Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm berrakçım napıosun cnm?portakal gelmedi evt bende merak ettim işi var herhalde yada çok yoruldu bugün kıyamam:teselli:

valla cnm bilmyiorum bi sbh gördüm işte bidaha denkl gelmedik malesef inşallah canını sıkmıyodur test içinopuyorumnanaktan

ya kuşum geldinmi sen benim msn kafayı yedi tekrar kuruyorum hayatım listemde kimse yok dio kapanıo kendi kendine..

ayy manyamış bende 2-3 gün önce açamamışsım dns hata veiyordu
Ben işten erken çıktım da,babalar günü için hediye baktık eşimle
sonrada hediyemizi vermek için eşimin babasına gittik
eve yeni geldim yarım saatoluyor

hey Allahım ya açılıo msn kapanıo hemen sinir etti beni tam açıorum pencereyi yazıcam kapanıoalsanaalsanasmile

kızlar benim msn olmuyo anlamaıoyrum sinir etti yeniden kurdum ama yok sorun var eşime söledim oda çok ilgilendi saolsunalsanaalsanasmile

Bu arada ekobero canım bebek mevlüdün varmış Allah kabul etsin canım
Yakın olsak biz gelirdik ama malesef

Miragecim iyiki kullanmamışsın canım ilacı hadi hayırlısı olsun bakalım.Doktor inşallah vesile olur

Berrakcım bu arada çıkmadan yazim dedim dün seninle konuştuk diye yatmadan önce heralde etkilendim
rüyamda seni gördüm bebişle ama şimdi nasıl olduğunu hatırlayamıyorum.
hayırlara çıkar inşallah

Selam herkeseeeeeee .

Aaaa doğurmuş muydum kız ? kaydirigubbakcemile3 Bugün yine o kasılmalar başladı , artarsa doktoru arıycam. bilmiyorumkismile

selam kızlar ya nie kimsecikler gelmiyo
bana misafir gelmedi boşa hazırlık yapmışım
bende bugün rejime ve spora başladım
su içmekten midem bulanmaya başladı ama olsun yılmak yok bu sfer alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…