Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kızlar nasılsınız
zor sevindim canım inşlh meleğinde gelmiştir
portakalcım inşlhh doktorun çook iyidir ve vesile olur sana

ben bu sabah test yaptım ama tek çizgi tabiki erken yaptım ama bakalım :gitme:

sevecen hoşgeldin canım çok erken yapmışsın bekle günün gelene kadar hatta mümkünse geçmesini bekle benim gibi paranı çöpe atma yazık günah bi çocuğa verseydim o parayı yolda nasıl sevinirdi.
kendime çok kızıyorum şimdi

sen bekle bakalım bizim gibi değil senin durum farklı bence en kısa sürede gelecek

ben geldimmm erkenden yedik yemeğimizi :)

sevecen cnm du bakalım üzülme belli olmaz cnmm portakala katılıorum acele ediyoruz test için acaba diyerek ama kendmizi daha çok üzüyoruz

evt hayatım eşiim çok sabırsız ya hemen yicek krizi tutyo sanki adamın aysele konuşyduk çat die çıkıvardim geldi hadi hadi diye nese

ay senin okuduğun yeri okuydumda ordan başka yere geçtim off neler var ya valla doğrumu diorum acababilmiyorumkismile

Ya evet neler var şu hayatta ama birazda seçip seçmemek insanın elinde yani şuan olabilecek herşey belli zaten yine de istiyorum gidicem diye kaşınıyorsa,bir güzel kaşırlar adamı sempatiksalakcinni

ya dönüp dönüp hamilelik konusuna geliorum ama bu topik varya hamileler elele yine 1 günde 2 hamile çıktı ay biayda 6 tane hamile çıktı ayol gröünce dedimki içimden ay bizimde bi olsa arka arkaya olucak

oha aynen yavrum artık normal gelio öpüşen sevişen çiftlerrrsempatiksalakcinni

evt cnm ağır topuz biz bi patlıcaz tam patlıcazzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

ya bide ben neden doktora gidince salaklaşıorum abicim aklımda birsürü soru varsı unuttum kasıklarım ağrıo mesela bazen çok ağrıo hemde bide sürekli kasığımda atan bişi var ay bak bunların hespni unuttum yaaa neden böyleyim ben ya kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…