- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.561
Bunu bilmiyordum.cnm 3 klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama için rapor çıkarılıomuş iğneli tedaviye geçmek için işte iğneler çok tuttuğu için rapor çıkarılıomuş tabi ilk benim gibi klomenlede yapan var aşılamayı okudum topikte ama rapor çıkarılıo cnm çünkü iğneler çok pahalı nasıl alınır bilmem
Portİ Şİncİk nereye gİdİcen doktora canım
ah kuşum ya valla ben anlattım sana ama sonra kendime çok kızdım ya valla üzüdmmü acaba diye ne alaka kıza anlattım şimdi die valla özür dilerim çok :sinifsinif: evt hayatım bende duygulandım çok inşallah kbaul olur dileği hepimiz için hayatım olucak elbet olucak opuyorumnanaktan:teselli:
cnm iyimiş baya doktorun ben inanıyorum sana faydası olucak kuşum sen rahat ol buadam seni hamile bırakçakkaydirigubbakcemile3 yani bıraktırcak
heheheheheh bende diğer sayfada kalmışım niye kimse yazmıyo diyom bu doktor iyie benziyo canım inş.sonuda iyi olur
kızlar ben çıkıyorum malum doktor ufak tefek temizlik yapmam lazım kendime öpt gelirim yine
ayyy benim kafa i dünya ben çıkıyom kızlarrr bu ilaç sersem yaptı beniii öptüm sizi
Kaçtınız mı minnoşlar ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben geldim minnoşum :1hug: kaydirigubbakcemile3
Zor doktorun yanında olmalı,aysen alışverişte,sen en son yemeği ateşe vermiştin
miragenin kafası bi milyon oldu gitti sempatiksalakcinni
ben de saf saf başka sitelerde dolaşıyorum.
Ne gereksiz bilgiler edindim tahmin bile edemezsin sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?