Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ne yaptıysan iyi yapmışsın canım
Maşallah nerdeyse normal sınırlara düşmüş zaten

Canım benim moralini bozma rahim duvarı hakkında pek bilgim yok yani ne zaman incelir ne zaman nasıl kalınlaşır bilmiyorum ama yumoşun 11. günde 16mm olması gayet normal ilk defa klomen kullanıyorsun ayrıca ve tek doz kullandın.
benimde 10.gün 16 ya da 18di biliyosun.Ayseninde 17.günde olgunlaşmıştı.
Yani önünde bir kaç gün daha var canım moralini bozma.Bugünden varsa evde polen ,yoksa bal tarçın çörekotu ye,Allahın izniyle büyürler :Saruboceq: Dualarım her zaman seninle canım :Saruboceq: :1hug:
Bişeye başlamadan neyin ne olduğunu öğrenemiyoruz,
Rahim duvarı inceyse progestan verir bebek tutunsun die,bunu da biz mi söylicez yani doktora :mymeka:
Hayırlısı olsun canım bakalım yarın daha mutlu olacağın haberi alırsın inşallah :Saruboceq:

Birşey daha var ne yaparsan yap moralini bozarsan o iş istediğin gibi sonuçlanmaz zaten. O yüzden moralini hep yüksek tut opuyorumnanaktan

Rahim duvarı inceyse progestan verir bebek tutunsun die,bunu da biz mi söylicez yani doktora

ay bu lafına güldüm valla aslında pek gğlemkli değilim sinir küpüyüm resmen ama kaydirigubbakcemile3

cnmm benim saol ya ne bileyim bu doktorlarıda anamıorum artık valla insan moral bozmaz yok ince yok böle olmaz yapmam ben beklices ya olumlu konuş deme banada moral ver bakalım yarın ne olucak hayatım hemen yedim bal tarçın çrek zaten cnm ne olcaksa bukdar zamandakaydirigubbakcemile3

ay üstümde s.. karısı yeni yıkadığım kalın yolluğumun üstüne balkon yıkarken sularını döktü allahtan çok değil bi çıktım bkarmısın dedim
oldumu şimdi yeni yıkanmış halıya dedim sinirli sinirli

ayy işte hiç bakmadım bu balkonlarıda bi tuhaf yapmışlar diey saymaya başladı tabi sinirli sn,irli çektim halıyı yukarı bakmadan resmen tuttum kendimi ağzımı açmamak için :mymeka:
ay bi de pike takımım vardı yıkamıştım dışarı doğru sarkıtmıştım alahtan ona gelmedi alsanaalsanasmile

bıktımm yaaa artıkkkk valla bi gün saç baş gircem bu kadına artıkk ay allahtan çalışıyo bi de evde olsa şimdiye çoktan girmiştim kadına zaten bı sıkımlık canı var onu da ben alcam acayip doluyum
temzilik konusunda zati hassasım

ne öküz insanlar var yaa sinir olmak elde degil insan bir asagi bakar birsey yaparken ne var ne yok diye düsüncesiz kariii ne olcakkötükedihüso

zorum gitmişsin yazamadım salak salak insanlarla uğraşıyodum,ben iyiyim canım midem geçti şimdilik bişey yok.

skorpi hoşgeldin.

aysen sinir olmakta haklısın canım ağzının payını verseydin düşüncesiz insan müsvettesinin

hoşbulduk canım canım sende hoşgelmişsen
evet bitirdim çok şükür ama bende bittim artık :1rolleyes:

sen çok uzaksın anacım süpürgemde yetişmez oaraya

zorumda gitti ben yemek işin hallettim yemeğe kazan kebabı yaptım :hulya:
eşim geç gelcek gece 11 12 gibi artık 10 da felanda pilavı yaparım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…