Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

neyse kuzum ben kalkıyom kociş hasta başı çok ağrıyo midesinide üşütmüş herhalde :2:

ben,mde başım çok ağrıyo herhalde ceyranda kalıyoz
çıkıyom ben daha giremem belki msn de görüşürüz gece öpüyorum snei kolay gelsin kuşum

tamam canım sağol
yok msn de o da malum bugün çalışma günü
evde olunca pek fazla ihtiyaç duymuyoz anacım kaydirigubbakcemile3
biz ev karusuyuz senin gibi iş karusu değil sempatiksalakcinni

Ben de ev garusu olmak istiyoruum :umursamaz:
Pasta ,kek neyim yapmak istiyorum
kahvemi yapıp ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyooruum boshayallersmile

Bu arada bugünkü pasta neydi öle hamarat garuu eline sağlık, hamile olsam şişcekti bi tarafım cokacimcoook
Bize yazık günah değil miii mafoldumben

slm yavrularrrrrrrr ben geldim portakalım msjı gördüm ama geç gördüm cvp yazmadım bende denk geliris die film izledik eşimlede ona dalmışım şimdi sıkıntı bastı ben yine kkya döneyim dedimkaydirigubbakcemile3

ay cnm portakalım buarada gelmemiş hala ay nediim heyecan yaptım yav umarım artıkkkkkkkk güzellllllllllll bir hbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alırızzzzzzzzzzzzzzz:1hug:

aman benim dilimi eşek arısı şey etsin
Ağrım başladı malesef
test almayı bile düşünmüyorum boşuna
manyak oldum ya geldi mi gelmedi mi
burdaysan eğer evden görüşelim mi?

merhaba arkadaşlar ben sizin gibi bu fikri aklımdan atmak isterdim 1buçuk sene hep dr gittim aşılama dediler sonra tüp bebek eşimle tartışırdık zaten üzüntüden ama hiç beklemediğim anda hamile kaldım allahıma çok şükür testi yaparken hüsranla bitecek sonuç bekliyrdk ama şaşkınlıktan ağladım o ay hiç beklemiyrdm ve düşünmedim olmayacağını biliyrdmçünkü o kadar güzel bir duygu ki şuan onun içinde hareketlerini hissetemek umarım Allahım hepinize en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır.kendinize iyi bakın...:teytey:

Herkese Günaydın
Test yaptım 28.günde negatif :umursamaz:
Olsa çıkardı,silik bile olmadığına göre hamile falan değilim mafoldumben

Merhaba,Tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Cinsiyeti bile belli olmuş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…