- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.301
ay seksü bişiler almak istemedim :umursamaz:
dedim rahat edeceğim kullanabileceğim bişiler olsun zemuszemus
cnm akıntın felan varmı?ay valla dua ediyorum sadece:Saruboceq: inşallah diyorum
dediğin şeyide anladım sanki hemen çat die evt buyrun hallettik alın gidin demeni bekliyorlar boşver uğraşma he he de geç canını sıkma
Güzelmiş aldıklarınnnn.opuyorumnanaktan Bende hep senin gibi alıyorum, rahat rahat giyebileceğim şeyler. Gerçi şimdi şort giyorum gece yatarken.Neyseki hamile kalmadan önceki penye şortlarım oluyo bana.Onlarda olmasa ne giyerdim. kaydirigubbakcemile3 Ay yarın sabah erkenden denize gidicez kocişimle.Bu sene ilk defa denize giricem yani.İnşallah bi aksilik çıkmaz. kaydirigubbakcemile3 Şöyle suyun içine kendimi bi bırakasım var. kaydirigubbakcemile3
portakal güzelmiş he beğendim kaydirigubbakcemile3
berrak valla bizde gelsek beraber girelim of çok sıcak insan sudan çıkmaz vallakaydirigubbakcemile2
aysen böyle bişey alsaydın ya heeç sexü değülsün :umursamaz:
sağol canım evet bende evde piştiğim için rahat penye türü şeler alıyorum giyiyorum
ohhh bizim yerimizede bırak kendini denize
Ya içten bişeyler oluyo ama anlayamıyorum dışarı gelen bişey yok bilmiyorumkismile
evet canım anlamışsın öyle bişey aptallar beni bi ton sinir ettiler ya benim sinir olmadığım bir gün yok işe gelince
Ya bende yarın denize gitmek istiyorum ama bakalım kısmet olacak mı
bende kendimi güneşe bırakmak istiyorum,kap kara olmak istiyorum zemuszemus
bu nasıl emmeee sempatiksalakcinni
bu cuma tatile çıkıyorum işler yoğundu gelemedim kk'ya önümüzdeki hafta kısmetse tatildeyimmmm alkisalkisalkis
gecelikler süper valla portinin yapıştırdığı pembeye bittim ama alırken bende rahat olanlarını tercih ediyorum
ben inanmıyorum be yok kırmızı giyin yılbaşında dediler giydik nasıl girersen öyle olur dediler karnıma yastık koydum öyle girdim yeniyıla hala bişi yokkaydirigubbakcemile3 okunmuş bişi lasım bise yada sperm destekleyicili gecelik olması lasımkaydirigubbakcemile3
vıışşş :icecream:
Ya hepsi güzelde işte onlar pek giyilmiyo yatarken kıyın zatürre eder,yazın yakar adamı
tatile nereye gidiyorsun cnm
kızlarr ayy hadi inşlhh hamile kalalımda bundan alalım
emekleme arkadaşı kuzularımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?