Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bodrum torbaya gidiyorum cnm ilk defa gidicem o tarafa oh tatil gibisi yok valla şimdiden serdim işleri valla laelaelaelaelae

Bodrum bodrum oh çok güzel ben de bi oraya bide çeşme tarafına gidemedim
İyi tatiller cnm sana şimdiden opuyorumnanaktan

ben azıcık evi süpürüp silicem portakalcım akşama belki misfair gelebilir daha kesin değil ben yinede yapayım hadi gelirim çok işim yok zaten öpt

Kolay gelsin canım.
benimde çıkmam lazım,giremem heralde bidaha pek zaten 3 saat sonra çıkıcam gece musayit olursan msni açarsınız konuşuruz canım öpüyorum opuyorumnanaktan

Nereyeee kızzzzz? akannehir

iyi geceler kızlar gece gece girebildim cuma günü çok şükür dogum yaptım oglum şimdi yanımda yatıyo 3800 gr boyuda 49 cm dogdu şimdilik oda bende iyiyiz genel anesteziyle dünyaya geldi şimdilik oda bende iyiyiz ALLAH isteyen herkese ama herkese nasip etsin resimlerini koycam bakasınız öpüyoruz hepinizi portakalcı mumarım görürsün yazımı habersiz bırakma demiştin pek giremiyorum geleen giden artık siz unutmayın beni

Ayyyyy çok heyecanlııııııııııı. hihoyyyt Hayırlı olsun bebişşşşşş. Maşallah tombiş doğmuş. Resmini koyunca haber ver, bende bakıcammmmm. Çooook sevindim canımmm.

canim bebegin hayirli ugurlu olsun.anali babali büyüsün insallah.opuyorumnanaktan

Maşallah Kilosu da boyu da gayet iyi.
İyi olmanıza sorunsuz bi doğum olmasına da ayrıca sevindim opuyorumnanaktan
Tebrik ederim a.s.
Allah bağışlasın :Saruboceq:
Fotoğraflarını merakla bekliyorum topiğimizin ilk bebeğinin :hooray:

Hepinizin Kandili Mubarek olsun arkadaşlar,gündüz giremeyebilirim şimdiden yazayım dedim ben de.
Allah hepimizin dularını kabul etsin,tez zamanda bize ve isteyen herkese hayırlı-sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kandiliniz mübarek olsun hanimlar öpüyorum hepinizi nice kandillere insallah..

Seninde kandilin mubarek olsun canım opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr ben akşam resmen ağlama krizine girdim ve şuan gözlerimi açamıyorum şişlkten hiçbişeyim yoktu yaprak dökümünde bi başladı yok tutamadım ya çok kötüydüm birktirdim sanırım ne zmaandır ağlamıorum diodum akşam hepsi çıktı.
rüyamdada oğlum olmuş hayır olsun böle kucağımda tutyorum dioruzki ismi ne olsun ulaş koyalım dedik sonradan yok yaa ben beğenmedim değiştirriz nasılsa dedik öle kaldı anlamadım..
bende dışarı şıkıyorum şimdiden

KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLUR ıNŞALLAH RABBıM HERKESE GÖNLÜNDEN GEÇENı NASıP EDER ıNŞALLAH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…