Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar hİÇbİrİnİz yoksunuz belkİm haftaya gİremem nete hepİnİzİ ÖpÜyorum hayırlı haberler alırım İnŞ.geldİĞİmde sİzlerden byeeee canlar

Selam canımm, biz de öptük seniii. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Görüşürüz.

Portakallllll nerdesin ? Hiç gelmedin bugün.

slmm kızlar bende giremedim misafirim vardı ama zaten gelende olmamış pekmafoldumben

mirage ii tatiller cnm inşallah döndüğünde güzel hbrlr alırız ve veririzopuyorumnanaktan

berrak sen nasılsın cnm?

porti canım çok sık giremiyorum siteye düşükten sonra ilk adetimi gördüm 15 temmuza eklernisinğ.
bu arada eylülde tekrar aşılama yapıcam galiba
arkadaşlar preeseed diye bi jel duyup kullanan varmı farklı bir topikten okudum kullanıp hamile kalanlar bayağı fazlaymış tabi bu hiçbir sorunu olmayan infertiller için geçerli bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.hepinizi çok öptüm

portakalım rahim filmi olayını tekrar aydınlatayım senin için yavrum ben çekildim biliosun bak nasıl korkarak gittim anlatamam bayılıcaktım hatta oda neden?? sürekli burda yazılanları okudum ah çok kötü mafoldum çok acıdı felan filan o düşünceyle gitmiştim.neyse yattım spekulummudur onu taktı ona alıştık zaten zemuszemus zor bişi değil neyse ay bişi başladı aa ben anlamıorum böle karnım şişiyo gibi oldu sıvı verirken ama acı yok ya valla bak ciddi olarak anlatıorum bitmiş ben adaam dedimki bittimi neden durdunuz ben daha devam etçek sanıyorum düşün okadar acısız yani ya nolucak sende ağrılı adet geçiriosun kuzum onun yanında sıfır acısı o yüzden bağlayım konuyu uzattımmkaydirigubbakcemile3 aneztezi alma hayatım hiç gerek yok daha önce aldınmı bilmiyorum ama oda çok ii bişi değilki 5 dk ibile sürmücek bi işlemi uzatıcaksın boşuna neyse kuşum temiz çıksın yeterkiii:Saruboceq:

ankacım hoşgeldin cnm portakal gelince yazar merak etme listeye..
cnm preseed kullanan çok var hamile kalanda çok var genelde spermlerde sorunu olanlar kullanmış sanırım bende tam bilgi sahibi değilim ama benimde bi ara kafama takıp almak istediğim bişi eğer aldıysan dene bence aşılamaya geçmeden önce belki vesile olur tuttar cnm:Saruboceq:

slmm kızlar bende giremedim misafirim vardı ama zaten gelende olmamış pekmafoldumben

mirage ii tatiller cnm inşallah döndüğünde güzel hbrlr alırız ve veririzopuyorumnanaktan

berrak sen nasılsın cnm?

İyiyim canım sen nasılsın ? Evde oturuyorum bende, hava da serin, deniz yalan oldu.Pazartesi falanda annemlere gidicem , yani o zaman da denize giremiycem, ama ondan sonraki hafta bol bol giricem inşallah. opuyorumnanaktan

portakalım ya nerdesin kuşum biliyorum işin var ama bi denk gelemdik bizde gezmeğe gidices gitmeden denk geliriz dedim olmadı yine

neyse kızlar öpt sizi çokkkkkkkkkkkk

Selam,herkese iyi akşamlar kızlar a.s.
İşlerim çok yoğun olduğu için bugün hiç bakacak zamanım olmadı Berrak'cım
Önümüzdeki 2gün de böyle olacak kkya pek girebileceğimi sanmıyorum
Zor'um bu aralar karı-koca iyi geziyorsunuz valla kıskanıyorum amaa :))
Sleepy tatile gidip gelmiş,bende seni soruyordum kızlara merak ettim
ankacım gelmiş,rastlaşamadık tabi ama inşallah bir dahaki geldiğinde senin de güzel haberini alırız,bizde güzel haberler veririz..

