Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar benim kocişte ev bakmaya çıktı mahalleye bu ay bizim zam ayımız geçen sene zam yapmadık bu sene adam en az 50 istiycek zammı bizde verme taraftarı değiliz mah merkezine çok uzak bizim ev dayımlar yengemler felanda orda hemde sıınmıyo kışın alt bakkal rutubette cabası kşın
bakalım bulabilrisek taşınıcaz galiba :gitme:

ay unutmuşum kuzum pardonnn
aman ne biçim bi konu o ya ilk sayfalar zaten bi sıkıcı
son sayfada da midem kalktı kahvaltının üstüne :dilcikar:

Hem gönlünüze hem bütcenize göre bi ev bulursunuz inşallah
üst kattaki kadından da kurtulmuş olursun canım :mymeka:

ay mide kalkması bi yana ben ilk okuduğumda yanlış okuyorum diye bi kaç kez okudum allah allahhh deyippp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşlhh canım ben taşınma taraftarı dğeilim hatta hiç istemiyorum 50 de zam yapsa çıkmayalım diyorum bi snee için eşyaları mahvetmeye o sıkıntıyı çekmeye değmez diyorum ama gelde laf anlat kocişe -tatlicadiarzu-

berrak sizin oralar şimdi tam denize girmelik olmuştur bacım geçen yaz değil ondan önceki yaz gelmiştim halamın kızı ve oğluyla gezmeye tekirdağa doğru gitmiştik hatta orda meşhur köftesinden ve köpüklü ayranın içmiştik hihoyyyt

şimdi tam denizlik olmuştur valla sakin yerler varsa sölede gelelim bizde ama kimsnein bilmediği ucra yerler olmalı :jeyyar:

Evet kaç haftadır denize giriyo herkes, bende pazar ayağımı sokarım diye gittim ama çooooooook kalabalıktı. Sakin yer bulmak zor. Hafta içi belki olabilir.

Bu arada ben yine yediklerimi çıkardım. bilmiyorumkismile Mideme bişeyler oldu galiba. bilmiyorumkismile

Valla orası da doğru şimdi 1 yılınız kaldı tayine
12X50=600 orda nasıldır bilmem ama burda tam bir nakliye ücreti+ nakliyecilere yemek yediriyorsun o da hazır olduğu için bi 50 lira da öyle koy.
Toplanması,yerleşmesi,yorgunluğu cabası..
Senin eşyan da çok ve hepsi yeni zaten bence ne yap ne et kocanı ikna et cnm
Yani bi de o parayı aydan aya vermek var bi kerede çıkartıp vermek var,tam bi aşılama parası yani boshayallersmile

yok ya ben denize bu snede giremyicem herhalde :gitme:
sen mideni bastıcak şeyler ye canım

porti hesabın iyide anacım işte eşimde diyoki belki seneyede gidemiycez bi sene dahada olsa buranın kahrını çekmek istemiyorum diyo..ben taşınsamda nakliyeye verme taraftarı değilim annemlerin evide vermedik herşeyi bir güzel koliledim ben tek bir parça ne kırıldı ne de yaralandı sadece iki tane adam tuttu babam büyük eşyalar için
aslında teyzem nakliyecilere vermişti hiçgüzel taşınmamıştı parasıda çabasıı
ayrıca yemek olayınıda senden duydum ilk burda öle bişi yok

amannn hiç istemiyorum bi taşınma stresine daha hiç giremiycem diyrum ama sakalım yokki sözüm geçsin :sinifsinif:

Ya bu insanlar ne kadar özenti ne kadar kıskanç.. :mymeka:
Gördün mü sen,resmen benim yaptığımın aynısını yapmaya çalışmış birileri
İnsan biraz yaratıcı olur,TAKLİTÇİ değil !!! :dilcikar:

(Hani bizim arada bi astarını almaya gelen vardı ya ondan söz ediyorum)

Zorun Doktoru yakında değilse daha eve gelmemiştir belki canım.Mutlaka haber verir bize gelse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…