Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin zorum
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah çatlamıştır yumoşun

Annemle konuştum yağmur başlamış orda
Yarına hava düzelir canım merak etme gidersiniz yine sıkma canını

Hoşgeldin canım, biz iyiyiz. sen nasılsın ?

Nolcak senin bu kusmaların bilmiyorum doğurcan nerdeyse hala kusuyorsun :))

Ben de bilmiyorum. sempatiksalakcinni doğurana kadar devam edicek herhalde. Normal zamanda da arada midem bulanırdı benim, kokudan ,yemekte çıkan saçtan falan. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ya son zamanlardada oluyo herhalde kusmalar okudum bilaçyerde hamilelerde az kaldı nasipse cnm sağlıkla doğsunda.biz hamile olunca kussakta güleriz herhalde ohhh kusuyoruz diekaydirigubbakcemile3 bukadar bekleyinceesempatiksalakcinni

Bende her dişimi fırçaladığımda kesin bi kere öğürürüm
bozulmuş gıda kokularına hiç dayanam,hele bu sıcaklarda çöpteki karpuz kokusu,ıyyyk
bide geçen hafta nasıl midem bulanıyodu,nolduu gene adet oldum

neyse bu konuyu kapatalım.zorum inşallah çatlamıştır ve döllenmiştir,rahime de yerleşir en kısa zamanda...çünkü birini istiyoz başka bişi eksik kalıyor böyle düşüncem bundan sonraa...

tabi biz camera açarız zorr bak bak kusuyorum Bööö ööh der kahkayı patlatırızz.. :roflol:
ay ne iğrençleştim ben bugün yaa sempatiksalakcinni

evt hayatım zaten kalırsak her anımızı beraber yaşarız inşallah iğrençlik değil bu deliliksempatiksalakcinni kafayı yedikkaydirigubbakcemile3

ya benim doktor da çok para istiyomuş anacım şimdi benden takip içinde ayrıca para ister mi bu adam sence ben şimdi adetli gitcem bişeye yaramıcak bana yine klomen verip gönderirse değişen bişey olmayacak?
bak gene kurmaya başladım kafamda ama napayım herşeyi düşünüyoruz,düşünmek zorundayız

valla hayatım sen tabiki 3.günü gidiceksin eğer doktoruna gerçekten güveniyoan ii bir doktor diosun ona bırak boşver hep böle kendmizi yiyoruz doğrumu yaptı?yanlışmı yaptı die? bırak akışına sen anlat artık ben tam anlamında bir tedavi istiyorum de belki film ister belli olmaz ama inşallah iyi bir doktordurda verdiğin para boşa gitmezzz kuşum

Hadi bi kahve yapim de içelim kızlar
zorum bu senin için

berrakcım sen hamilesin soğuk bişeyler ısmarlıyım sana da canım

hadi afiyet olsun kızlar opuyorumnanaktan

ay saol kuşum hımm eline sağlık çok güzel olmuş kahve köpüklü köpüklü fal kapatçam ama falda bakkaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım,bakarım tabi ne dimek :))

doğru söylüyorsun cnm,doktora güveniyorum.çok övüldü bakalım gidince bende aynı şeyi söyleyecek miyim?En başından başlamasın da dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz,tekrar başlıyoruz bi yol katedemedik

evt hayatım biraz saf olalım artık bilsen bile bilmiomuş gibi davranıp doktruma güvenmke istiyorum he biz doktordan çokmu biliorussempatiksalakcinni tabiki değil ama okadar çok şey okudkki hep acabala gidiyoruz doktora en iisi ne verdise eyvallah deyip geçmekkaydirigubbakcemile3

al işte aşılama durumumu düşün benimki 18 de iğne dio millette 20 yada 22 dio rahim ince dedi kimi dio bakmadı al işte sonra afallıoruz manyak gibi kalıourz laelaelaelaelae

ya rahim için ben ne zaman ultrasona girsem doktor diyodu bana iyi rahim duvarı kalın,ben de neden ha bire aynı şeyi söylüyo diyodum.

Meğer bi bebek olması için kalın olması iyiymiş bi de bebek varsa kalınlaşıyomuş.

Şımdi sanki doktor bana klomen değil de iğne verse kaldırabilcem mi sgk olmadan, o iğneler çok pahalıymış ee düşünürsek de iki kez klomen de başarısızlık oldu 3.de de olamayacağı ne malum işte herşey ortada olunca ister istemez kuruyozz bakalım aman kist falan olmasın da hiç birimizde elbet bi tedaviye cevap verir vücut.
dün çok isyan ettim zaten Allah affetsin,moralim çok bozulmuştu

sakın kuşum isyan etme insanın bazen sabrı zorlanıo ama olsun bence ehrşeyden önce hayırlısı eğer hayırlısysa rabbim tez zamanda versin onun için en iisi isyan etmemek nasip işte ya belki 3.klomende tutucak kızım bellimi olur işte daha geçen o ayselmiydi onun topiğinde kıs 3 üncüde haöile kalmış hemde tam aşılama raporu çıkardığında belli olmaz bu işler cnm

hakkımızda hayırlısı olsun kızlar çok istiyorum ve inanmazsınız önce sizlerin isimlerinizi sayıyorum sonra kendimi istiyorum.Allah kabul etmiyor o ayrı ...

evet inşallah bizimde öyle olur zaten kaç kişi kaldık uzun zamandır bekleyen hepimiz hamile kalıversek nolur sanki.

bu arada aşılamaya rapor mu çıkıyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…