Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm canlarrrrrrrrrr

kimse yok tabii portakalım umarım güzel haberlerle gelirsin inşallah cnmmmmm :Saruboceq:

gelen herkesi öpyüorummmmopuyorumnanaktan

Selam kızlar hap Çok gÜzel kafa yapıyo arada yada tansıyonum bu ara taban yaptı 7 ye 4 Çıkıyo ondan dÖnÜp duruyom leyla gıbı

selam fıstıklar nasıl keyifler..varmı yeni gelişmeler öpüyorum hepinizi kocaman....bizde iyiyiz oğlumla büyüyuruz teyzeleri...

selam fıstıklar nasıl keyifler..varmı yeni gelişmeler öpüyorum hepinizi kocaman....bizde iyiyiz oğlumla büyüyuruz teyzeleri...

sleepy hoşgeldinn cnmm bizde seni merak ediyoduk cnm ya nererlerde diye malese cnm daha bişi yok henüz dua et en yakın zamanda bisde güzel hbrler verelimm çok sevindim ii olmanıza cnmm maşallahhhh

sleepy hoşgeldinn cnmm bizde seni merak ediyoduk cnm ya nererlerde diye malese cnm daha bişi yok henüz dua et en yakın zamanda bisde güzel hbrler verelimm çok sevindim ii olmanıza cnmm maşallahhhh

tatildeydim canım epeydir girememiştim artık buralardayım..herzaman dularım sizlerle Allahım en yakın zamanda bu duyguyu bekleyen herkese tattırsın inşallah...

hoşgeldin ozaman cnmmm valla uğur getirirsin belki bizeekaydirigubbakcemile3 ilk sırada aysen var sonra ben sonra portakal sonra mirage arka arkaya bombalar gelir umarımkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ozaman cnmmm valla uğur getirirsin belki bizeekaydirigubbakcemile3 ilk sırada aysen var sonra ben sonra portakal sonra mirage arka arkaya bombalar gelir umarımkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım...inşallah herşeyin bir zamanı var tatlım ben buna çok inanıyorum bende onca zmana bekledim hiç olmaz dediğim bi anda kavuştum kuzuma,sadece aklınızdan çıkarmaya bakın inan çok işe yarıyor ben kaldığım ay inanılmaz rahattım..kist problemim vardı olmaz bu ay diyordum işte kısmet..şöyle ayağımı sürüyorum topiğe ve diğer tarafa kaçıyorum öptüm canım selam herkese...

saol cnm uğradığın için herzaman beklerizzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan tmm sürdün ayaığını gelio bizim minişlerrrkaydirigubbakcemile3

portakal adet oldu yeni bir doktor buldu çok ii ona gidicek bugün ilk bakalım umarım beklentilerini karşılar doktorrr

günaydınnnnn kızlar

boshayallersmile slm kızlar ben adet oldum 23akşam 1 denemeeeeeeee tutmadıııııııııııııııııı

yeni tarih 20 temmuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

mirage kendine dikkat et cnm ya baya sarsıyo demek hap seni doktoruna sorsana normal bir durummu bu diye?

CANIM DOKTOR ZATEN BAŞTAN İLACI VERİRKEN DEDİ ÇOK ZORLARSA BIRAK DİYE AMA İÇMEYE İNAT ETTİM KAFA KIYAK OLUYO ACCUK OKAA TANSİYONUM NİYE DÜŞÜYO DİYE SORMADIM AMA NORMALİDE 10 A 5 BENİMDE BUKADRIDA ÇOK DÜŞÜYO kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar hıÇbırınız yoksunuz belkım haftaya gıremem nete hepınızı ÖpÜyorum hayırlı haberler alırım ınŞ.geldıĞımde sızlerden byeeee canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…