Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Hello kızlarrrr. Napıyosunuz bakalım ? Portakalcım ben hamile kaldığım zaman, tabi daha test yapmadan önce, böyleee karnıma ağrı giriyodu, regl ağrısının aynısı.Hatta kaç kere tuvalete gidiyodum,oldu diye.Ama beyaz akıntıymış meğer gelen.Şimdi bu regl ağrısı yine oluyo bende ara ara , hamileliğin sonlarında da oluyomuş.

portakalım bende fil hafızası var hiçbişeyi unutmam kaydirigubbakcemile3 ne söylenen lafı ne yapılan iyiliği nede yapılan kötülüğü kötükedihüso

ya aysencim umarım çatlamamıştır kuşum dün gece boştu çünkü mafoldumben

berrak hoşgeldin cnm umarım dediğin gibi portakalın ağrıları hbrcidie ama bebek için

ben gördüm bile güzelmiş hayatım güle güle giy çalışmalarında kız daha seksi bişiler alsaydınsempatiksalakcinni

aldıklarımı yüklemeey çalışıyodum da olmadı sempatiksalakcinni

Neden olmadı ? kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canımmm. opuyorumnanaktan İnşallah öyledir .:Saruboceq: opuyorumnanaktan

ben gördüm bile güzelmiş hayatım güle güle giy çalışmalarında kız daha seksi bişiler alsaydınsempatiksalakcinni

Ben göremedimmmm.

Ya inşallah benim bu ağrıların sonuda seninki gibi çıkar
Sabahtan beri hep adet oldum sanıyorum kontrol etmekten gınaah geldi,yok bişi kafamçokkarıştı

Maşallah diyelim hafızana canım opuyorumnanaktan

ay çok sinirimi bozdu salağın teki
çalışmaktan soğutuyorlar insanı gerizekalılar
Kimsenin yasaları kuralları taktığı yok,önemsemiyolar prosedürleri
hallediver işte diye geliyolar.
sanki resmi yerlerde gerekli evrak istediklerinde de böyle tepelerine çıkabiliyorlar insanların embesiller Çok üzgünüm çoook

herkese slm nasılsınız bakalım?

hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın?

cnm akıntın felan varmı?ay valla dua ediyorum sadece:Saruboceq: inşallah diyorum

dediğin şeyide anladım sanki hemen çat die evt buyrun hallettik alın gidin demeni bekliyorlar boşver uğraşma he he de geç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…