- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.561
Selammmm, ben geldim. Kızımız 1206 gram olmuşGerçi doktor tam ölçümleri yapamadı. Doğuma gidip geldi de , onu bekledik 1 saat.Herşeyimiz güzel, şimdilik bi sorun yok. Kramplar için magnezyum verdi. :) hihoyyyt Siz nasılsınızzz kızlar ?
Kan uyuşmazlığında hamileyken ya da doğumdan sonra iğne yapıyolar. Bİ sorun kalmıyo. Hamileliğe engel değil yani canım. :)) opuyorumnanaktan
Maşallah prensesekocaman olmuş
Sorun çıkmasını beklemiyordum zaten ama yine de herşeyin yolunda olmasına sevindim opuyorumnanaktan
hımm bende doğunca topuktan iğne diye biliyordumda arkadaş yazınca acaba engel mi diye düşündüm,teşekkürler cnm opuyorumnanaktan
Bu gündüz uykuculuğu kime benzemiş bilmem :))
Ben iyiyim hayatım,işteyim 6 olsa da gitsem diye bakıyorum
selam canlar nasılsınız bakalım
portim ben geldim sen çıkmışsın gelirsen dürtükle beni
berrakcım maşallah kuzuna az kaldı gelmesine artık hayırlısıyla kucağına al bizde resimlerini görelim inşlhhopuyorumnanaktan
Hoş geldin canımmm.opuyorumnanaktan Ben doğurmadan sizinde şişko göbişlerinizi görücem inşallah. :Saruboceq: Belki sizinkiler çifter çifter gelir. hihoyyyt :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
hoşbulduk kuzum
ayyy inşlhhhh sen doğurmadan geleydi yeter bi haftalık bile olmasına razıyım sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
Ben geldim bi kaçamak yapayım dedim :)) fazla kalamıcam
aysencim hoşgeldin kuzu nbr?
Gelicek gelicek Allah'ın izniyleeee. hihoyyyt Bi tanıdıkta benden önce hamileydi tüp bebek yöntemiyle, sonra 3 aylıkken bebek geri kaldığı için düştü. Tekrar tüp bebek denediler. 2 embriyo yerleştirmişler , biri tutunmuştu. Şimdi o tek embriyo kendi kendine 2'ye bölünmüş.İkiz bebekleri olucak yani. İnşallah sağlıklı şekilde gelirler dünyaya. aminnnn. :Saruboceq: Yani anlatmak istediğim hayatta herşey oluyo . Sizinkilerde olmıycağını düşündüğünüz bi anda gelebilir. hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv:
Ben geldim bi kaçamak yapayım dedim :)) fazla kalamıcam
aysencim hoşgeldin kuzu nbr?
Berrakcım eğer sen doğurana kadar biz hamile kalmazsak doğum anında bizim için dua et öyle bişey var ya biliyor musun bilmem.O an ne dilersen o oluyormuş,sen bizimde anne olmamızı diler misin bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?