- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.701
Selam kızlar hİÇbİrİnİz yoksunuz belkİm haftaya gİremem nete hepİnİzİ ÖpÜyorum hayırlı haberler alırım İnŞ.geldİĞİmde sİzlerden byeeee canlar
slmm kızlar bende giremedim misafirim vardı ama zaten gelende olmamış pekmafoldumben
mirage ii tatiller cnm inşallah döndüğünde güzel hbrlr alırız ve veririzopuyorumnanaktan
berrak sen nasılsın cnm?
Selam,herkese iyi akşamlar kızlar a.s.
İşlerim çok yoğun olduğu için bugün hiç bakacak zamanım olmadı Berrak'cım
Önümüzdeki 2gün de böyle olacak kkya pek girebileceğimi sanmıyorum
Zor'um bu aralar karı-koca iyi geziyorsunuz valla kıskanıyorum amaa :))
Sleepy tatile gidip gelmiş,bende seni soruyordum kızlara merak ettim
ankacım gelmiş,rastlaşamadık tabi ama inşallah bir dahaki geldiğinde senin de güzel haberini alırız,bizde güzel haberler veririz..
Miragecim cnm karşılaşamadık,sana iyi tatiller dilerim.
Doktora gittim,doktor 1.5 yıllık adet tarihlerime baktı ve yumurtlaman gayet güzel,sen yumurtluyosun dedi hatta 3-5 ay tam 28.gün de olmuşum,niye kendinle oynattın arada iki ayı bozulmuş düzenin dedi,neyse bu da nazarı olsun dedi ama ilaç kullanmama falan kızdı
Öncelikle rahim filmi çekeceğiz,21.günde prosteron mu ne karın ağrısı :) ona bakacağız dedi,ne ilaç verdi ne bişi..
Film kötü çıkarsa(inşallah temiz çıkar) hemen gidicem doktorun yanına ama temiz çıkarsa adet olduktan sonra diğer tahlilimde elimde gideceğim.
Hormonlar çok güzel,spermler çok iyi dedi yani şuan hamileliğe engel bişey görünmüyor dedi,bende yumurtam büyümüyo dedim,hiç üzerinde durmadı onun,önce rahim filmi dedi.
Pazartesi hsg çektiriyorum Allahın izniyle
Onda da endişelerim vardı anestezi olsun mu,olmasın mı diye ama zor'umla konuşunca sanırım anestezi olmadan çektireceğim.Yarın kesinlik kazanacak ona göre randevuyu tekrar alacağım,şimdi rezervasyon yaptırdım :))
Yani doktora başka da bişey soramadım çünkü dosyanın tam olmasını istiyor,
Bende durumlar böyle kızlar
Doktor bide dedi ki...
Film de sorun yoksa sen bu yaz sonuna hamilesin dedi o an çok heyecanlandım,neye güvenerek bunu söyledi bilmiyorum ama en azından beni motive etti gider ayak.
Hadi hepinizi öptüm canlarım, opuyorumnanaktan
Dualarınızı esirgemeyin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?