Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam bacılar nasılsınız
porti yeni doktorun hayırlı olsun ii bi adamceğize benziyo inşlhh vesile olur ücreti ne kadarki pahalı felan demişsinz yaa
zorum inşlhh hayırlı haberlerle gelirsin
bizde alışverişe gittik geldik yemek yaptım kocişe yedik bende koca bi tabak salata ve bi tabak yemek yedim zemuszemus
valizimi hazırladım
berrakcım sanda afiyet olsun ii oturmalar opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım,sağol hayırlı olur inşallah
valla mirage sorunca;hepinize gösterim dedim bu sefer doktoru :)) herkese beğendi inşallah yardımcı olur bana.
Ücret 175 TL

kıs misafir değildimki ben :umursamaz: niye misafir olarak bakayım topiciğime :umursamaz:
o misafirler bizi çekemeyen kendini gösteremeye utanan insanlardır zemuszemus
ay amma laf soktum heee sempatiksalakcinni

bayada pahalıymış şimdi yani sadece postu sermek içinmi 175 :bbo:

doktora geç mi gidiyorsunuz ki?
doktordan sonra gitseniz...
güya ben de perşembe denize gidecektim ama malesef yattı

En erken 11'e randevu vardı ,onu aldım maalesef. Zaten 3 gibi de kociş işe gidicek. boshayallersmile

Hoşgeldin canım. İyiyiz sen nasılsın ?

Yemekteyizi izliyorum.kaydirigubbakcemile3

Niyee gı sen kkyı açar açmaz giriş yapıp topiğin yolunu öyle mi buluyorsun?
Ben önce topiğe geliyorum topiğin sayfası açılınca hemen giriş yapıyorum.sen de gelmeden önce berrakla ben bir de misafir vardı (ben de o ara seni içimden geçirdim gelmişsindir diye)sonra hemen sen giriş yaptın zaten
Doktor pahalı yani her ay gidilecek gibi değil benim en kısa sürede hamile kalmam lazım :))

Sağlık olsun minnoş perşembe gidersiniz denize siz de

evet ben önce giriş yapıyorum ilk sayfadan sonra topiğe geliyom
bende bi tuhaflıkmı var bi dahakine öle yapam o zaman sempatiksalakcinni
inşlhh vesile olur canım allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize :Saruboceq:

son doktorum bide tvde annem seyretmiş eşlerde problem yoksa bide rahim filminde bi problem yoksa çok fazla takılmıyın diyolar

evt ben geldim kızlar ve şükür ii haberlerle geldim yumrta çatlamış rahşm kalınlaşmış bu iibişi dedi belkide tutmuş bile olabilir dedi ay olmasa bile sevindim dedim en büyük korkum kistti yokmuş bereket öle yani kızlar ama yumurtlama takip param havaya gitti eğer olmazsa aşılamaya devam edersen aynı yine 300 alıcak benden bilmyiroum inşallah buay Allahım nolur tutsunnn ve gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…