Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben geldim yine ballı karışımdan yedim zararı olmaz dimi kızlar yiyim bari

buarada patikler çok güzel çok tatlı paspasında süper olmuş valla ne hamarat karısın heriş gelio elinden

portakal ben senden varya uyuz oldum he:1hug: ama şimdilik usuyorum nazar değmesin diye

hoşgeldin zorum arım balım peteğim :)) ye canım heç bişeycik olmaz balın zararı yoktur

portakal ben senden varya uyuz oldum he ama şimdilik usuyorum nazar değmesin diye

en son ne diyoduk unuttum ben bilmiyorumkismile doktora mı uyus oldun?

yokluğunuzda bende bişeyler okudum tıp sitelerinden zemuszemus engin bilgilerimize bilgi katalım diye kaydirigubbakcemile3

yumurta geliştirmede ilk zamanlar en düşük doz uygulanmalıymış sonra vücudun tepkisine göre doz arttırılmalıymış 3 denemede başarısız olunuyorsa aşılamaya geçilmeliymiş,aşılamada da 3kez başarısızlık olursa tüp bebeğe geçilmeliymiş.

yumurtayı geliştirmek için iğne kullanıldığında çoğul gebelik olasılığı daha fazla oluyormuş ama iğneleride kullanırken sabırlı hasta sabırlı doktor olmak gerekiyormuş acele etmeden onda da dozu en azdan vermek gerekiyormuş,fazla verilirse ilk seferlerde o zaman gebelik olmasa bile sonraki aylarda tv ye de çıkan yedizler vardı ya o tip vakalara rastlanıyormuş.

paylaşayım dedim opuyorumnanaktan

engin bilgilerimi daha fazlasını eklemek istemiyorum aslında rtık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yoksa artık doktora bile gitmeye tenezzül etmiycem kaydirigubbakcemile3

paylaşım için sağol portimm olumunekankayizsmile

ah süpermen arkadaşiım benim hemen yetişio bilgilendiriyo rahatlatıo bizi saol cnm benim orda üzüldüm ama geçti zaten aman napalım buda bi yazı elden gelen bişi yok olucaksa hertürlü olur .

buarada uyuz olduğum sensin kızım kusma bulantı çok su içmek kasık ağrısı ondan dedim öyle

Canım benim ya:1hug: Şeniz

Napalım hepimizin ortak noktası var o yüzden birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz.

Allah bizede kısmet eder inşallah en kısa zamanda :Saruboceq:

bende doktora uyuss oldun sandım kaydirigubbakcemile3 ya bak su içmek belirtiyse inanırım çünkü ben günde 2-3 bardak su içen insanım 1 bardağı ilaçtan dolayı zaten
bugün 15 bardak olmuştur normal mi bu?
bencede nazar değmesin o zaman :)

benmi bulaşığı yıkadım geldim zorumla msn de hamileyiz diye tepiniyoz kaydirigubbakcemile3

sana dedim kuşum zora işleri bitirdin mi diye sormam bi kaç gün onun işler bitti ama seninkiler bi türlü bitmiyo mannak karı ellerin buruşmuştur artık sudan çıkmadığı için kaydirigubbakcemile3

bende katılam halayınıza o zaman burdan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

evt kız bu senin halayın katıl tabi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

valla cnm içionda nereye gidiyo peki bunlar ?:sm_cool: neyse hayırlısı diorum bişi demiyorum beklices görces

hee bi yerlerim buruştu artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bitti sayılır sayılır diyorum çünkü her an bişi çıakrtabilirim başıma sempatiksalakcinni

hadi ben kalkıyom anacım salatayı yapam pilavı yapam sofarayı kuram gelirim gitmezseniz yine
hadi öpüyorumm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ya burayı okuyan varsa biz aslında sağlıklı normal insanları lütfen bizi deli sanmayın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kolay gelsin aysencim afiyet olsun şimdiden ben 1.5 saat daha burdayım

zorum valla ya bizi deli sancaklar ama gerçekten normal insanlarız arkadaşlar sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…