Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Benden iyi haber beklemeyin kızlar,
Bugün testi tekrarladım yine negatif
kesinlikle hamile değilim.
gelecek ama gelemiyo akıntı kahverengileşti
off bak yine bunalım oldum

selam kızlar
porticim sen test yapmazdın tekrar ama bilmiyorumkismile nasıl olduda yaptın
bebiş yoksa inşlhh zamanında gelir baride stres olmazsın

benim misafirler gitti bende mutfaga giriştim
yemek yapıcam ama ne yapsam kararsız kaldım
bir yığın ütüm var hepsi ellerimdne öper yapmam lazım malum çrşmba gidiyorum yarına anca pazar alışverişi ve yemekleri yaparım eşime bırakmak için :bbo:
bende kendi kendime konuşmaya başladım zorum senin gibi
bugün herhalde kendi kendine konuşanlar günü -tatlicadiarzu-

aysencim napim gelmedi dün bugünde tık yoktu ben de bi ihtimal dedim ve test aldım işe gelirken yaptım tertemiz bir tek çizgi
sinirim bozuldu
şimdi midem mi karnım mı çözemiyorum bi ağrı giriyor belki de stresten çünkü kasıklarım değil daha çok midemin sol tarafı kalbime doğru bi ağrı başladı.neyse hi olmazsa perşembe giderim doktora bugün geleceği yok daha gece ya da yarına başlar
zorumun bilgisayarı tamire gitmiş giremeyecek gelene kadar haberin olsun
hadi işleri toparla da gel iki laf edelim

aslında daha erken değilmi yani 30 gündesin henüz
yani benim perşembe 30 gün oluyo ama ben olmazsam bile 33 34 gün test yapmayı planlıyorum tabi onuda yaparsam sempatiksalakcinni
canım sen bu ay nednese çok stres yaptın kendine ondandır kasma kendini yahuu bu kadar
zorun pc demek gitti allah bilir kaç güne gelir
ben daha görüşemem herhalde
benimde yarın bir sürü işlerim var malum sabahtan gidicem giremem herhalde daha
artık pazar günü görüşürüz allah izin verirse

canım başlarda stresli değildim ama cumartesiden beri çok stresliyim oldu mu olmadı mı diye düşünmek beni mahfetti.

bu arada bence yanlış yapıyorsun bu kadar su içerek yani sağlıklı yaşam için vücudun su ihtiyacını karşılamak için su içmek önemli ama rejim sadece suyla olmaz.

Sabahları iyi bi kahvaltı şart berrakada'nın da dediği gibi .Bu 1 yumurta kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,domates,salatalık,yeşil yapraklı bişiler olabilir,bir kaç tane zeytin ve kepekli ekmek olmalı.

az ama sık sık yemelisin,aç kalarak zayıflayamazsın suyla aksine dengesiz beslendiğin için kilo almaya devam edersin.
aralarda 1 elma,1 kase yoğurt,akşam öğününden sonra kavun,karpuz yiyebilirsin kuzucum

aysencim senin için araştırdım canım bak bi kişi ne yazmış

Aşırı su içmenin faydasından çok zararı var

enfeksiyondan kurtulmak için günde 2.5-3 lt su içmeye karar verdim 15 gün boyunca bunu yaptım 15 gün sonra bana baygınlık vurmaya başladı nabzım 60 a kadar indi kaba soluğu hastahanede aldım doktora durumumu anlattım doktor bana hiponatremi geçirdiğimi söyledi kandaki sodyum yani tuz oranımı düşürmüş
bu durumu internette incelediğimde fazla su içmenin ölüme kadar götürdüğünü gördüm su içerken maul olmalıyız sıvı olarak yalnız sudan karşılamayın meyve suyu gibi içeceklerden de sıvı almaya bakın yoksa vücudun elektrolit dengesini bozarsınız

Çok su içmenin bilinenin tersine ölümcül olabileceği belirtiliyor..

Böbreklerin dışarı atamayacağı kadar çok su içmek, ölümle sonuçlanabilecek zehirlenmelere yol açıyor.

Ben geldim yine kızlar.Başım ağrıyodu, biraz yattım.Çok hafif ağrı var ama geçmek üzere sanırım. Siz nerdesiniz. Portakalcım bi daha günün geçmeden test yaparsan saçını başını yolucam.kaydirigubbakcemile Günün geçince düşünüceksin acaba hamilemiyim diye, günün daha geçmeden hamile olup olmadığını düşünme.Stres yapıyosun yoksa. klava: Aysencim sen nerdesin kız ? delikafadulden

heyoo ben geldim oldu pc ohe be çabuk hallettiler yine hemncik aldık kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım,nasılsın ? Format zaten 1 saatlik iş.Yakın olsaydık ben gelir atardım formatı .kaydirigubbakcemile3 Biraz bilgiliyim bu konularda. kaydirigubbakcemile3

format attık zaten berrakçım olmayınca götürdük eşimde anlıo baya ama olmadı işte neyse düzeldi şimdi cnm başın belki sıcaklarda ağrıyodur pazara çıktın bugün tabi yoruldun sıcak geldi dikkat et kendine cnmopuyorumnanaktan

ay cnm maşallah ya ne güzel tam idealimdeki hamilelik opuyorumnanaktan çok tatlı ya göbüş kocamano olmuş valla ya sende çok tatlısın rabbim sağlıkla bir avazda doğurmayı nasip etsin öle dua eder ya anneler kaydirigubbakcemile3

Evet sanırım pazara çıktığım için oldu. Pazardan dönerken başladı ağrı. 1 de çıktım çünkü.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Haftaya 4 ten önce çıkmam herhalde. kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canımmm, bende sizin göbişli resimlerinizi 4 gözle bekliyorum. :CüvCüv: opuyorumnanaktan :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…