- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.061
İyiyim ayşencim çok şükür. Bir ziyaret etmek istedim sizi. Bebişim iyi şükürler olsun. Sıcaklarda biraz zor geçiyor ama ne yapalım artık. Bebişim iyi olsun da başka şey dert değil.Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.
Bu sıcaklarda kendine dikkat et tatlım temizlik yaparken felan.Tansiyonun düşmesin sakın.
Bu sitede hamile olmayı bekleyen herkese dua ediyorum cnm dualarımdasınız hepiniz tez vakitte kavuşursunuz inşallah.
Valla ben unutmuyorum gelmeye çalışıyorum hep canım. Bu ralara geldikçe de ne kadar çabuk geçmiş zaman diyorum kendi kendime sanki daha dün hamile miyim neyim test pozitif adetim geldi dediğim zamanları hatırlıyorum.Rabbim vakti gelince veriyor rızkını insanın gerçekten:İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin cümlenize canım.
Valla ne güzel ohh temizlik te bitmilş ben çok fazla iş yapamıyorum ama yarın benimde süpürüp silmem lazım artık haftada 1 kere yapabiliyorum o da bazen eşim süpürüyor ben siliyorum işte.
ii yapmışsın arada gelin hamile kalanlar burayı unutuyo nedenselmaz:
bebişinin ii olmasına sevindim ee artık az kaldı sağlıkla kucağına alırsın inşlhhh
dualarında unutma bizleri inşlhh
sağol canım valla hava sıcak temizlik yapmak da çok bunaltıyo neyse bitirdim sayılır artık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi akşamlar bayanlar epeyi zamandır bebek için çaba içindeyiz size bişey danışmak istiyorum. folikasit almak gerekiyormuş sanırım gebelik olmadan 3 ay önce deniyor birde hamileliğin 3 ay dönemi deniyo bu konuda bana yardımcı olur musun şimdiden teşekkürler
iyi akşamlar bayanlar epeyi zamandır bebek için çaba içindeyiz size bişey danışmak istiyorum. folikasit almak gerekiyormuş sanırım gebelik olmadan 3 ay önce deniyor birde hamileliğin 3 ay dönemi deniyo bu konuda bana yardımcı olur musun şimdiden teşekkürler
Ben geldim aysencim maşallah canım ne çok düşmüş valla bu azimle bebiş hemencecik gelir ben sana diim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?