Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

off buarada benimde yaklaştı ya başladı yine bacak ağrısı karın ağrısı anacım bukadarmı olur ya hiç umutlandırmıyo insanı yaakaydirigubbakcemile3

off çok sinir ya inşallah gelmez salak kırmızılar gelirse de durma doktora bu ay boş beklemek yok.

bu arada sen cuma günü tekrarladın mı yasini o ara görüşemedik seninle

afiyet olsun canım beni göremezsen burda bi çağrı at tatlım pc başında olsam da ya başka yerlere bakıyorum ya da aktif olmadığım için misafir oluveriyorum :)

ben tekrarlayamadım ogün duayı ya denk gelmedi düğün vardı ondan yapamadım ama bu hafta nasipse tekrar yapıcam adet olmazsam tabi ama sen yapmışsın dimi Allah kabul etsin cnm inşallahh kabul olur duaların:Saruboceq:

ben geldimm belim çok kötü ağrıyor yaa:sinifsinif:

Hayırlısı olsun kuşum moralini bozma ne konuştuk geçen gece zemuszemus ben hamileyiiiiimmm zemuszemus ben hamileeyiimmm zemuszemus

Ben yaptım sağol cnm ama bu cuma yapabilecek miyim bakalım inşallah kısmet olur 21 e tamamlarım.

Bu arada kararsızlıktan heeç yemek yemedim bugün,kahvaltı da yapmadım salak salak besleniyorum kraker kahve kurabiye..yemek yemeği ne çok severdim ya şimdi canım istemiyor hiç

ay boşver cnm tmm sende pek iyi beslenmiyorsun ama bizde dombili olduk evde yemk yapa yapa kaydirigubbakcemile3 bende öle olsam cnm bişi istemese öle geçiştirsem keşke

ay izledim cnm tam yolmalık onlarrralsanaalsanasmile bi elime geçrisem

buarada iş çıktı yine bana tel gel di temin muhasebeye eleman arıomuş amcın oğlu aradı yarın görüşmeye gidicemm ay çıksa bi dert çıkmasa bi dert

Davetsiz misafir geldi canım bugün kabul günüm :)) sanki
ayy önce sorsaydın internet var mı ?(serbest mi)

tanıdıkla çalışmak da pek iyi olmaz ama hayırlısı olsun diyelim.

yok cnm akrabayla çalışmıycam onun arkadaşının yeri valla yarın bakıcam işte işime gelirse pazar felan çalışmak istemiyorum mesela çok geç çıkıcaksam kabul etmem bakalım bide nasıl bir ortam net vardır tabi
yalnız olursam süper girerim zaten buraya süper olurzemuszemus

cnm ben geldim ama senin yine işin var sanırım ben kaçtım busefer ezeli takip edeyim azıcık öpt görüşrüüz sonraa

ay işim yoktu öyle dolanıyordum cnm ya böyle durumlarda çekinme çaldır :))

neyse birazdan çıkacağım zaten denk gelirse evden görüşürüz,öptüm canım iyi akşamlar

herkese günaydın kızlar
malesef ben yine kırmızıları gördüm artık bu ay da olmazsa doktora gidicem
portakalcım yeni tarihim 28 haziran boshayallersmile

selamlar kızlarrrrr
berrakcım nasılsın kuşum yiğen nasıl

ay kızlar bendede bi merak ölecem şimdi tayin yerleri açıklanmış biz şehir dışında olduğumuz için öğrenemedk henüz ama inşlhh ipkamız kabul olmuştur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…