- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.081
hoşgeldin bakayım nerelerdeydin sen bugün
inşlhh canım ay ben bile şaşırdım doktor baan 150 mg yarımm iç demişti ben arada hep tam içtim sempatiksalakcinni
doktora kalsaydı demek daha 4 5 lerde oalcaktı lülülülülülü
kendi doktorum kendim oldum artık doktora gitmeye bile ihtiyaç duymuyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr ben geldim doktordan ii bir hbr olsa şaşarı töbe töbe neyse ilkgün bilmem kaçtane olan yumurtadan sadece 1 tane büyümüş oda 16mm sol sıfır zaten hiç büyümemiş rahim ince dedi 5.3 mm rahim kalınlığı 7 olmadan aşılama yapmam dedi tutmaz çünkü dio yani şok oldum üzüldüm geldim yarın tekrar gidicem kendi kendine büyüyen yumrtlar ilaçla manyadı herhalde doktor normal dio değişir yumurtlama dio ama ben üzüldüm çok ya aşılama dioduk elime yüzüme bulaştı dua edin nolur büyüsün şu salak şeyde hayırlısyla yapalım:sinifsinif::sinifsinif:
hoşgeldin cnm biz iyiyiz işte teppen tüppen gidiyos sen naptın?
ay üstümde s.. karısı yeni yıkadığım kalın yolluğumun üstüne balkon yıkarken sularını döktü allahtan çok değil bi çıktım bkarmısın dedim
oldumu şimdi yeni yıkanmış halıya dedim sinirli sinirli
ayy işte hiç bakmadım bu balkonlarıda bi tuhaf yapmışlar diey saymaya başladı tabi sinirli sn,irli çektim halıyı yukarı bakmadan resmen tuttum kendimi ağzımı açmamak için :mymeka:
ay bi de pike takımım vardı yıkamıştım dışarı doğru sarkıtmıştım alahtan ona gelmedi alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?