Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

amann beee ne şanssız bedeviymişiz bizde :gitme:

kıslar bişi dicem komik gelcek aam ben önce kilo verip sonra hamile kalmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şanssız olduğumuz doğru da şimdi oklava geliyo sana klava:
sanki her istediğimiz an çocuk sahibi olabiliyomuşuz gibi bide kilo verdikten sonra hamile kalmaya karar vermiş
Kızların çoğu hamile kalınca ilk aylar kilo verdi zaten bişey yiyemedikleri için

yok kıss şaka yapıyom tabikide rejim yapacam ama korunumuycam nasıl olsa olmuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama valla artık eteklerimin hiç biri olmuyo bana bacım :gitme:

kıs ben hamur işini pek yemem ama nasıl olduysa anlamadım hep bu düzensiz beslenme yüüzünden adam gelcek 11 12 den iştende bizde yemek yiycez alsanaalsanasmile

bugün dedim artık bensiz yicen yemeği ağzıma bişi sürmem bundna sonra sositososito

yok diyo ama kötükedihüso

sıkma canını kuzum doktora gidicen bu hafta nasılsa bende haftaya inşlhh adetimde gecikme olmazsa gidicem

evet ya o saatten sonra bişey yemek hiç sağlıklı değil ama bazen yemek zorunda kalıyoruz
kışın ben de yerdim işten gelince de şimdi genelde meyveyle dondurmayla idare ediyorum başka bişey yememeye çalışıyorum zaten sıcaktan insanın canı yemek yemek istemiyor

yarın doktordan randevu almam lazım yeni doktora gideceğim.
Şimdi bugün gelmesi tam anlamıyla geceyi bulur zaten ben perşembeye alayım dime randevuyu?

canım bugünü saymazsan çrşmba 3 gün oluyo belki yeni doktorun tahlil felanda yapmak isterse sen çrşmbaya al bence

yemeğe kalkıyom ben canım gelirim burdaysan opuyorumnanaktan

Burdayım ben canım göremezsen dürt

ya bende 3.gün gitmek isterim de sabah gelip akşam 6 da çıkacağım gidemem ki
off ya hepsi ayrı dert bunaldım artık yeter yaa

haberlere daldın yemek yerken yiyemedim boğazım düğümlendi
12 ocağa ateş düştü alahım peygamber sabrı versin onlara
ne zaman dinecek bu vahşet ne zaman dinecek gözlerdkei yaşlar
35 senedir hala pkk..allah belalarını versin kendi kanlarında boğulsunlar inşlhhh

ağlıcam nerdeyse ya acayip bunalım oldum
zorum bugün eşiyle gezmede sanırım msn açtı mı hiç ?Düzelmiştir inşallah

berrakcım gelsene yukarı napıyosun?

hiç haberim yok açmadı bende pek açmadım başında değildim pc nin

gidem şu bulaşıkları halledem ben

daha 1 litre suyum var içilcek tuvalet yolunuda mesken etitm kendime anasını satayım

Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…