Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam canım nasılsın?

benim karnım ağrıyor gibi

ii canım ne oslun bugün tembellik yapıyorum sadece yatakları topladım bulaşıkları bile yıkamadım sempatiksalakcinni eşim izinli pazara gidicez ikindiden sonra sıcaklık geçsin az biraz :bbo:

aa neden acaba neyse bebiş belirtileride hamişlik belirtileriyle aynı olduğu için :hulya:

ya aslında izin günü yarın eşim 2 gün fultime çalışyo 17 saatcik sempatiksalakcinni
ertesi gün izin normali ama kapatıyolar bugünde o kapattıkları izinlerden biriinin telafisi
ğer o kapatılanları verseler içerde 1.5 aylık iiznleir varmış akannehir

iyiy düşünelim iyi olsunnn :ecrin_bebek:

Günaydınn. Nasılsınız kızlar ? Benimde midem fena , midem bulanıyo . yavaş yavaş kahvaltı ediyorum. bilmiyorumkismile

Günaydın berrakcım
Afiyet olsun ay ben daha kahvaltı yapmadım sadece 1 bardak süt içtim çıktım evden.
Benimde açlıktan midem bulanıyo gibi oluyo
Bişeyler yesem iyi olacak

aaa neden açılmadı acaba o zaman sen aile evlilik ve çocukalrda erkeğiniz size nasıl hitap eder topiğine gir en son sayfaya bak

berrakcım hoşgeldin yavrum acaba miden neden bulanıyo yenimi hamileliğe geçiyosun nedir

Ben de sütümü içtim geldim. mide bulantım ne güzel bitmişti, şimdi yeniden başladı . Neyseki sadece sabahları oluyo. Annemi özledim yaa. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…