Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aman sende durduk yere iş çıkarmışsın sar sar bitmez o şimdi 1 kg.
neyse kolay gelsin kuşum.
msnde buluşma saatimiz değişti canım sen yokken haberin olsun biraz daha geç açıyorum

Canım sağol.Kolay bir doğumla ,yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah.Çok az kalmış

ne kadar güzel bir kiz,bir erkek Allah gönlüne göre vermis.senin adina cok sevindim.:ecrin_bebek:

Çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan

Zorx canım sana da çok teşekkür ederim
Sanırım bu ay aşılama yaptırıyorsun.Şimdiden hayırlı olsun,tutsun da geliversin inşallah bebişina.s.

slmmmmmmmmmmmmm evt dilemmacım başladık nasipse bakalım sonumuz hayırlı olur inş seninki gibi bir kız bir erkek olsa aşılamayla süper ay birini buldumda bide 2 tanesempatiksalakcinni

portakalım nerdesin kuşummmmm?

Neden olmasın canım.olur inşallah.Bir taneymiş iki taneymiş,hayırlısı önemli olan tabiki.Allah gönlüne göre versin canım

ay gez kız bende senin hemencik arkandayım bakıyorum nereyi okuyosun bende geliorum hooopppp

off bende sıkıldım yavv aysen karuusu sarmamı sarıomuş ay benimde cnm istediicokacimcoook

2 saate bitiririm dedi gelmek üzeredir heralde.
ya olsa da yesek çerez gibi
ben yemek bile yapacak zaman bulamıyorum bi de sarma yapmaya kalkarsam sabah 4 de falan yatarım heralde :))

evt cnm sarma zaten kalabalık işi bide 1 kg sarıo delii bak beraber olsak 3müz bi ynadan kahve bi yandan keyifli keyifli sarardıkk be

aman cnm boşver yorma zaten kendini napıcan zaten geç saate kadar çalışıosun eşinde anlayışlı zaten

daha önce bizim şirkete bağlı çalışan bir arkadaşım geldi yanıma (dün)
işten ayrıldığında diyordu evde boş oturmıyım fırsat bu fırsat bi çocuk yapayım bari diye..
geldiğinde bi baktım kilo almış,3 aylık hamileyim dedi
çok sevindim ama bir o kadar da şok geçirdim.
ya burdaki arkadaşlarda yanlış anlamasın beni ama
milllet kafada planı yapıyor ve çocuk hemen oluyor bizde gerçekten şans yok

haklısın kuşum alıncak yada kötü birşey söylemiyoruzki evt şans meselesi bide bu bizde hiç olmayan bişi
valla bende şaşıyorum hayran hayran bakıyorum nasıl oluyo diye yok anacım bilmiyorum valla napsak hocayamı gitsek sempatiksalakcinnişöle bi üfletsek kendimizikaydirigubbakcemile3

geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geliyorrrrrrrrrrrrrrr aysen karısı geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

ıstanbula yolum düşse de şu aysen garusunun evine gitsem de bi hizmetlense:))
sadece çaya gelene 3 çeşit yaptığını düşünürsek ben ta buralardan geliyorum diye 10 çeşit yapar heralde :))

geldimmm

anam bitirdimde sırtım belim tutuldu yaa ben annemsiz hiç sarmazdım hem sardım hem ağladım mafoldumben

acayip bi mottayım salak gibi bişi oldum iice kloum kanadım kırıldı kendimi kimsesiz gibi hissediyorum annemsiz babamsız mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…