- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.721
Günaydın Uykucu Minnoşlar :)
2saatten az zamanım kaldı,biraz heyecanlıyım,dua edin
Herkese Selamlar,iyi akşamlar kızlar
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan
Zorum sana ayrıca teşekkür ediyorum,iyiki seni dinlemişim anestezi olmamışım çünkü gerçekten boşa para verecekmişim.
Çok tedirgindim,heyecanlıydım,gidene kadar dua ettim hatta oraya uzandığımda bile ellerimle yüzümü kapadım,titriyordum diyebilirim ama dr o kadar nazik ve yumuşaktı ki beni rahatlattı.
Bu arada dizlerimi karnıma çekmedim,alet takılırken normal muayenedeki gibi açtım,film çekilirken de biraz uzattım.
Sadece o aleti yerleştirirken metal olmasından kaynaklanan bi acı oldu ama zaten o ultrason muayenesinde de olabilecek türden.İlacı verirken ne yanma ne bişi hissetmedim sadece tüplere doğru ilerlerken basıncı hissediyorsunuz ve karnınız şişiyormuş gibi oluyor bunda bişey yok zaten.
5dk ya sürdü ya sürmedi.Bitince dedim keşke HSG ile ilgili bişey okumasaydım bilmeden gelseydim.
Doktorda dedi paylaşım sitelerinde abartıyorlar,bide ne şartlarda yapılıyor o da önemli
Ben radyoloji merkezinde yaptırdım,onların işi bu olduğu için daha güven duydum.
Rahim filmi çektirmemiş ve çektirmeyi düşünen arkadaşlar varsa Lütfen bişey okumayın internetten,gerçekten abartılıyor,korkulacak bişey değil.Kesinlikle anesteziye(narkoz)gerek yok eğer özel bi durumunuz ,başka bir hastalığınız yoksa.
Sonuç:Tüplerim açıkmış çok şükür :Saruboceq: ama ayrıntılı bilgiyi, adet olup doktoruma gidince filmi gösterdiğimde öğreneceğim.
Geçmiş olsun canımmmm.Çooook sevindim. ınşallah doktorun dediği gibi yaz bitmeden göbişine bebiş konucakkkkkk.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Çok öptüm seni,ben annemlere geldim bu arada. Pek fazla giremem nete. Kendine iyi bak.Minnoşlara selam söylersin gelirlersekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla of cnm inşallah bu filmden sonra senin hemen olsun yaaa:Saruboceq: sana ne dedi peki ilişki yasakmı yoksa devammı çalışmaya?
selam kızlar
portim çok sevindim canım hadi inşlhh bebişde gelir bölelikle inşlhh...
artık iki ay sonra bende çektirrim herhalde bakalım :sinifsinif:
bende yarın sabah kalkıp gidicem doktora boşa beklemenin bi anlamı yok
zaten evde adet söktürümcde vardı içmeye başladım bu akşam yarın doktor yazar artık haftaya kadar olurum sonra takipe git gele başlarım
ne yapalım bu da biizm kaderimiz mafoldumben
evt cnm dikkat edicem ama bir daha karşıma çıkarsa onun için kötü olucak bu sfer ya babam evde olsa hemen dicektim aşağı in diye ağzını burnunu kırsın manyağın görsün ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?