Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canlarım bn çıkıyorum çarşıda işlerim varr.
öpüyorum hepinizii

Güle güle canım .opuyorumnanaktan

iyiyim kızlar siz nasılsınız
portim çok sinir yapma canım ya

berrakada kızımız nasıl çok oynuyomu annesine canım

Kızımız iyi valla, bugün biraz daha durgun gibi. Annesinden çok babasına oynuyo. Ben seslenince tık yok, babası seslenince bol bol tekme atıyo . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şimdiden belli erkeklere kök söktürecek :roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar babaya düşkün olurmuş ya, bizimki daha karnımdayken başladı. Sonrasını düşünemiyorum bile. kaydirigubbakcemile3

olsun gııı dişini göstersin şinciktennn seni korumaya lamış kızın göbişteykenn delikafadulden

berrakcım face kullanmıyorum antiface :))

neyse msnde denk gelirsek ordan gösterirsin :)

mirage babalar günü için hediye almayı düşünüyor musun?Berrakcım sen kesin düşünüyorsundur bebişolduğu için o yüzden sana sormadım :)

Ne alacaksınız kızlar?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayy babalar günü vardı di mi ? Daha 3 gün önce doğum günüydü, bir sürü hediye aldım, hiç aklıma gelmedi. Birini ayırsaydım babalar gününe keşke. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım heç aklıma gelmedi zatii 10 haziran evlilik yıldönümü ikisini bir çıkarırım ben bebiş olsaydı süper olurdu emmeee :umursamaz:aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…