- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #10.801
port ben adet oldum yine.28 mayısta.26 haziran yaz beni canım.
Canım sağol.Kolay bir doğumla ,yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah.Çok az kalmışiyi geceler kızlar kimsecikler yok ama yarın görürsünüz dilemma çok güzel haberin canım bitaşla iki kuş sag salim kucagınada alırsın umarım porti güzel haberlerinizi bekliyorum hep bakıyorum fırsat bulunca ama kimseler olmuyo benim bebişimde cuma günü geliyo sabah dokuzda kısmetse sezeryanla bugün kontroldeydim nstde biraz sancım çıktı suyumuzda azalmış ama normalmiş 3421 gramdı ama ben ultrasonlara pek güvenmiyorum dogunca yazarım kilosunu boyunu pek giremiyorum artık son hazırlıklar filan hamişlere kolay dogumlar hamile kalmak isteyenlerde saglıklı bol bol bebişler diliyorum dua edin kızlar herşey yolunda gitsin öptüm herkesi:gitme:
Hayırlı olsunnnn. Maşallah , ne güzel biri kız biri erkek. Portakalında dediği gibi bir taşla iki kuş. kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun, az kalmış bebişini kucağına almaya. Ultrasondaki kilolar doğunca farklı çıkıyo zaten.Ablamın oğlundan biliyorum. opuyorumnanaktan
ne kadar güzel bir kiz,bir erkek Allah gönlüne göre vermis.senin adina cok sevindim.:ecrin_bebek:
slmmmmmmmmmmmmm evt dilemmacım başladık nasipse bakalım sonumuz hayırlı olur inş seninki gibi bir kız bir erkek olsa aşılamayla süper ay birini buldumda bide 2 tanesempatiksalakcinni
portakalım nerdesin kuşummmmm?
Neden olmasın canım.olur inşallah.Bir taneymiş iki taneymiş,hayırlısı önemli olan tabiki.Allah gönlüne göre versin canım
İstanbula yolum düşse de şu aysen garusunun evine gitsem de bi hizmetlense:))
sadece çaya gelene 3 çeşit yaptığını düşünürsek ben ta buralardan geliyorum diye 10 çeşit yapar heralde :))
Sarmaların hepsini bitirme accuk bırak belkiimm yolum düşer gı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?