Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

off feci sıcak nolucaz biz böyle ya berrak sen napıon cnm bu sıcaklarda ya valla hamilelere saha zor kıyamam...

off feci sıcak nolucaz biz böyle ya berrak sen napıon cnm bu sıcaklarda ya valla hamilelere saha zor kıyamam...

Valla gündüz dışarı çıkmıyorum işim olmadıkça.Evde bütün pencereler açık. Burda hava yağmurluydu bugün. Çoook aşırı sıcak değildi yani.Ama bazen çok sıcak oluyo.Vantilatörü çalıştırıyorum. kaydirigubbakcemile3 Bi de bol bol dondurma yiyorum. :icecream: :icecream: :icecream:

günaydın kuşum iyiyim ne olsun kalktığımdna beri su içiyorum henüz yemek yemedim kaydirigubbakcemile3
banada misafir gelecek bugün
sizede hayırlı pazarlar güzel cicişler alın olumunekankayizsmile

günaydın kuşum iyiyim ne olsun kalktığımdna beri su içiyorum henüz yemek yemedim kaydirigubbakcemile3
banada misafir gelecek bugün
sizede hayırlı pazarlar güzel cicişler alın olumunekankayizsmile

Sana da hep misafir geliyo kız. kaydirigubbakcemile3 Sabah kahvaltını güzel yapmazsan rejimin işe yaramaz canımmmm. opuyorumnanaktan Güzel derken 10 dilim ekmek falan değil yani. Peynir ,domates, salatalık falan.Normal ekmek yerine de kepek ekmek yesen 2 dilim yeter kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrr off olmuyo olmuyo bu msn sinir geldi eşimde çok uğraştı ama yok durduk yere bozuldu aptal şeyyalsanaalsanasmile

siz naptınız aysencim baya kararlısın he ama tabi sadece sula rejime grmicen herhalde

portakal günaydın cnmmm daha uğramamışsın

berrakçım sanada ii pazarlar cnmm :)

Teşekkür ederim canım.Süslenip püslenip pazara çıkayım bari.Hadi öptüm hepinizi. opuyorumnanaktan bayanssulusmile bayanssulusmile

ay ben çıkıyorum siz geliyonuz ben girince siz yoksunuzzsempatiksalakcinni

portakalım kuşum gelmedi hala kırmızılar sanırım senin pek şaşmaz ama hayırlısı :Saruboceq:

valla aysencim format yicek şimdi sonra düzelir inşallah

ay bende kendi avatarımı her görüşümde hamile sanıyorum kendimi delirdim bensempatiksalakcinni

yarın doktora gitçem bakalım ne dicek inşallah kist felan yapmamıştır klomen bi bb...a yaramadı zaten bide kızlar ben konuşayım dimi tekrar benden yumurtlama takibi alıcakmısınız die bişi yapmadı bana çünkü ne diyosunu 3 defa baktı okadar alsanaalsanasmile

ay bugün deli gibi kendim konuşuyorum sempatiksalakcinnihabire ya nerdesiniz kimse gelmiyo kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…