Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

takma zaten en önemlisi ya ben sana anlattım dimi sizinki yine iyi huylu kistler cnm ben çok çektim o illetten çikolata kisti biliosun direk kısırlığa yol açan bişi onun için erir gider takmadan raht ol ve bekle zemuszemus

selam kızlarr porti kızzz inş.iyi çıkar bu doktorun sen rahim filmi çekilmişmiydinn

tabi hormonlardada bi problem yoksaa

kızlar soğan suyuna alıştım galiba rahat rahat içiyom artık

ben çekilmedim canım bi o kaldı benim olmadığına göre sanırım onda problem var yani ne yumurtaymış 1.5 yıldır tembel olcak değil yaa

Ohh iç canım şifa olsun inşallah :Saruboceq:

ayy sonunda sevindirici bişey çoook sevindim valla
İnşallah gelmiştir bebişin :Saruboceq:
Ya inşallah gerek kalmaz bidaha aşılamaya falan senin vesilende klomen dir inşallah tutmuştur

biz benimde aynı 1.5 yıldır allahıma şükür temiz çıktı seninde temiz çıkar gerilme o yüzden biz çıok takıyoz ondan ne çatlatıyoz nede başka biş,

zorxx yok canım ya çok şükür hiç öyle kistim olmadı

porti benim eşime bu sefer çinko verdiler sperm kalitesini artırıyomuş adını alıyım senin eşinde kullansın 20 tane var içinde 27 tl

porti benim eşime bu sefer çinko verdiler sperm kalitesini artırıyomuş adını alıyım senin eşinde kullansın 20 tane var içinde 27 tl

benim eşimin spermlerinde sorun yok ki,normalin bile üzerinde
Sorun benim yumoşlarda mafoldumben
Onun içinde ne yaptıysam olmadı :sinifsinif:
İşte bir de rahim filmi çekilmedim ne var ne yok onla ilgili bilmiyoruz
hormonlarda da sorun yok

ben filmdede sorun olduğuna inanmıyorum cnm senin temzi çıkıcak çekilsen bile ya ben alayım asıl o ilaçtan neymiş adı?mirage

ciddi bekleme süresi hepimizn aynı hemen hemen kızlar ay birimiz bi başlasak arkası gelick çorap söküğü gibikaydirigubbakcemile3

Nerdeyse 4 saat kaldı bugünkü dileğim bu zamanın su gibi akıp gitmesi ve biranönce eve gitmem.
Herşey yoluna giriyor gibi mutluyum ya sen doktordan geldikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…