- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.321
bodrum torbaya gidiyorum cnm ilk defa gidicem o tarafa oh tatil gibisi yok valla şimdiden serdim işleri valla laelaelaelaelae
ben azıcık evi süpürüp silicem portakalcım akşama belki misfair gelebilir daha kesin değil ben yinede yapayım hadi gelirim çok işim yok zaten öpt
Bodrum bodrum oh çok güzel ben de bi oraya bide çeşme tarafına gidemedim
İyi tatiller cnm sana şimdiden opuyorumnanaktan
Kolay gelsin canım.
benimde çıkmam lazım,giremem heralde bidaha pek zaten 3 saat sonra çıkıcam gece musayit olursan msni açarsınız konuşuruz canım öpüyorum opuyorumnanaktan
Çooooooooook sıcak çooooooooooook.
ben geldimmmmmmmmmmm tabi herkezler dağılmışşşşşakannehir
telefonun nerde zorum mesaj attım sana
yine rapor gelmedi iletildi diye
iyi geceler kızlar gece gece girebildim cuma günü çok şükür dogum yaptım oglum şimdi yanımda yatıyo 3800 gr boyuda 49 cm dogdu şimdilik oda bende iyiyiz genel anesteziyle dünyaya geldi şimdilik oda bende iyiyiz ALLAH isteyen herkese ama herkese nasip etsin resimlerini koycam bakasınız öpüyoruz hepinizi portakalcı mumarım görürsün yazımı habersiz bırakma demiştin pek giremiyorum geleen giden artık siz unutmayın beni
iyi geceler kızlar gece gece girebildim cuma günü çok şükür dogum yaptım oglum şimdi yanımda yatıyo 3800 gr boyuda 49 cm dogdu şimdilik oda bende iyiyiz genel anesteziyle dünyaya geldi şimdilik oda bende iyiyiz ALLAH isteyen herkese ama herkese nasip etsin resimlerini koycam bakasınız öpüyoruz hepinizi portakalcı mumarım görürsün yazımı habersiz bırakma demiştin pek giremiyorum geleen giden artık siz unutmayın beni
kandiliniz mübarek olsun hanimlar öpüyorum hepinizi nice kandillere insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?