Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:

maşallah kilosuda boyuda çok iyiopuyorumnanaktan

valla bu gece aynı şeyleri yaşamışız herhalde sabaha kadar uyuyamadım
sanırım uyku bozukluğuda başlıyo bende :gitme: insan uyumayınca aklına ne b.. varsa geliyo olmadık şeyler kafada büyüyo
nereye gittin bakayım sen

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

tebrik ederim çok mutlu oldum ilk bebeğimiz geldi sağlık sıhhatle büyüt inşallah canım...
bizlere de dua et :Saruboceq:

slm kızlarrr ben geldim ya çarşıya çıktık babama hediye aldım kuzuma eşimede düşündüm ama almadı çünkü o bana anneler gününde almadı tmm anne değiliz ama adayız dimi :sinifsinif:bende vazgeçtim sonra.

siz naptınız ohh berrak girmiş denize ne güzel çok sıcak valla ii yapmışsın cnm..

aysen kuşum sen naptın?

portakalımda izinli bugün tabi keyif yapıo hatun ohh zemuszemus

iiyim cnm sen nasılsın sıcak valla off yanıyoruzzboshayallersmile sen naptın cnm ee senin günün geçtimi cnm ya?30 olmuşeyvahedigeldismile

canım benim düzensiz yarın tatile de çıkıyorum garanti orda olurum akannehir
ama önlem falan almıycam yani zaten zar zpr oluyorum dengesini hepten bozmayayım dedim zaten 1.5 gün sürüyo..

Hoşgeldin canımmm. Sizi de bekledim kumsalda ama gelmediniz hiçbiriniz. :dilcikar: Su soğuktu ilk başta, sonradan girince alıştım.ama fazla kalmadık.12 de döndük. eşin almadıysa sende ona alma. kaydirigubbakcemile3

bende geldim zorum hoşgeldin anacım olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aysencimmmmmmm napıon kuşum?

tancredi sende bırak ozaman anacım böyle şeyler üstüne gittikçe sinir ediyo gelirse gelsin hoşgeldin dicen geçicenkaydirigubbakcemile3 ama kısa sürüyomuş 1.5 gün ya bak civanperçemi bide aslanpençesimi ne iç mutlaka çok ii adette içmek

saol cnmm seninde kandilin mübarek olsun cnm dualaın kabul olur inşallah:Saruboceq:

anladık patronun geldikaydirigubbakcemile3 yarım kaldı msjın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…