Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım benim eşimdede yok şükür yüksek çıktı ama doktor genede verdi

Hadi iyi akşamlar canım
İyi bronzlaşmalar
ne kadar ödüyosun ?

canım 5 dkya 13 ödedim bugün gene giricem

Günaydın Kızlar,
Günaydın berrakcım

ayy ne hediyeler aldın bize ohaoldumsmile opuyorumnanaktan
O ortadaki hamile olan kim tanıyamadım :))

güaydın kızlar nasılsnız nasıl keyiflerrrrrrrrrrrrrr

Günaydın kurabiyem,sen nasılsın?
canım benim eşimdede yok şükür yüksek çıktı ama doktor genede verdi
canım 5 dkya 13 ödedim bugün gene giricem

Ya kendimizde bile düzgün giden şeyleri bozuyoruz
sonra bide kaş yapalım derken göz çıkarmak istemiyorum

Toplamda kaç dk gitmek gerekiyormuş cnm?
Ben hiç gitmedim de merak ediyorum

canım benim ten çok açık 5 dk giriyom bu akşamda 5 dk giricem sen kendine göre ayarlıyosun paket programlar genelde 60 dkya ayarlı ama 50 dk yetiyomuş genelde herkese ben işte tatile kadar gidicem bide döndükten sonra giderim bidaha agustos başında giderim yeter ama çok sıcakk içerisi ayakta gir gireceksen yatarak daha çok sıkılıyomuşsun

Çok sıcaksa ben dayanamam hele yatarak tamam ölürüm orda
Hamam da bile sauna da duramıyorum bayılcak gibi oluyorum,nefes alamıyorum sanki
Doğal yollardan bronzlaşmayı deniyim,aslında ortam çok müsayit ama benim zamanım olmuyor pek birde güneşte de bi süre sonra suya atmazsam kendimi valla çok kötü oluyorum içim daralıyo,kalbim çatlayacak gibi oluyor

ay canım benim ten çok beyaz çok acı çekiyorum tatilde o yüzden giriyom bu ay solaryuma haftaya denizde kötü olurum keyfini çıkarayım

Ben buğday tenliyim ama çok güneş göremiyorum ki haftada bir denize gideceğiz de öylee..
Şuana kadar 1 kez gittim düşün haziran bitiyor,millet nisanda başladı

Ben buğday tenliyim ama çok güneş göremiyorum ki haftada bir denize gideceğiz de öylee..
Şuana kadar 1 kez gittim düşün haziran bitiyor,millet nisanda başladı

İYİ OZMAN CANIM YA BEN BEYAZ TENLİYİM ÇOK FENA OLUYOM SENEDE BİR HAFTA BİRDE HAFTASONU KAÇAMAĞIDA YAPIYOZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarrr. Doktordan geldik, kızımız 1741 gr. olmuş. Tombiş yanaklarını gördüm kızımın.Yani ben tombiş gibi gördüm.Doğunca görücez nasıl olduğunu. 1 kilo almışım 20 günde .500 gramını kızımız almış,500 gramı da ben kendime almışım. Doktor kızımızın burnunu çok beğeniyo. kaydirigubbakcemile3 Kafası aşağıdaymış, yani olması gereken şekilde. Herşeyi çok iyi dedi.Bayağı büyümüş dedi. opuyorumnanaktan

slm yavrular bende yeni geldim ananemin senesiydi mevltümüz vardı Allah kabul etsin bütün ölmüşlerin ruhlarına inşallahhh..

sizz naptınız portakal işte

mirage solaryumdakaydirigubbakcemile3 yanıyodurr

berrakçım çok sevindim cnm ne güsel maşallah kızına ve sana

Allah kabul etsin canımmm.
Teşekkürlerrrrr..
Ne yapalım işte evi düzeltmem lazım, pazar günü annemlere gidicem, bi kaç gün orda kalıcam. Ev düzgün olsun dedim giderken. kaydirigubbakcemile3 Sen napıyosun?hihoyyyt

Son düzenleme:

Selam canım
Maşallah nerdeyse 2kg olacak son aylar daha hızlı kilo alıyor bebişler de anneler de
Annesi gibi güzel olacak zaten
Erkek olsa babasına daha çok benzerdi :))

slm yavrular bende yeni geldim ananemin senesiydi mevltümüz vardı Allah kabul etsin bütün ölmüşlerin ruhlarına inşallahhh..

sizz naptınız portakal işte

Selam canım Allah kabul etsin dualarınızı
Nur içinde yatsın bütün ölmüşlerimiz inşallah,mekanları cennet olsun.
Yarın da benim babamın mevlüdü var ama ne gidebilicem ne de okuyabilcem.

Ben bişey yapmadım işteydim takıldım biraz işte siz yoktunuz mirage ile lafladık biraz beni yalnız bırakmadı sağolsun,arada başka topiklere daldım,orda da benden sonra bi çok kişi ceza almış ucuz kurtuldum bayanssulusmile
Şİmdi de evdeyim yemek yedik dinleniyorum.
Bu arada aysenciğimle konuştum
Cumartesi akşam dönüyormuş olumunekankayizsmile

Çok yorgunummmmm. Yarında denize gidemiycez, çünkü hava yağmurlu. :)) Pazar günü de annemlere gidicemmmm. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…