- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.341
iyi geceler kızlar gece gece girebildim cuma günü çok şükür dogum yaptım oglum şimdi yanımda yatıyo 3800 gr boyuda 49 cm dogdu şimdilik oda bende iyiyiz genel anesteziyle dünyaya geldi şimdilik oda bende iyiyiz ALLAH isteyen herkese ama herkese nasip etsin resimlerini koycam bakasınız öpüyoruz hepinizi portakalcı mumarım görürsün yazımı habersiz bırakma demiştin pek giremiyorum geleen giden artık siz unutmayın beni
günaydın kızlarrr ben akşam resmen ağlama krizine girdim ve şuan gözlerimi açamıyorum şişlkten hiçbişeyim yoktu yaprak dökümünde bi başladı yok tutamadım ya çok kötüydüm birktirdim sanırım ne zmaandır ağlamıorum diodum akşam hepsi çıktı.
rüyamdada oğlum olmuş hayır olsun böle kucağımda tutyorum dioruzki ismi ne olsun ulaş koyalım dedik sonradan yok yaa ben beğenmedim değiştirriz nasılsa dedik öle kaldı anlamadım..
bende dışarı şıkıyorum şimdiden
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH RABBİM HERKESE GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP EDER İNŞALLAH....
selam berrağım nasılsın
bugün pek sessiz buralar gerçekten bende bi bakayım dedim kalkıp yemek yapıcam :hulya:
bende iyiyim canım ne olsun ..ohh ne güzel gerçi bugün hava baya rüzgarlı burda opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar gece gece girebildim cuma günü çok şükür dogum yaptım oglum şimdi yanımda yatıyo 3800 gr boyuda 49 cm dogdu şimdilik oda bende iyiyiz genel anesteziyle dünyaya geldi şimdilik oda bende iyiyiz ALLAH isteyen herkese ama herkese nasip etsin resimlerini koycam bakasınız öpüyoruz hepinizi portakalcı mumarım görürsün yazımı habersiz bırakma demiştin pek giremiyorum geleen giden artık siz unutmayın beni
zorxx slm canım
naber?
iiyim cnm sen nasılsın sıcak valla off yanıyoruzzboshayallersmile sen naptın cnm ee senin günün geçtimi cnm ya?30 olmuşeyvahedigeldismile
slm kızlarrr ben geldim ya çarşıya çıktık babama hediye aldım kuzuma eşimede düşündüm ama almadı çünkü o bana anneler gününde almadı tmm anne değiliz ama adayız dimi :sinifsinif:bende vazgeçtim sonra.
siz naptınız ohh berrak girmiş denize ne güzel çok sıcak valla ii yapmışsın cnm..
aysen kuşum sen naptın?
portakalımda izinli bugün tabi keyif yapıo hatun ohh zemuszemus
bende geldim zorum hoşgeldin anacım olumunekankayizsmile
Kızlar hayırlı kandİllerr nasılsınız ben Çok yoĞunum ve patronum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?