Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kimsecikler yok mu

zorum aradı konuştuk aşılaam iptal olmuş yumoşu 20.7 olmuş doktor 18 den sonrası kiste çevirir aşılama yapamam demiş nasıl oluyosa o
birde rahim duvari kalınlaşmamış
hayırlısı demek vardır bundada bi hayır :Saruboceq:

Ben burdayım,ya beni de aramış o zaman ama tel yanımda değildi,sonra da ben aradım onun yanında değildi heralde.
Çok merak ediyordum.
Ya ne çok büyümüş yumoş 1günde akannehir ben anlamadım bu adamı 16 iken küçük diyodu 20 oldu kiste çevirir diyo daha ne istiyo anlamadım yapmaya canı istemiyor heralde.Bari çatlatma iğnesi yapsaydı doğal yollardan deneselerdi.
Üzüldüm şimdi ama bunda da bi hayır vardır :Saruboceq:
Belki de aşılamaya gerek kalmadan kendi gelir bu ay ne dersiniz kızlar :lepi: daha güzel olmaz mı? hihoyyyt

evettt kızlar bir aşılama hikayeside k.....da patladı neyse gittim annemle biz yolda hayal işte diorum olduğu gün sende kalırım felan yatarım neyse gittik baktı bi ben büyümücek die korktuğum yumurta 20.7 olmuş dündenberi bal yiyorum salak gibi neyse şöle ağzını burnunu büktü salak rahim hala ince dedi ve yumnurtada ço büyümüş dedi bende dedimki arkadaşım yeni oldu 20 geçkinken vuruldu oldu dedim ben öyle yapmıorum 18 yapıorum şimdi yaparsam kist olur dedi rahim kalınlığıda 6.3 dedim ilaç verin ozaman yapın yapmam dedi neden seni kandırayım dio benim gözler doldu tabi sesim felan ağlamaklı oldum üzüldüm ya hatta ağlamak istedim bağıra bağıra gözlerin doldu ne bekliodun dio bana hemen hamile kalıcağınımı dedi hem kucağına almadan hiçbişi gaanti değildir dio doktora bak bana moral vericeğine adam resmen beni mafetti ya paramda boşunamı giti beni haftaya salı tekrar çağırdı buarada kendiniz devam edin günaşırı çlışın 2 gün sonra yumurtan çatlar dedi tekrar adet olunca gel dedi ben tabi salaklaştığım için soramadım 150 takip parası verdim boşa gitti tekrar gidersem eğer başka para vermem dicektim unuttum ama salı günü diycem haklıyım dimi kızlar?bende doktordan çıkınca kuzenimi aradım böle böle die laborant kendisi bide onlarda yaptı adam doğru yapmış dio ya kızlar herkes 20 yi geçkin çatlatırken benimindemi 18 valla çıldırcam ya bana dioki ben ymurtanın bukadar byümesini beklemiodum dio 1 günde bukadar büyümesi normal değil dedi neyse işte çok uzattım ama çok cnm sıkkınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

KızÇem canını sıkma bu doktorlar bıktırtıyo ınsanı bÜyÜmesı bı dert bÜyÜmemesı bı dert bende anlamıyom bu kadar keyfımızı nıye kaÇırıyolar sen doktora gıtgene Çatladı Çatlamadı dıye kıstte Çevırmeden tedbır al ıhmal etme benımkıde ayda bır benı gÖrÜp adet ol gel dıyo adet olanamıyom kıst oluyo hap dayıyo takıp et gıt sÜreklı

Sende bıdahakı gıttıĞınde hazırlıklı gıt tersle ÖkÜze bak doktor anladık ama bızımde psıkolojımız en bozuk olduĞu dÖnemler ayyy Çok sınırlendım topıcte olmasam sayıcam bır sÜrÜ

ah cnm sorma şuandan okadar çok şey yazmak istiyorumki zaten ama anında gönderirler yazarsam bende anlamıorum madem bukadar büyümesini istemion gece çağır bişi yap yap yani gerçi adamda haklı bukadar büyümesi bigünde şaştım ya oda şaştı nasıl olur dedi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla sıkıldım artık

