Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cnm 3 klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama için rapor çıkarılıomuş iğneli tedaviye geçmek için işte iğneler çok tuttuğu için rapor çıkarılıomuş tabi ilk benim gibi klomenlede yapan var aşılamayı okudum topikte ama rapor çıkarılıo cnm çünkü iğneler çok pahalı nasıl alınır bilmem

zorum aklıma ne geldi şimdi tahmin bile edemezsin
hani babanın dileği vardı ya senin için söylediği
nerden çıktı diyeceksin şimdi aklıma o geldi..Gözlerim doldu

ah kuşum ya valla ben anlattım sana ama sonra kendime çok kızdım ya valla üzüdmmü acaba diye ne alaka kıza anlattım şimdi die valla özür dilerim çok :sinifsinif: evt hayatım bende duygulandım çok inşallah kbaul olur dileği hepimiz için hayatım olucak elbet olucak opuyorumnanaktan:teselli:

Bunu bilmiyordum.
ee ben farklı yerde kullandım 2 tanesini başka doktor yapabiliyor mu yani sözümüze güvenip rapor çıkartıyorlar mı acaba?
hayırlısı olsun be canım napalım şans güler belki
Portİ Şİncİk nereye gİdİcen doktora canım

işte doktorum bi bakın bakalım --> "GB KLINIK - Doc.Dr. Gürkan ZORLU"

cnm iyimiş baya doktorun ben inanıyorum sana faydası olucak kuşum sen rahat ol buadam seni hamile bırakçakkaydirigubbakcemile3 yani bıraktırcak

Yok üzülme ben o açıdan üzülmedim yani babanı babam gibi düşündüm kıyamadım ona.
Adamın içinde demek ki belli etmiyor ya tarifi zor bişi hissettiğim
özür dileyecek hiç bişey yok canım benim rahat ol :1hug:

evt adamın öyle bir tipi var sevimli yani ay en önemlisi öyle nemrut bir doktor oldumu insan kasıyo birazcıkta ucuz olsaymış çok güzel olucakmışzemuszemus

heheheheheh bende diğer sayfada kalmışım niye kimse yazmıyo diyom bu doktor iyie benziyo canım inş.sonuda iyi olur

Ben de yemeği ateşe koydum. Bugün kociş erken geliyo. O gelmeden pilavı da yaparım. Ay artık hiç yemek yapasım yok. kaydirigubbakcemile3

Kaçtınız mı minnoşlar ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben geldim minnoşum :1hug: kaydirigubbakcemile3

Zor doktorun yanında olmalı,aysen alışverişte,sen en son yemeği ateşe vermiştin
miragenin kafası bi milyon oldu gitti sempatiksalakcinni
ben de saf saf başka sitelerde dolaşıyorum.
Ne gereksiz bilgiler edindim tahmin bile edemezsin sempatiksalakcinni

Ay benim yine denize giresim geldi. Yarın doktora gitmseydik denize giderdik ne güzel. Perşembeye anca gidicez denize. Akşamada kocişin arkadaşına gidicez oturmaya. 6 buçukta gelicek kociş, yemek yiyip sonrada çıkarız herhalde. Sonra gece burdayım. sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…