Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Berrakcım sana benziyor hayatım burnu kaşı..duruşu :))

doğduktan sonra daha net belli olur ama çok güzel olacak kızın nazar değmesin maşallah kuzuma benim yerim ben onu

Berrakcım sana benziyor hayatım burnu kaşı..duruşu :))

doğduktan sonra daha net belli olur ama çok güzel olacak kızın nazar değmesin maşallah kuzuma benim yerim ben onu

Hehehhe teşekkürler canım. Doğunca görücez bakalım. opuyorumnanaktan

beslenme saatim geldi çıkmam lazım :)) arada gelmeye çalışırım öptüm sizi minnoşlarr

Afiyet olsun. Öptükkkkk.opuyorumnanaktan

slm kızlarr oo herkez gelmiş bugün ben yoktumm benim iş olayım yine olmadı cts ve pazar dışı tatil yapmamı istedi eşimde istemedi napayım kendi bilir bende kabul etmedim..

siz neler yaptınız aysen gelmiş off yine karşılamadık kız

berrak ben göremedim resmi ama mafoldumben olsun yinede maşallah diyeyim

portakalım sen nasılsın yavrum 6 dan sonra geirsin sanırım sende..müdüre slmaklinialirimsmile

hımm neyse buralardayım gelen olursa çimciklesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

ya nerdesiniz kızlar yaa portakalım demirbaşım benim sen nerdesin işin var herhalde sneinde yoksam girerdin sen mirmirmirmir

ıyi akşamlar kızlar

zorum canım benim ben bugün 6da çıktım kuzum işten,eve geldim yemeğe kayınvalidemler gelicekti.Eşim yemekleri hazırladı bende temizlik yaptım :)) şimdi gittiler o yüzden giremedim hiç kkya

Günaydın Canlarım :1hug: :1hug: :1hug:

Uykucular uyaansınn hu huuu bayanssulusmile

porti canım benim kırmızı geldi
yeni tarihim 27 haziran kuzumm

Kaç günde gelmiş oldu canım,Tarihini güncelliyorum,hayırlısı olsun canım

İyi geceler kızlarrr.Sabah dr'la randevum var. Yatıyorum bennn. Öptüm hepinizi. opuyorumnanaktan

berrakcım doktordan dönüşte uğra cnm,ben de seni öptüm opuyorumnanaktan

GÜnaydın kızlar bende bugÜn dr gıttım
gebelık Öncesı yapılması gereken bÜtÜn testlerı yapmayaaa
of bır dÜnya kan aldılarrrrrrrr
bayadır dr gıtmeyınceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ınŞallah sonuÇlarım ıı cıkar ve ÇalıŞmalara baŞlayabılırmmmmm
TROıD VE KAN UYSMAZLIGI SORUNNNNN

Selaam hoşgeldin

inşallah sonuçlar iyi çıkar seni uğraştıracak bir engel çıkmaz.
kan uyuşmazlığı gebelik için önemli mi? bilmiyorumkismile bilmiyordum

Selammmm, ben geldim. Kızımız 1206 gram olmuşGerçi doktor tam ölçümleri yapamadı. Doğuma gidip geldi de , onu bekledik 1 saat.Herşeyimiz güzel, şimdilik bi sorun yok. Kramplar için magnezyum verdi. :) hihoyyyt Siz nasılsınızzz kızlar ?

Selaam hoşgeldin

inşallah sonuçlar iyi çıkar seni uğraştıracak bir engel çıkmaz.
kan uyuşmazlığı gebelik için önemli mi? bilmiyorumkismile bilmiyordum

Kan uyuşmazlığında hamileyken ya da doğumdan sonra iğne yapıyolar. Bİ sorun kalmıyo. Hamileliğe engel değil yani canım. :)) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…