Miragecim cnm karşılaşamadık,sana iyi tatiller dilerim.
Doktora gittim,doktor 1.5 yıllık adet tarihlerime baktı ve yumurtlaman gayet güzel,sen yumurtluyosun dedi hatta 3-5 ay tam 28.gün de olmuşum,niye kendinle oynattın arada iki ayı bozulmuş düzenin dedi,neyse bu da nazarı olsun dedi ama ilaç kullanmama falan kızdı
Öncelikle rahim filmi çekeceğiz,21.günde prosteron mu ne karın ağrısı :) ona bakacağız dedi,ne ilaç verdi ne bişi..
Film kötü çıkarsa(inşallah temiz çıkar) hemen gidicem doktorun yanına ama temiz çıkarsa adet olduktan sonra diğer tahlilimde elimde gideceğim.
Hormonlar çok güzel,spermler çok iyi dedi yani şuan hamileliğe engel bişey görünmüyor dedi,bende yumurtam büyümüyo dedim,hiç üzerinde durmadı onun,önce rahim filmi dedi.
Pazartesi hsg çektiriyorum Allahın izniyle
Onda da endişelerim vardı anestezi olsun mu,olmasın mı diye ama zor'umla konuşunca sanırım anestezi olmadan çektireceğim.Yarın kesinlik kazanacak ona göre randevuyu tekrar alacağım,şimdi rezervasyon yaptırdım :))
Yani doktora başka da bişey soramadım çünkü dosyanın tam olmasını istiyor,
Bende durumlar böyle kızlar
Doktor bide dedi ki...
Film de sorun yoksa sen bu yaz sonuna hamilesin dedi o an çok heyecanlandım,neye güvenerek bunu söyledi bilmiyorum ama en azından beni motive etti gider ayak.

Hadi hepinizi öptüm canlarım, opuyorumnanaktan
Dualarınızı esirgemeyin
:Saruboceq:

Hadi hayırlısı olsun canımmmmmm. opuyorumnanaktan

cnm portakalım bak doktorunu çok sevdim olumlu adam bak hemen motive etmiş seni çok önemli bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iki film temiz çıkıcak Allahın izniyleee..
üç bencede ben yazmıştım daha öncede bu doktor seni doğurtçak anacım sen rahat ol

ay ben çok sevindim valla bak hiçbir sorun yok ne güzel herşey güzel olucak ben inanıyorum cnmmm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Günaydın Uykucular mirmirmirmir

Çok yorgunum her tarafım ağrıyor

Zorum bugün aradım söyledim anestezi istemiyorum dedim ağrı olur mu çok dedim kadına

ee tabi olur dedi canım sıkıldı,inşallah dayanabilirim,bide kanama oluyomuş bazılarında çok,inşallah yine adet gibi olmaz,risklerini okuyunca da içim kötü oldu ya ben böyle değildim ama çok endişeliyim bilmiyorumkismile

Sende ne kadar oldu kanama?

ya hayatım bende anlamıyorum neden böyle birşey sölyemişki salak aneztezi verip daha fazla para almak için hayatım ya boşver sen ya bide böyle diorum ben sonra çok acırsa kendimi suçlarım..onun için yinede değiştirebilrisin kararını hayatım sen bilirsin ama bak genelde hep öyle gerçkten benim hiç acımadı ya bende çok kötüydüm çekilmeden önce ölücem sanıyodum ya ama hiç acımadan bitti..kanamaya gelincede günlük pedle geçiştiricek kadar azdı benim kanamam oda ilk çekildikten sonra ertesi gün yoktu hiç..
ya bak cnm bence sen ii düşün ben şimdi tırstım azıcık sen çok korkuyosun eğer acıırsa üzülürüm çok ona göre hemen kararnını bildir hastaneye:sinifsinif:

porti sakın hsg için korkma inan herşey pisikolojiye bağlı ben çektirdiğimin akşamı nöbet tuttum sabaha kadar çalıştım çok hafif karın ağrım oldu günlük pedleri kirletecek kadarda kanamam oldu .çektirirken birkaç saniyelik bir ağrım oldu bana kalırsa boşuna anestezi alma ama tabi herkesin bünyesi farklı allah yardımcın olsun hemen sonuç çıkıyor zaten hayırlı haberlerini bekliyoruz öptüm..

slmm ay girmiştim tam yazamadan eşim geldi annesine gidip geldik hemen kaldı portakalım napıon hayatım yoğunsun sen tabi kolay gelsin..opuyorumnanaktan

aysencim gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan

ama kimse yok boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…