Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay seksü bişiler almak istemedim :umursamaz:

dedim rahat edeceğim kullanabileceğim bişiler olsun zemuszemus

Güzelmiş aldıklarınnnn.opuyorumnanaktan Bende hep senin gibi alıyorum, rahat rahat giyebileceğim şeyler. Gerçi şimdi şort giyorum gece yatarken.Neyseki hamile kalmadan önceki penye şortlarım oluyo bana.Onlarda olmasa ne giyerdim. kaydirigubbakcemile3 Ay yarın sabah erkenden denize gidicez kocişimle.Bu sene ilk defa denize giricem yani.İnşallah bi aksilik çıkmaz. kaydirigubbakcemile3 Şöyle suyun içine kendimi bi bırakasım var. kaydirigubbakcemile3

portakal güzelmiş he beğendim kaydirigubbakcemile3

berrak valla bizde gelsek beraber girelim of çok sıcak insan sudan çıkmaz vallakaydirigubbakcemile2

Ya içten bişeyler oluyo ama anlayamıyorum dışarı gelen bişey yok bilmiyorumkismile
evet canım anlamışsın öyle bişey aptallar beni bi ton sinir ettiler ya benim sinir olmadığım bir gün yok işe gelince

Ya bende yarın denize gitmek istiyorum ama bakalım kısmet olacak mı
bende kendimi güneşe bırakmak istiyorum,kap kara olmak istiyorum zemuszemus

bu cuma tatile çıkıyorum işler yoğundu gelemedim kk'ya önümüzdeki hafta kısmetse tatildeyimmmm alkisalkisalkis

gecelikler süper valla portinin yapıştırdığı pembeye bittim ama alırken bende rahat olanlarını tercih ediyorum

portakal güzelmiş he beğendim kaydirigubbakcemile3

berrak valla bizde gelsek beraber girelim of çok sıcak insan sudan çıkmaz vallakaydirigubbakcemile2

Gelin hep beraber girelim kızlarrrrrrrrrr. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

aysen böyle bişey alsaydın ya heeç sexü değülsün :umursamaz:

Ay bu harika . kaydirigubbakcemile3

sağol canım evet bende evde piştiğim için rahat penye türü şeler alıyorum giyiyorum

ohhh bizim yerimizede bırak kendini denize

Sen de gel canımmmmm, hep beraber girelim denizeeee. hihoyyyt

Ben de kapkara olmak istiyorummmmm.kaydirigubbakcemile3

ben inanmıyorum be yok kırmızı giyin yılbaşında dediler giydik nasıl girersen öyle olur dediler karnıma yastık koydum öyle girdim yeniyıla hala bişi yokkaydirigubbakcemile3 okunmuş bişi lasım bise yada sperm destekleyicili gecelik olması lasımkaydirigubbakcemile3

bu nasıl emmeee sempatiksalakcinni

vıışşş :icecream:

Ya hepsi güzelde işte onlar pek giyilmiyo yatarken kıyın zatürre eder,yazın yakar adamı
tatile nereye gidiyorsun cnm

aa kıs süpüer fikir varsa banada yollasana ödünççç sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben azıcık evi süpürüp silicem portakalcım akşama belki misfair gelebilir daha kesin değil ben yinede yapayım hadi gelirim çok işim yok zaten öpt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…