha iyi olur
memorial a gittim...kadın baktıı ve dediki erken menopoz ve folikül hiç yok
e diyorum ilaç felan yokmu yapabileceğim bişi yokmu yok dedii...beni sepetledi
bende şimdi işte bitkisel kürler yapıyorumm...
benim aaştırdığım kadarıyla erken menopozun geri dönüşümü var bi anda menopoza girmedi,m herhalde değilmi...
ama işte şimdide korkuyorum başka bi dr gitmye
33 yaşındayım tamam çok genç değilim ama menopoza girecek kdarda yaşlı değilim
işte böyle aysenciğim

akannehir
yok tatlım gitmedim tekrar doktora korkuyorum yine folikül görmezler diye
evet ya insafsız doktorr bi hamile kalayım hayırlısıyla görüşücem onlaaa

Canım doktorunu değiştirsen başka bi doktora gitsen,besbelli senin duygularını içinde bulunduğun durumu pek önemsememiş bu gittiğin doktor ki moralinin bozulacağını bile bile saçma sapan konuşmuş...

Yani var mı yok mu diye korktuğun için gitmemezlik yapma sonuçta ortada bi gerçek varsa sen onu ultrasonda görsende görmesen de sonuç değişmez.Doktora gitmezsek hiç bişey öğrenemiyoruz öylee boş boş beklemedik mi bebek olsun diye aylarcaa...
Sonu.? :çok üzgünüm: mafoldumben

canım benim menopoz için tabiki erken.
menopoza pat diye girdin diye birşey yok söktürücülerle adet olmanı sağlayabilirler ve adetlerini düzenleyecek ilaçlar verebilirler.adet olduktan sonra da yumoşların oluşacaktır,oluşmuyorsa da bununda iğnesi var ilacı var ..
Moralini bozma bence vakit kaybetmeden başka bir doktor bul

inşlhh canım hepimizin yüüz gülsün bu sene inşlhhh

ya canım sen başka bi doktora git ne öle direk böle bişi sölüyo..nerde oturuyosun istersen benim gittiğim doktora gel sende ben memnunum bakalım
bende soğan kürüne başlasam diyorum yaaa am unuttum ne zmaan başlamak gerekiyodu kaçıncı gün
bu sefer bırakmıycam 3 ay devam edicem bakalım
yaşında çok geç dğeil canım benim annem 47 yaşında adet düzezsizliği hiç yoktu geöen aylarda 2 ay felan olmadı doktora gitti..anneme bile bir sürü test yaptılar girip girmediğini anlamak için..menepoza girmemiş henüz
neye göre böle bişieyi yapıştırmış hemen anlamadım
sen kafana takma canım stres yapma

haklısın porticiğim eşimde öle söylüyor bu adetimde değil ama bi dahaki adetimde gidicem inşallah artıkk doktora... sağol canım benimmm

benim teyzemin kızı da senin yaşında, geçenlerde doktora gitti , hastalanmamıştı. Doktor menapoz başlangıcı olabilir demiş. Yaşı genç olduğu için geçici olabiliyomuş. Şimdi düzeldi. bi kaç ilaç vermişti doktor ona. Sende başka bi doktora git bence.

tv de soğan kürü için adet döneminden 10 gün önce başlanması gerektiğini söylemişler arkadaşım yazmış bana aysencim yapim diye.
Beyaz soğanı 1.5 su bardağı su da kaynatıp günde 2 kez içiyorsun.
Sonra adet oluyorsun ve incir kürüne başlıyorsun
onu da 21 gün yapman gerekiyormuş (8-9 adet inciri 15 dk kaynatıyorsun ve ister bir seferde ister ikiye bölerek gün içinde içiyorsun)
aynı zamanda başka bir tencerede de havuç kaynatıyorsun o da 20 dk kaynayacak.(yumurtanın çatlaması için)

Soğan temizliyor+incir yumurtlamayı sağlıyor= havuç yumurtayı çatlatıyor formül bu

fsh hormonuna bakarak ve folikül görmediği için söyledi uyuz kadın
ben avrupa yakasındyım aysenciğim senin doktorun hangi hastanede canım
soğan kürüne adetin bittikden sonra 7.gün başlanıyor tatlım 15 gün
bide adetinden 10 gün önce tekrar yapıyosun
aynen porticiğim başından savdıı
sonrada bana diyoki önümüzdeki ay yine yaptır bana faksla gelmene gerek yok diyo
bir sefer yapılan testle karar verilmemeli tabiki bir kadın yılda 12 sefer yumurtlamazmışki bazı aylaar yumurtlamadan geçermiş

sağol berrakcığım allah hepinizden razı olsun moral veriyosunuz bana
sen nasılsın tatlımm
hamilelik nasıl gidiyo miniş seni üzmüyodur inşallah

ya canım bende saraşoğlunun sitesinde bakmıştım
kk dada topik var ya adet bitiminden sonra başlıycaksın diyenler var birde adet bitimindne bir hafta sonra başlıycaksın 15 gün içiceksin dienler var
sonraki ayda 7 gün felan içicekmişsin boshayallersmile

hımm canım ben anadolu yakasındayım benim doktor üsküdar anadolu hastanesinde
o zmaan bu aya yetişemiycek desenize boshayallersmile

Dediğin çok doğru yelizcim bana da doktorum demişti takip yaptığı bir ay da her zaman yumurtlamıyoruz zaten,öyle bir aya gelmiş olabilir demişti.
yani her adet olduğumuzda yumurtalarımız boşa gitmiyor çünkü yumurta olmadan da adet oluyoruz. bu da yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor tezini çürütüyor bana göre
Her kadında farklı olduğu gibi,her ay yumurtlamıyoruz zaten doktorlar o yüzden 1 yıl beklememizi söylüyorlar acaba 1 yılda kaç ay yumurtladık çatlamayı yakalayabilme şansımız falan düşünülürse yani gerçekten hiç kolay bir şey değil bu bebek olayı,tam bir mucize.
Sadece filmlerde oluyor ceket attım hamile kaldı :))

Berrakcım hoşgeldin cnm.

bana uzakmısın kuzum
ama iyi olsunda giderim doktora sen özelime yaz hayatım doktorunun adını aysenim
ben yaptım soğanı ikinci aydan sonraki 2 ayda adetine 10 gün kalana kadar yapacaksın canımm

ayy bunalıma gircem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…