Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay ne güzel allahım korusun onlarıda evet mevlam yeterki ol desin
canım sen doğuma giderken hepicimizin adıın özellikle zorun portinin benim adımı sölermisin :Saruboceq:

Ben doğurana kadar hamile kalmazsanız söylerim. hihoyyyt hihoyyyt Siz de dua edinde doğumum kolay olsun. kaydirigubbakcemile3 Epiduralli normal istiyorum. 2 ıkınmada doğsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum ne. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay inşlhhhhhhhhhh kalırızz yaaaaa
b gidişle biraz zor gözüküyo ama nese ağzımı açmıyım şimdi demi porti beni kk dan uzaklaştırmasınlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay inşlhhh herşey istediğin gibi olur
ya kolay doğum yapmak için bi dua var aslında istbla gidince istersen yazarım sana

ay zaten dün gece msn den sonra yataga yattım aklıma geliyo yazdıklarımız gülüp durdum eşim diyo hayrla geldiler herhalde kaydirigubbakcemile3

ay bilmiyom temiz hava bana ii gelmedimi nedir
alışmışım ben pis havaya gürültüye sıcağa mayışmaya kaydirigubbakcemile3

ay aynen bende yattım saf saf o kalıplaşmış sözleri geçiriyorum aklımdan sanki yarın sınav var da ezber yapıyorum :))

bu arada ben o topiğe yorum yazmadım sadece birinin yazdığını komik bulduğumu belirttim ,kendi komik bulduklarımı yazmadım yanee eve gidince bakarım

kaydirigubbakcemile3 Ay benim görmediğim başlıklarda varmış. O kadar karıştırıyorum ama görmemişim o başlığı hiç .

selam kizlar bir bakayim dedim napiyonuz diye tabiki bu saatte kimse olmaz ama olsun:)) 2 gün sonra benimde dananin kuyrugu kopacak bakalim :ecrin_bebekek ümitli degilim ama bellide olmaz hani.öpüldünüzzopuyorumnanaktan

selam kızlar
portakalcım ben kırmızı kartı gördüğümü ve yeni tarihimi vermiştim ama görmedin herhalde
yeni tarihim 25 haziran olacak herhlde

mrb kızlar
ne zamandır giremedim ev bakma trafiği,dr gitmeler falan derken sanal alemden uzak kaldım:) 2 li testimi yaptırdım sonuç iyi çıktı ama 3 lü testim kötü çıktı....amniosentez yaptırdım sonuç iyi çıkcak gibime geliyo umarım doğru hissediyorumdur...bu arada cinsiyeti erkek....bide faranjit oldum böleee herşey üstüste 2 li testimden sonra prof a da gitmiştim o da bakmıştı herşey güzel dedi...detaylı ultrasonada girdim orda da herşey güzel ama kan sonucum kötü çıkınca çok şaşırdım...dr ım daha önceki gebeliğim anomalili olduğu için sonuc böledir dedi...nesse amniosentezde kesin sonuç öğrenceezz bakalım hayırlısı....inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alırım....sevgiyle kalın...hgepinize sağlıklı bebişler diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…