Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bu arada portim sen neden listeye tarihini o kadar geçe yazdın sen 25 günde olmuyomuuydun kiii

benimde aslında 24 ü ama tabi eğer tam gününde olursam geçen ay ki gibi :hulya:

hamarat karı alkisalkisalkis

n'örüyon ? bilmiyorumkismile

mersi şekerimm
bu arada yiğenlerime ve kendime örceğim şeleri düşündüm geçen
patik yapcam bi tane ben yapmıştım geçenlerde ondan yapıcam birde takım gibi aynı renklerden yelek inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hani geçenlerde bi sakallı ipten banyo paspası yapmıştım onu bugün serdim ilk defa daha önce büyük bi tüylü halı gibi bişi vardı bu küçük geldi gözüme ipimden var yetene kadar küçük bi parça yapamda ataam didim bayanssulusmile

Yok canım benim 29 günde oluyorum ben hep.
Sadece kistten dolayı iki ay çok çok erken oldu.

Bu ay da bi ilaç vermişti ya yumurta ve adet düzenleyici diye gittiğim bunak doktor onu kullanıyorum düzenli olarak 3-4 tane bişey kaldı sanırım 27.günde olacağım bu ay çünkü o ilaç bittikten sonra adet oluyosun bebek yoksa

canım senin ilacın adı neydi
banad adet düzenleyici yumurta geliştirici die hep duphaston veriyodu önceki doktorum

bu arada çektim ama nedense yüklenmiyo yaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

oldu galibaaaaaaaa :lepi:

Harika olmuşşşş. hihoyyyt Hello kızlarrrr. Pazara çıktım bende bugün.Kendime çanta aldım, günlük kullanmak için.Yani içine bebek eşyalarını ve cüzdanımı,makyaj malzemelerimi falan koyarım dedim. Resmini de gösterim.Bakiim beğenicek misiniz? Şu herkeste olan setlerden sevmiyorum ben, hani anakucağı,kanguru ve çanta setlerinden . O yüzden tek çanta aldım. Siz neler yapıyosunuz bakiiiim ?

ay bak sinirden sigara yaktım bi tane
diğerlerini yükleyemedim

berrakcım çok güzel canım güle güle kullanın bende eğer hamiş kalırsam set halinde almayı düşünmüyorum bölesi daha hoş ve zarif olumunekankayizsmile

Çantan çok güzel berrakcım,hoşgelsin bu arada :))
Bende olsam o setlerden düşünmezdim ya çok demode onlar,hiç beğenmiyorum bebek çantalarını,böyle daha hoş bence kendine ait ne olacak zaten bi cüzdan,bi makyaj çantası onları da bunun içine atıp normal günlük çanta olarak bebeğin eşyalarıyla birlikte kullanılsın valla ben beğendim iyi düşünmüşsün

Teşekkürler kızlarrrrr. opuyorumnanaktan Rengi de hoşuma gitti, hem büyüklüğüde iyi.Resimde daha ufak duruyo sanki ama normade daha büyük.Yani şu setteki çantalar kadar falan. :))) Ben de kızıma hırka örüyorum, ama eskisi gibi becerikli değilim.Unuttum örmeye örmeye.Aysen yakınlarda olsaydın senden öğrenirdim biraz . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Berrakcım nasıl yüklediğini anlatsana aysene senin yüklediklerinin boyutu daha iyi

anlatiim canım.Önce şu siteye giriyoruz. Resim Yükle, Images Upload | Your Free Image Upload Service

Sonra orda Gözat yazan yerlerden en üsttekine tıklıyoruz.İstediğimiz Dosyadan resmi seçiyoruz.Sonra o Gözat yazılarının altında Resize İmage yazan kutuyu tıklıyoruz.Ordan boyutu seçiyoruz. Ben 320x240 olanı seçtim. Sonra Upload New / Host It yazısına tıklıyoruz. Açılan sayfada Direct Linking Code yazan yerin altındaki linki kopyalıyoruz. Burdan da mesaj yazarken dağ gibi resim var ya ona tıklayıp, o linki yapıştırıyoruz. bu kadarrrr. hihoyyyt hihoyyyt

Güle güle kullan canım.Gayet güzel opuyorumnanaktan

Aysenle aranız çok mu uzak sizin?Heç değilse aynı sınırlardasınız ikinizde yalnızsınız buluşsanız yaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…