- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.201
kimsecikler yok mu
zorum aradı konuştuk aşılaam iptal olmuş yumoşu 20.7 olmuş doktor 18 den sonrası kiste çevirir aşılama yapamam demiş nasıl oluyosa o
birde rahim duvari kalınlaşmamış
hayırlısı demek vardır bundada bi hayır :Saruboceq:
evettt kızlar bir aşılama hikayeside k.....da patladı neyse gittim annemle biz yolda hayal işte diorum olduğu gün sende kalırım felan yatarım neyse gittik baktı bi ben büyümücek die korktuğum yumurta 20.7 olmuş dündenberi bal yiyorum salak gibi neyse şöle ağzını burnunu büktü salak rahim hala ince dedi ve yumnurtada ço büyümüş dedi bende dedimki arkadaşım yeni oldu 20 geçkinken vuruldu oldu dedim ben öyle yapmıorum 18 yapıorum şimdi yaparsam kist olur dedi rahim kalınlığıda 6.3 dedim ilaç verin ozaman yapın yapmam dedi neden seni kandırayım dio benim gözler doldu tabi sesim felan ağlamaklı oldum üzüldüm ya hatta ağlamak istedim bağıra bağıra gözlerin doldu ne bekliodun dio bana hemen hamile kalıcağınımı dedi hem kucağına almadan hiçbişi gaanti değildir dio doktora bak bana moral vericeğine adam resmen beni mafetti ya paramda boşunamı giti beni haftaya salı tekrar çağırdı buarada kendiniz devam edin günaşırı çlışın 2 gün sonra yumurtan çatlar dedi tekrar adet olunca gel dedi ben tabi salaklaştığım için soramadım 150 takip parası verdim boşa gitti tekrar gidersem eğer başka para vermem dicektim unuttum ama salı günü diycem haklıyım dimi kızlar?bende doktordan çıkınca kuzenimi aradım böle böle die laborant kendisi bide onlarda yaptı adam doğru yapmış dio ya kızlar herkes 20 yi geçkin çatlatırken benimindemi 18 valla çıldırcam ya bana dioki ben ymurtanın bukadar byümesini beklemiodum dio 1 günde bukadar büyümesi normal değil dedi neyse işte çok uzattım ama çok cnm sıkkınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
neyse ben çıkıyorum bugün bi toplaşamadık porti sende bi oraya bi buraya gittin geldin yerinde durmadın heeee :1closedeyes:
portakalım haklısın valla doktora gitmek istemediğimiz kadar var sıkıldım artık ya hiç ii bişi duymadan geliorus ya isyan etmiyorum ama üzüldüm çünkü kafamda planladım ya ben artık hemen aşılama olucak ben ekliycem die ümit ettim hep nasip diorum başka bişi demiyorum artık vardır bundada bi hayır keşke buay kendimden kalsam offf offfr
anaaa kıs ben teli fırlatmışım zor la konuştukdan sonra hiç bi ses duymadım şimdi okudum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay sende değiştir anacım sen üretgen karusun zemuszemus
valla cnm buay böle artık dua edices beklices inşallah hayırlısı olur hepimiz için ardarda gelir bebekler ya bi topik varya hamile elele die oraya baktımda dün birden 3 tane hamile çıktı ay böle içim buruldu dedim bizde çıksa ya 3 müz birden kalsak:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?