Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayşece canım aslında rahim filimi çektirip sonra salsaydın biliyosun ondan sonra hamile kalma şansı çok artıyomuş

inşlhh 3 lerin olur canımmmmm :Saruboceq:

valla cnm madem kafanı dinlemek istiyosun bırak ozaman kendi haline ama eninde sonunda önüne çıkıcak bişi bu film olayı malesefff.

neden olmasın madem ikiz var ailenizde ki inşallah olur cnm ya :Saruboceq:

asıl sorun kızlar yeni bir tüp bebek merkezinde tedavimiz baslıcak.kontrol tahlil falan. izmirin en iyi yeri.yeni bir doktora alışmak çok zor. birde düğünler üstüste. bi atlatalım. temmuzdada adanaya ve tatile gitcez. gelince inşallah tam anlamıyla baslıcaz tedaviye

ayşecim hayırlısı olsun canım inşlhh sen gez kafanı dağıt sonra tam anlamıyla başlarsın inbşlhh artık bu yaz sonuna kadar hepimiz bi aşama katedicez inşlhh canım :Saruboceq:

ozaman cnm sen şimdi hiçbişi düşünmeden kendi akışına bırak tam tatil moduna gir her açıdan bak ozaman gelio bebekler genelde sonrada eğer olmazsa madem hazır herşey duruma göre başlarsın..

cnm valla ben araştırmadım hiç ciddi anlamda ama söylenen ve yazılanlar ii bir yer olduğu yönünde ya bide o tür yerlerin daha başarılı olduğu söyleniyor ama ya nasip bu işler işte en güzel yere gitsen farketmez ama başladın madem oradan devam et

günaydın kızlarrrrrrrrrr erkenciyim bugün temizlik var işlere koyulmadan bakim dedim ama kimse yok neyse öpt çok herkezii kaydirigubbakcemile3

günaydın canlar
ay zorum bendede temizlik var anacım camların yarısını sildim yolluk yıkadım ara verem bi bakam dedim
neyse hadi bende işlere devam edem artık
öpüyorummm opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar

Dün benden sonra iyi muhabbet olmuş ha ne zamandır ilk defa geçmiş okumak zorunda kaldım :))

ışleri bitirin de gelin hadi kızlar,bende o arada kahvaltı yapayım

ay tünaydın portim naber
ayy gebermek üzereyim şey kadar yerde halı yıkmaya çalışıyom kollarımın dermanı kalmadı
avin altını üstüne getirdim resmen sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…