Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakalım kuşum çıktın tabi geç kaldım msjıda geç gördüm film izledik bakmadım tele..

korkma hayatım ya bak rahat olarak git zaten öteki türlü daha zorlanırısın bak kastığın için rahat ol hemen bitsin inşallah rahat geçicek ve temiz çıkıcak:Saruboceq:

Portakalcım rahim filmi çekilecekmiş,gerçi şu saatlerde dinleniyorsundur,çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun aynı zamanda,bebebğini gelmesini hızlandırsın bu işlem,korkulduğu gibi olmadığını söylüyor çoğu kişi,zorxx da söylemiş zaten...Filmin temiz çıkar,bebeğine de kavuşursun Allahın izniyle canım.Sonra Ayşen,zor, mirage,adını şu an hatırlayamadığm diğer arkadaşlarım peş peş hamiş haberleri versin inşallah:Saruboceq:

Herkese Selamlar,iyi akşamlar kızlar
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan

Zorum sana ayrıca teşekkür ediyorum,iyiki seni dinlemişim anestezi olmamışım çünkü gerçekten boşa para verecekmişim.
Çok tedirgindim,heyecanlıydım,gidene kadar dua ettim hatta oraya uzandığımda bile ellerimle yüzümü kapadım,titriyordum diyebilirim ama dr o kadar nazik ve yumuşaktı ki beni rahatlattı.
Bu arada dizlerimi karnıma çekmedim,alet takılırken normal muayenedeki gibi açtım,film çekilirken de biraz uzattım.
Sadece o aleti yerleştirirken metal olmasından kaynaklanan bi acı oldu ama zaten o ultrason muayenesinde de olabilecek türden.İlacı verirken ne yanma ne bişi hissetmedim sadece tüplere doğru ilerlerken basıncı hissediyorsunuz ve karnınız şişiyormuş gibi oluyor bunda bişey yok zaten.
5dk ya sürdü ya sürmedi.Bitince dedim keşke HSG ile ilgili bişey okumasaydım bilmeden gelseydim.
Doktorda dedi paylaşım sitelerinde abartıyorlar,bide ne şartlarda yapılıyor o da önemli
Ben radyoloji merkezinde yaptırdım,onların işi bu olduğu için daha güven duydum.
Rahim filmi çektirmemiş ve çektirmeyi düşünen arkadaşlar varsa Lütfen bişey okumayın internetten,gerçekten abartılıyor,korkulacak bişey değil.Kesinlikle anesteziye(narkoz)gerek yok eğer özel bi durumunuz ,başka bir hastalığınız yoksa.
Sonuç:Tüplerim açıkmış çok şükür :Saruboceq: ama ayrıntılı bilgiyi, adet olup doktoruma gidince filmi gösterdiğimde öğreneceğim.

Geçmiş olsun canımmmm.Çooook sevindim. İnşallah doktorun dediği gibi yaz bitmeden göbişine bebiş konucakkkkkk.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Çok öptüm seni,ben annemlere geldim bu arada. Pek fazla giremem nete. Kendine iyi bak.Minnoşlara selam söylersin gelirlerse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim berrak minnoşum opuyorumnanaktan
ınşallah canım yaz sonuna kadar (hayırlısıyla) hamile kalabilmek hedefimiz :lepi:
Bol bol denize girersin annenlerin yanında sanırım boshayallersmile
Sende kendine iyi bak,dikkatli ol canım,çook öpüyorum :1hug:

Son düzenleme:
slm ben geldim portakalım napıon kuşum sırtından büyük bir yük kalktı deme çok şükür iide çıktı çöok sevindim cnm ve iiki aneztezi almadın gerçi ben korktum acırmı acaba die ama neyseki atlattın..

berrakçım saol cnm sana iyi tatiller oh keyif yap annenle..opuyorumnanaktan

dilemma saol cnm duan için inşallah kabul alur dualarımızda taz zamanda kavuşuruz bizde :Saruboceq: sen iisin umarım bebekler felan

hoşgeldin canım
evet büyük bi yük kalktı valla yani en zoru en pahalısı en korkunç gelen buydu
o gün iyiki sana sormuşum,çünkü ben anestezi almaya şartlamıştım biraz kendimi,senin yazdıkların fikrimin değişmesine ve daha az korkmama neden oldu.
Üstüne + 80 tl verip bayılacaktım :)) boş yere
geriye 21.gün tahlili kaldı bakalım

valla of cnm inşallah bu filmden sonra senin hemen olsun yaaa:Saruboceq: sana ne dedi peki ilişki yasakmı yoksa devammı çalışmaya?

valla of cnm inşallah bu filmden sonra senin hemen olsun yaaa:Saruboceq: sana ne dedi peki ilişki yasakmı yoksa devammı çalışmaya?

3gün ilişki yasak lmaz:
antibiyotik verdi enfeksiyona karşı kutu bitene kadar sabah akşam alcam.
3gün deniz,havuz ve duş yasak lmaz:

Şuan sol kasığımda yumoş ağrısı gibi ağrı var 3-4 saattir.
kanamam da hatta lekelenmem de olmadı Allaha şükür,sadece verilen ilaç atılıyo az az akıntı gibi.

Gayet iyiyim,size mesaj attıktan sonra da 1.5 saat kadar uyudum,dinlendim iyi geldi

Allah belasını versin öyle adamların, gerizekalı pis sapık.
Ne cürretle ya anlamıyorum.
Sapıkları sallandırcaklar ki bu tür sapıklıklar da caydırıcı olsun.
Dikkat et canım pislik herif kafaya takmışsa geldiğin gittiğin yerler de bekler,dikkatli ol cnm

selam kızlar
portim çok sevindim canım hadi inşlhh bebişde gelir bölelikle inşlhh...
artık iki ay sonra bende çektirrim herhalde bakalım :sinifsinif:
bende yarın sabah kalkıp gidicem doktora boşa beklemenin bi anlamı yok
zaten evde adet söktürümcde vardı içmeye başladım bu akşam yarın doktor yazar artık haftaya kadar olurum sonra takipe git gele başlarım
ne yapalım bu da biizm kaderimiz mafoldumben

evt cnm dikkat edicem ama bir daha karşıma çıkarsa onun için kötü olucak bu sfer ya babam evde olsa hemen dicektim aşağı in diye ağzını burnunu kırsın manyağın görsün ozaman

selam aysencim hoşgeldin kuşum
Üzüldüm ama elimizden gelen bişey yok napalım kuşum
Beklemeye,yeni umutlara,yeni tedavilere devam :1hug: üzülme

evt cnm dikkat edicem ama bir daha karşıma çıkarsa onun için kötü olucak bu sfer ya babam evde olsa hemen dicektim aşağı in diye ağzını burnunu kırsın manyağın görsün ozaman

insanın başını belaya sokar böyleleri valla
Allah korusun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…