Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm canlar akşam uğraştı molmadı msn halada olmuyo eşimde baktı yapamıo sinir geldi açılıo gibi oluyo yok kalıo öyle mal gibi bugünde giremedim haftaiçi 2 günde olsa kaçıaz biyerlere bişiler baktım kendime sonra babama gittik işte öle geçti siz naptınız?

portakalım geliomu yaaa:sinifsinif: valla ne bileyim artık yorum bile yapamayacak kadar yorgunuz bu konuda sabır diyorum bişi demiyorum başka kuşum

aysen sen naptın yavru neden gelmedi kız misafirler?rejimede başlamışsın ne güzel dikkat et madem hayatım biliosun doktor bana direk kilo ver dedi çok kolaymış gibieyvahedigeldismile

ay buarada aysen kuşum seninde 26 gün olmuş be off zaman çabuk geçio ömrümüz gidiyo be ay ne efkarlandım hayırlsı inşallahhhh

buarada bende şehit annelerine sabır diliyorum rabbim tez zamanda şu pkk ve yandaşlarının belasını versin elimden gelse ben çıkıp öldürücemkötükedihüso artık o kadar yettiler canımıza insan bile denemez onlara daha çok yazarımda buraya ağır gelir malesefff

Ya neden durduk yere öyle oldu msn hiç anlamadım,üzüldüm
tam anlamıyla gelmedi ama gelecek yani renginden belli akıntının
moralim çok bozuk,suratım beş karış ve gerginim
ya olmasını da geçtim de doktora ha deyince gidemeyeceğim saçma sapan günlerde oluyo bide çok sinirliyim ya Allahım hayırlısını ver artık noluur .
ağlamak da istemiyorum artık ağlamıcam ama elime geçenleri yere atmak istiyorum,sanırım deliriyorumm

Ben geldimm, ya kk'yı açıyorum, sonra kocamın bilgisayarda işi oluyo, sayfayı da kapattırmıyorum ona. Okuyo görünüyorum ama aslında bilgisayar başında değildim.kaydirigubbakcemile3 Ne var ne yok ? boshayallersmile

boşver kuşum sakın sinirlerini bozma ağlamada nolur üzme kendini herşey olcağına varıyo nasıl olcak bilmiyorum takmıyoruz olmuyo takıyoruz olmuyo zamanı gelmedi demekki yapıcak bişi yok ya izin alamıcakmısın doktor için?

hoşgeldin berrakcım nasılsın?

zorum ya benim izin almam çok zor oluyor,olağanüstü bi durum olması lazım ancak öylee

Şimdi doktora gidicem desem yarın izinlisin yarın git diyecek anlatamazsın ki mutlaka o gün gitmen gerektiğini
nelerle uğraşıyoruz buna inanamıyorum ya..

İyiyim canım, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

birazdan gelicem.Kocamın yine işi var nette. akannehir

haklısın hadi diosun tedaviye başlayım oda olmuyo zaman açısında bu seferde ister istemes yeter artık diosun haklısın cnm ya Allahım isyan etmiyoruz ama insan bazen of neyse susuyorummafoldumben

tam anladığın gibi işte zorum.
ya hep bi yerden bi aksilik çıkıyor
özellikle benim doktor işlerimde ya geçen ay doktor aradım koca şehirde bulamadım
istediğin zaman istediğin doktora gidemiyorsun şimdi bak eski doktoruma gitmeye kalksam 15 günden önce randevu yoktur millet sıraya geçiyor böyle saçma sistem olmaz ya herşey hamileler için düşünülmüş.
Kadın hastalığın varsa ya da bizim gibiysen bekliceksiin
gecen gün de yarım saat nöbetci eczane aramıştık ve adresi bildiğimiz halde yerini bulamadık yani ben o kadar şanssız bi insanım.
jinekoloğa değil artık psikoloğa gitmem gerekecek korkuyorum
şuan bende nasıl sinir yapıyor bu durum anlatamam
nefret ediyorum

ya kuşum haklısın ama öle bende devlet hastanesine gitmiştim neyse dedimki yumrutalara bakalım ağrım var ya ona bakmadılar bile neden geldin?bebek varmı? soru bu yani kadın temiz bişi yok dedi geçt.i doktora dedimki neden böle yani illa hamile olmakmı lasım 3 tane çocuk doğur diyo sevgili başbakanımız ama neyle doğurcaz pardon??? özele gitsen sürekli para yetmiyo devlete gitsen adam suratına bakmıyo bakınca çok kolay gelio hamile kalmak ama bazısında zor işte bizim gibi. hadi bakalım kadın evde otursun deniyo nasıl oturcan evde hem çalışmak hemde doğurmak zorundasın versin adam gibi para herkeze kadın oturur evinde çocukta yapar bol bol

ay neyse olayları nereye bağladım ama aslında hepsi birbirinle bağlı şeyler sinir oldum ben senden daha çokalsanaalsanasmile

valla olayları çok güzel yere bağladın aynen öyle canım devlete gidince yüzüne bakmıyorlar.
para verip özele gideyim diyorsun onda da paranla rezil oluyorsun bekle bekle...
özel hastaneler devlet hastanelerinden kalabalık

Geldim yine, portakalcım üzülme .Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş, daha regl olmadın.Günün gelmeden test yapmışsın hem. Belki bi kaç gün sonra pozitif çıkıcak test.Hem hamilelikle regl belirtileri aynı. Ben senden ümidimi kesmedim daha. :1hug:

Zorcum sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

evt hayatım işte onu demek istedim paranla rezil olmak işte ya dışarıdan gidiceksin hep yarı özel değil işte her gidişinde basıcan parayı adam gibi tedavi olucaksın aman valla Allahım bize nerde istyen kim varsa aratmadan doğal yoldan nasip etsin tez zamanda inşallah

portakalım senin zamanı geldi sanırım çıkıcaksın öpt cnm msn bozuk benşm hala düzelmedi ii geceler sanaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…