Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

oh ii ozaman dinlen bugün keyfine bak zemuszemus ay ben daha erken kalktım ama artık okadar kötü rüyalar görüyorumki etkisinden kurtulamadım öle kaldım uzandım yine..

aysen gitti herhalde doktora erkenci sabahın köründe kalkmış:)

buarada ben kesin hastalanıcam ya bikerede bi umut olsa insandamafoldumben

dinleneceğim de yağmurdan sonra hava biraz serinledi ya
gece omuzlarım tutulmuş sanki,dokunamıyorum bile..
ne gördün,hayır olsun inşallah cnm
aysen gitmiştir heralde bakalım ne dicek doktor?

off nolcak bizim halimiz böyle bilmiyorum ki
Allahım bize de nasip eder inşallah

valla umarım ii hbrlerler gelir kendi kafasına göre hapıda içti doktor hanım kaydirigubbakcemile3

aman benim rüyalarımı anlatsam yuh dersin bune en iisi boşverr..

ben kahvemi yapayım bari kuşum istermisin?

hayır olsun o zaman canım gördüğün şeylere,renklerin bak tabirine
valla ya kafasına göre ilaç da içti bakalım inşallah sorun olmaz
Sen yap canım kahve afiyet olsun,ben içtim sabah biraz kendime geleyim diye,yarım saat içinde ilaç içmem lazım ama canım bişey yemek istemiyor ne yicem de içeceğim bilmiyorum

Porti sevindiim canım senin adına kanallar acıkmış. Bende eylülde çekilcem bakalım.erteleyip duruyorum. Adet oldum buarada .yeni tarih temmuz 22.

hoşgeldin cnm bak hiç korkma hsgden portakalda çekildi ve gayet rahat geçti onunda inşallah seninde sorunsuz ve temiz çıkar filmin..

ama cnm bişiler yemen lazı tost felan söyle ayranla sıcakta ayran iç bol bol madem hap içicen cnm

tost söyledim,yedim geldim
ayranı da düşünmüştüm de daha tam uyanamadım gibiyim zaten iice uykum gelmesin dedim.

Porti sevindiim canım senin adına kanallar acıkmış. Bende eylülde çekilcem bakalım.erteleyip duruyorum. Adet oldum buarada .yeni tarih temmuz 22.

Sağol canım.
erteleme bence cnm adetin bittikten sonra zaman kaybetmeden git çektir,doktorun istemesini falan bekleme,elinde olsun.
kaç ay geçti niye boşa beklediysem sanki kendime kızıyorum doktorların ağzına baktığım için.
Herşey tam olsun ki gerçekten sorun var mı yok mu bilelim,ona göre tedavi uygulayalım dime ama ?

afiyet olsun hayatım benimde cnm sıkılıo be bugün nedense hayra çıksın cnm hiçbişi yapmak istemiyo..

neyse cnm ben çıkyım duş felan alıp takılaym öle öpt seni çok

cnm ben geldim yarın iş görüşmesine gidiyorum yine benimde iş olucak sanırım bebekten önce habire çıktı bişiler ama olduğu yok bu çok ii bakalım çok rahat ediceksin kimse yok büroda çoğu zaman dedi ay bakalım nolcak yarın sıkıldım artık eğer uyarsa hiç düşünmeden kabul edicem

selam canlar ben geldim saatlerce bekledim tabi doktordu tahlildi
nese yazdı söktürücüyü geç olmaz normal senin için biliyosun geç olgunlaşıyo yumoşlar dedi
şimdi içicem bakalım artık hasta olunca gidicem en geç 3 günü gel dedi bu sefer
diğeirnde 5 gün gitmiştim neden öle dedi bilmiyom

Selam ben geldim tabi sinirlerim bozuk
gerizekalının biri tepemi attırdı az önce,yok rüyasında görmüş,şöyle böyle ağız yapıyor

aysen hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…