Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Nerdesiniz bacılar ya işleri bitiremediniz mi hala
aysencim sana hiç yakıştıramadım bu yavaşlığı :)) Şimdiye evi bile badana yapmış olman lazımdı :))

Beni yalnız bıraktınız bugün :umursamaz: hamarat gacılar

işin kötüsü diğer kızlardan da gelen giden yok :umursamaz:

Ben geldiiiiimmmm. ama kocam daha işe gitmediği için fazla bakamıyorum. Nasılsın canım ? opuyorumnanaktan

Zaten baktım arkadaş listeme kimse gelmedi acaba kimse mi online değil diye seni gördüm,gelse gelse bi berrak gelir zaten şuan dedim :))

Ben iyiyim canım,sorun yok dert yok tasa yok çok şükür

sen nasılsın?

İyiyim de dünden beri mide bulantısı başladı bende yine. Sabah kahvaltısından 5 dk sonra yediklerimi çıkarıyorum.Bİ de halsizlik oluyo. dün yarım saatte geçti, bakalım bugün ne kadar sürücek. Hamileliğin ilk günlerine geri döndüm sanki. bilmiyorumkismile

ay canımcım tekmi kaldım ama gitmişsin zannımca :))

yollukları yıkadım camları sildim halı sildim çamaşır yıkat sandalye sil akannehir

aslında dinlene dinlene yaptım çünkü fazla halim yok niyeyse baya yoruldum eşimde arıyo habire fırça atıp kapatıyo sempatiksalakcinni

neyse süpürcem sadece bi de yemek yapıcam gerisi yarına allah izin verirse zemuszemus

berrakcım nasılsın kuşum ayy mide bulantısı çok kötü bişi yaa
ayy neyse biz onada razıyız yeterki gelsin eşşek sıpaları kaydirigubbakcemile3

berrakcım nasılsın kuşum ayy mide bulantısı çok kötü bişi yaa
ayy neyse biz onada razıyız yeterki gelsin eşşek sıpaları kaydirigubbakcemile3

İyiyim canımmmm, sen nasılsın ? Ne çok iş yapmışsın kız öyle. Ben de halı yıkamaya bayılırım.kaydirigubbakcemile3 Yazın güzel oluyo,hele ki yanlışlıkla hortumla ıslatmak ve ıslanmak .kaydirigubbakcemile3 Yarın bende denize gidicem ama yüzmeye değil, kıyıda yürürüz dedim eşimle. Ayaklarım ıslansın bari deniz suyuyla. Bir iki haftaya da denize girmeye başlarım artık. kaydirigubbakcemile3

ben yorgun ve bir o kadrda bitkin bi haldeyim akannehir
halı yıkmayı bende çok severim ama şey kadar yerde tam bir eziyet sempatiksalakcinni
bizde küçükken abimle annem halı yıkarken çok ıslatırdık bayılırıdık bayanssulusmile
ay kıs o halle denize girme bebişe bişi olur allah korusun sen dur eccik daha

Yok kız ne olucak, hem yüzmek doğumu kolaylaştırıyo.Veeee bu sıcakta denize girmeden duramam ki ben.Şimdi yalnızım diye girmiyorum,yanımda annemler ya da arkadaşım olsa denize girerdim hemen. Bikinimi de denedim, oluyo bana. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zaten yeni almıştım , bi tane daha almama gerek kalmadı. kaydirigubbakcemile3

selamlarrr

kalktım canım ama kociş bugün evde kahvaltı felan derken şimdide mutfakda ne var ne yok indirdim yıkıycam halıları felan sermeden temizliği bitirem didim
sen nerdesin bakayım kaydirigubbakcemile

neyse ben kalkam artıkın
hayatımda ilk defa bu kadar isteksiz temizlik yapıyorum resmen elim kolum kalkmıyor nedense mafoldumben

hadi öpüyorum :a015:

slm kızalr offf bende çok köütüym ya hiç halim yok ama yarın doktor işi var ev bitti kendi temziliğim kaldı ona irişicem bende şimdi napıonuz kimse yok yaa

herkes gelip gitmiş,görüşemedik
4 saat sonra evden görüşürüz artık bende giremem sanırım
midem çok kötü,üşütmüş olabilirim
dün gece yataktan kalkıp istifra ettim.
bugün de hep istifra edecekmişim gibi.
ne içmeliyim,iyi gelsin evde de değilim o yüzden sınırlı
sol kasığımda aynı kist olduğu zamanki gibi ağrıyor

ahh kuşum miğdeni üşüttüğüne eminmisin sen soğuk bişilermi içtin yoksaaaaaaaaaa
valla kuşum ne bileyim nane limonmu içiodu öle bi durumda sanırım ama emin değilim yinede dikkat et kendine kıyamamopuyorumnanaktan

portim geçmiş olsun kuzum yaa
ben nedense hayra yormak istiyorum sırnaşık şey
mideni bastırcak çubuk kraker galete gibi şeler ye

zorum bitmedimi senin temizlik

bende mutfagı bitirdim tuvalet banyo fayanslarını yıkadım sildim
artık yarına sil süpür yapar bitirmiş olurum herşeyi hayırlısıyla :1rolleyes:

demetcim nasılsın bebiş nasıl a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…