Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakalım napıon kuşum daldın tabi topiklere kknın altını üstüne getirdin bütüngünkaydirigubbakcemile3

ay kıs çıktım sonra ev işleri annemle geldi ee sonra yemek derkn giremedim hayatım
ya seni sinir eden kişiyi anlamadım hamilemi görmüş angut seni rüyasında?

msnden anlatırım canım.angut belli olmaz belki rüyasında kkyı ve kullanıcı adımı görür :))
rüya falan gördüğü yok ya saçmaladı durdu bende inanacak göz var mı salak işte muhabbet açayım die ayak üstü senaryo yazdı.

portakalım ben test yapıcam buarada taktım abicim çoktan yapmadım nasılsa gelcek gelmeden yapim bari içimde kalmasın perşembe yapıcam kaydirigubbakcemile3

bilmşyorum ki portim o kadar kürler kullandım düşmemiş uyuz fsh
ayy takmamayı bi öğrensem düşer belki kendiinden de işte yapamıyorum canımm
sen nasılsın ne var ne yok canımm

porti zor msn de bana reset atıyo gel sanada atsın bebek sperm yumurta aşılama gibi düşünceleri düşünce gücüyle beynimizden siliyo sempatiksalakcinni

biz sıramızı savdık bu ay hepimiz test yaptık zor da bu kervana katılsın ama o dolu olsun inşlhh

yelizcim hoşgeldin canımcım nedne düşmemiş ialç kullanmıyomuydun sen
bu arada hayıt tohumu çayı fsh ı dengeliyomuş yaptınmı hiç ama bırakmamak gerekiyomuş en az 3 ay her gün içicekmişsin

heee allahım kabul etsin nerde dua etsem porti zor ve sonra senin ismin hemen aklımdna geçiyo canımcım :Saruboceq:

yelizcim hoşgeldin cnmmmmm..ya bunun bi bitkisel kürü felan yokmu acaba fshın araştırdınmı yelizcim?

portakalım perşembe cnm gelmezse tabi ogüne yarın iş görüşmesi var yarın dönerken alırım perş sabahı yaparım sanki bişi olcaktakaydirigubbakcemile3

aysenim zor um kullanıyorum hayıtı 3 aydır arada aksattım ama genellde kullandım
bakalım yarın ki doktor ilaç vercekmi
zor inşallah canım inşallaj hamilesindir canım

valla bizde bu soruyo cvp arıyruz yeliz nolucak halimizzz??bunalıma girdik artık ne yapsak boşkafamçokkarıştı

hayıttan herkes çok memnun yaa aslında sen devam et yinede ona canımcım
bende bugün alıcaktım o kadar beklemekten yorgunluktan sonra o aklıma gelmedi akannehir

bende incir yemeye başlıycam
nasıl yeniyodu kızlar ne yapmam lazım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…