zorum sıkma canını dediğim gibi doktorunu değiştir istersen aam tabi parayı vermişsin takip parasını bu yüzden bu ay git sen bakalım ne dicek e zaten büyümüş yumoşum bugün veya yarın çatlar sizde çalışmaları sıkılaştırın 2 3 gün üst üste bellimi olur aşılamay gerek kalmaz vardır bi hayır :Saruboceq:

canım benim ya kıyamam çok moralin bozulmuş,yaklaşımını çok yanlış buldum doktorun insan biraz daha anlayışlı olur,kırmadan üzmeden anlatır.
Gerii nolcak doktor olmuşlar ama insan olamamışlar bi tarafları kalkmış :mymeka:
Valla kuşum o istese de istemese de 2-3 gün sonra çatlamış mı diye git baktır,o kadar para bayıldın yok öyle yağmaa
İnşallah bu ay kendiliğinden olur da test sonucunu adamın kafasına atarsın alsanaalsanasmile
Çatlama iğnesi yaptıran arkadaşlardan 22mm de bile yaptıran var topiklerde okuyoruz
Bu doktor da onların ki ne anlamadım
Hem benim 16-18 de iğne yapıldı da ne oldu sanki kist oluşmadı mı?
Yumurta çatlamazsa her halukarda kist olur zaten
Yanlış mı ?
Moralini yine de bozma canım henüz hiç bişey bitmiş değil çok istedin ve bence balla büyüttün yumoşu,eşine yedir bundan sonraki günlerde spermler için bişeyler kendiliğinden gelsin bebişiniz :CüvCüv: zemuszemus

heee mannakummm ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni manyadım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kıs yok ondan değil sana bakıyom başka topiklerde gözüküyon ondan diyom ben kaydirigubbakcemile

portakalım haklısın valla doktora gitmek istemediğimiz kadar var sıkıldım artık ya hiç ii bişi duymadan geliorus ya isyan etmiyorum ama üzüldüm çünkü kafamda planladım ya ben artık hemen aşılama olucak ben ekliycem die ümit ettim hep nasip diorum başka bişi demiyorum artık vardır bundada bi hayır keşke buay kendimden kalsam offf offfr

Bebeğim ya şey gibi siz yokken bakıyorum ya başka topiklere,çıksamda bi süre ordaymışım gibi görünüyor.Bu topik hep açık zaten tık tık hep bakıyorum gelen giden var mı diye,birini görünce başka yerlerde sürtmüyorum :))
Bu arada neyi söylemedim gı ben senin telefonuna msj attım ya durumu açıklayan bakmadın mı?

anaaa kıs ben teli fırlatmışım zor la konuştukdan sonra hiç bi ses duymadım şimdi okudum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay sende değiştir anacım sen üretgen karusun zemuszemus

canım inşallah kalırsın belki de hayırlısı budur.
Ya doktor bile şaşırmış baksana bence sen çok istedin 1 gecede büyüdü yumoşların ama hep büyüsün die dua ettik nerden bilelim bi sınır olduğunu bilmiyorumkismile
Bu akşam ve parşembe çalışma yapın mutlaka sonrasındada devam et ama çatlamış mı diye de git bence riske atma senin bir kaç ay da kistle uğraşacak zamanın yok,yani hiç birimizin yok Allah korusun,sağlık versin hepimize.
Kanallar açık yumoş çatladı mı sperm çoğaldı mı daha ne lazım Allah aşkına inşallah kendiliğinden olur dua edelim :Saruboceq:

valla cnm buay böle artık dua edices beklices inşallah hayırlısı olur hepimiz için ardarda gelir bebekler ya bi topik varya hamile elele die oraya baktımda dün birden 3 tane hamile çıktı ay böle içim buruldu dedim bizde çıksa ya 3 müz birden kalsak:sinifsinif:

anaaa kıs ben teli fırlatmışım zor la konuştukdan sonra hiç bi ses duymadım şimdi okudum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay sende değiştir anacım sen üretgen karusun zemuszemus

Ben ne değiştircem ya o değiştirsin,hiç işim olmaz onla sidik yarışına giremicem
Neyse ben çenemi tutayım :1closedeyes:

ayy ne güzel inşallah bizdende öyle çıkar Bu ay bi hamile patlama olsa ya rabbim Allahım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…