Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hayırlısı kuzum belki geç döllenme felandır belli mi olur
eğer pzrtsi salıya kadar olmazsan tekrarlarsın canımcım

bu arada zor yazıyom sersem gibiyim nedense
kahve içem baride kendime gelem sempatiksalakcinni

ya valla dicek bişi bulamıyorum kuzum :sinifsinif:
açarken valla sırf sne naptın die açtım bende ne diyelim hayırlsıı olsun bakalaım belkide anlamadan gelmiştir eğerki yoksa inşlhh adetin düzenli gelir

slmm ay açar açmaz şok oldum yaaakannehir ağzıma ne geliosa sölemek istiyorum ama susuyorum :1ninca: ben kesin var diyordum hep artık konuşmama kararı aldım tahmin felan yok artıkkötükedihüso

Herkese Günaydın
Test yaptım 28.günde negatif :umursamaz:
Olsa çıkardı,silik bile olmadığına göre hamile falan değilim mafoldumben

Üzülme canımmm , kaç günde bir oluyosun ki sen? Belki geç döllenmedir ,bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırırsın. İnşallah çıkar o zaman. :1hug: :teselli:

Selam kızlar bugÜn doktora gıttım Çok ıyı geldı bana kıstım duruyomuŞ ama dıĞer doktorda 4.5 cm dı herhalde kÜÇÜlmÜŞ 4 cm dedı ama bu kıstın gebe kalmanı etkıleyeck bı kıst olmadıĞını sÖyledı doĞ.kont.hapı vermıŞtı dıĞer doktor kullanmadıĞımı sÖyledım ıyı yapmıŞsın dedı progeston verdı 10 gÜn kullanıcam sonra adetın 2.gÜnÜ kontrol edıcek

portı ÜzÜlme canım yaa olucak olucak allahın ıznıyle

porticim üzülme canım hiç belli olmaz ilk gün benimde çıkmadı iki üç gün sonrada silik çıktı şimdi bebişim yanımda ümidimizi kaybetmek yok

Sevindim canım, inşallah bu ay olur hayırlısıyla. opuyorumnanaktan

slm ben geldimmmm kızlarr misafirim vardı benimde geldim ama kimse yok :hulya:

hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan

selamlar kızlar kimseler yokmu bebeişi uyuttum geldim

yarın mevlüdümüz var teyzeleri bugün temizligi hallettik bi pilavımız kaldı yarına bakalım çagırdıklarım gelecekmi

selam canım, bebişin resimlerini ne zaman görücez?opuyorumnanaktan

Bu arada portakalcım gelmedin kaç saattir, merak ettim seni.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…