Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ıyiyim ayşencim çok şükür. Bir ziyaret etmek istedim sizi. Bebişim iyi şükürler olsun. Sıcaklarda biraz zor geçiyor ama ne yapalım artık. Bebişim iyi olsun da başka şey dert değil.Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu.
Bu sıcaklarda kendine dikkat et tatlım temizlik yaparken felan.Tansiyonun düşmesin sakın.

ii yapmışsın arada gelin hamile kalanlar burayı unutuyo nedense lmaz:
bebişinin ii olmasına sevindim ee artık az kaldı sağlıkla kucağına alırsın inşlhhh
dualarında unutma bizleri inşlhh
sağol canım valla hava sıcak temizlik yapmak da çok bunaltıyo neyse bitirdim sayılır artık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu sitede hamile olmayı bekleyen herkese dua ediyorum cnm dualarımdasınız hepiniz tez vakitte kavuşursunuz inşallah.
Valla ben unutmuyorum gelmeye çalışıyorum hep canım. Bu ralara geldikçe de ne kadar çabuk geçmiş zaman diyorum kendi kendime sanki daha dün hamile miyim neyim test pozitif adetim geldi dediğim zamanları hatırlıyorum.Rabbim vakti gelince veriyor rızkını insanın gerçekten:ınşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin cümlenize canım.

Valla ne güzel ohh temizlik te bitmilş ben çok fazla iş yapamıyorum ama yarın benimde süpürüp silmem lazım artık haftada 1 kere yapabiliyorum o da bazen eşim süpürüyor ben siliyorum işte.

aminn kuzum inşlhhhh
artık göbişde bebişte baya büyümüştür tabi temizlik daha zor olur
dikkat et kendine canım öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Büyüdü tabi cnm sağlıklı olsunlar inşallah.Bizde sizi kocaman öpüyoruz herkese çok selamlar hepinizi öpüyorum portiyi de ayrıca öpüyorum canım..muckkk

Ben hariççççççççç. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Sabah kumsala gittik, ayaklarımı bile sokmadan döndük,çook kalabalıktı.Aysen senin temizlik bitmedi mi hala kız ? kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

slm ben geldim huuuuu huuuuu kimse yokmu yoruldum yaaa bide gezmeğe gidiyoruz kocam gezmek çıkardı başıma hiç halimde yok yani neyse gelince görüürüz öpt

iyi akşamlar bayanlar epeyi zamandır bebek için çaba içindeyiz size bişey danışmak istiyorum. folikasit almak gerekiyormuş sanırım gebelik olmadan 3 ay önce deniyor birde hamileliğin 3 ay dönemi deniyo bu konuda bana yardımcı olur musun şimdiden teşekkürler

Evet folikasit hamile kalmadan önce kullanmaya başlıyosun, hamileliğin ilk 3 ayında da kullanıyosun. Ben hamile kalmadan önce kullanmamıştım, çünkü haberim yoktu. :))) Hamileyken kullandım.

selam doktorlar bebek fikrini düsünmeye basladiginiz zamandan itibaren icilmesini tavsiye ediyolar.gebeligin ilk 12 haftasida icilmesi gerekiyo.günde 0.4mg alinmasi gereken dozu.

Selam kızlar

Ooo demetcim gelmiş seninde fazla bişi kalmamış doğuma cnm.

Berrakcım denize gidip de yüzememiş olman ne üzücü,sanırım hafta içi kalabalık olmaz

Zorum gezmeye gitmiş,aysen ortada yok kocişle heralde

gonca85gonca soruna arkadaşlar cevap vermiş zaten ben başka bişey söyliim listede mayıs ayında görünüyorsun,adet olduysan yeni adet tarihini rica ediiciim :))

skorpi nasılsın cnm?

selam porti iyilik valla canim,oturup duruyoruz.hava kötü yagmur var ve bütün hafta böyle devam edicek( bir türlü yazi göremedik iki gün iyiyse 10 gün kötü böyle havalarida hic sevmiyorumicim karariyo resmen.izin tarihimiz gelsede gelsek trye SIKILDIM buralardaa artik..

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ CUMADAN BERı SOĞAN SUYU ıÇıYORUM DÜN KASIK AĞRISINDAN ÖLDÜM VALLAHı PATLETÇEM GALıBA KıSTLERı kaydirigubbakcemile3 SıZLER NASILSINIZ BıDE MAYDANOZ SUYU ıÇMEYE BAŞLIYORUM TOKSıNLERı ATIYOMUŞ VUCÜTTAN BEN ANCA KÜR DOĞURCAM HEHEHEHE

selam kızlar kimsecikler yok
bende artık temizliği bitirmiş bulunmaktayım sempatiksalakcinni

mirage gitsin kistler gelsin bebiş inşlhh

portim nerdesin bakayım

zorum hadi merak ettim seni doktoru arıycam erken gidicem diyodun ne oldu merak ettim
neyse telden yazam bari olumunekankayizsmile

nerdesinizzzzzz :umursamaz:
şurda mutlu haberimi paylaşacaktım sizinle :umursamaz:

yengem sonuçları almış tsh 7.9 dan 2.3 düşürmüşüm sonunda hedefim 1.5 _2 aralığı inşlhhh :teytey: :teytey:

Ben geldim aysencim maşallah canım ne çok düşmüş valla bu azimle bebiş hemencecik gelir ben sana diim :teytey:

hoşgeldin bakayım nerelerdeydin sen bugün

inşlhh canım ay ben bile şaşırdım doktor baan 150 mg yarımm iç demişti ben arada hep tam içtim sempatiksalakcinni
doktora kalsaydı demek daha 4 5 lerde oalcaktı lülülülülülü

kendi doktorum kendim oldum artık doktora gitmeye bile ihtiyaç duymuyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlarr ben geldim doktordan ii bir hbr olsa şaşarı töbe töbe neyse ilkgün bilmem kaçtane olan yumurtadan sadece 1 tane büyümüş oda 16mm sol sıfır zaten hiç büyümemiş rahim ince dedi 5.3 mm rahim kalınlığı 7 olmadan aşılama yapmam dedi tutmaz çünkü dio yani şok oldum üzüldüm geldim yarın tekrar gidicem kendi kendine büyüyen yumrtlar ilaçla manyadı herhalde doktor normal dio değişir yumurtlama dio ama ben üzüldüm çok ya aşılama dioduk elime yüzüme bulaştı dua edin nolur büyüsün şu salak şeyde hayırlısyla yapalım:sinifsinif::sinifsinif:

canım boşa endişe ediyosun sen dediğim gibi büyücek daha erken herşeye rayına oturcak
sen doktora ne bakıyon onlara göre gatey normal adamı dumura uğratmak onlara göre çok sıradan
bu gelecek bebişlerimiz inşlhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…