- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.181
Ben de bilmiyorum ki canım.ayın 23'ünde kontrole gidicem, doktorla bi konuşim bakim ne diycek. bilmiyorumkismile
20sinde adet olursam o gün bende doktorda olacağım
Yok olmazsam da gene giderim :))
senin kızın saçları mı uzuyo acaba, o mu bulantı yapıyo yoksa bilmiyorumkismile
aman ne biçim bi konu o ya ilk sayfalar zaten bi sıkıcıay unutmuşum kuzum pardonnn
kızlar benim kocişte ev bakmaya çıktı mahalleye bu ay bizim zam ayımız geçen sene zam yapmadık bu sene adam en az 50 istiycek zammı bizde verme taraftarı değiliz mah merkezine çok uzak bizim ev dayımlar yengemler felanda orda hemde sıınmıyo kışın alt bakkal rutubette cabası kşın
bakalım bulabilrisek taşınıcaz galiba :gitme:
berrak sizin oralar şimdi tam denize girmelik olmuştur bacım geçen yaz değil ondan önceki yaz gelmiştim halamın kızı ve oğluyla gezmeye tekirdağa doğru gitmiştik hatta orda meşhur köftesinden ve köpüklü ayranın içmiştik hihoyyyt
şimdi tam denizlik olmuştur valla sakin yerler varsa sölede gelelim bizde ama kimsnein bilmediği ucra yerler olmalı :jeyyar:
ay mide kalkması bi yana ben ilk okuduğumda yanlış okuyorum diye bi kaç kez okudum allah allahhh deyippp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşlhh canım ben taşınma taraftarı dğeilim hatta hiç istemiyorum 50 de zam yapsa çıkmayalım diyorum bi snee için eşyaları mahvetmeye o sıkıntıyı çekmeye değmez diyorum ama gelde laf anlat kocişe -tatlicadiarzu-
nasıl anlamazsın ya neyse ben msg atayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?