Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ah sorma hayatım ya birimiz çıksa arkasından gelcek ay aynı cümleleri yazmak bile istemiyorum aslında artık valla oooooffffffffffffff offffffffffffff:sinifsinif:

porti ben yarın hayıt tohumu alıcam kısmetse içmeye başlıycam hormonları dengeliyomuş
adet sancısına birebirmiş
yumurtalıklara kısırlığa çok iyi geliyomuş
bakalım :hulya:

Geçmiş olsun tekrardan ..Ne güzel sorunsuz geçmiş,tüplerin de açıkmış çok şükür

İyiym canım, çarşamba ayrıntılı ultrasonumuz var,bebeklerin organ gelişimlerine falan bakılıyor,cd de veriliyormuş... İnşallah iyi haberler alırım,size de iletirim

hoşgeldin dilemmacım allah razı olsun duaların için
hadi sende bebişlerinin resimleriyle gel doktordan inşlhh sağlıklı bi şekilde opuyorumnanaktan

Bunu da bi dene bakalım aysencim ama olmaz böyle ,doktor da bi türlü düzenleyemedi senin adeti,ne şanssızız.

Zorum sıra sana geliyor bakalım bak dönüp dolaşıp yine geldi sıra bana önce sen varsın dediğin günü hatırlıyorum şimdi ben de aysen de elendik,mümkünse seni aramızda görmek istemiyoruz bu tur da inşallah sen geçersin sempatiksalakcinni

Dilemmacım teşekkür ederim canım sağol
İnşallah senin için de kolay bir doğum olur,sağlıkla alırsın bebişlerini :Saruboceq:

evet bu tura portiyle ikimizi bırak artık sempatiksalakcinni

başa baş bir mücadele bizi bekliyo gerçi porti benden önde 2 haftadan fazla herhalde :hooray:

portakalım kuşum keşke cnm ya ufacık bişi yok keşke olsa rabbim duy sesimizi bizede nasip et nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doğal yoldan:Saruboceq:

kızlar ben kaçıyorum malum yarın doktora gidicem temzilik edem
hepinizi öpüyorum ve seviyorum
iyi haberlerde buluşmak üzere
esen kalın kaydirigubbakcemile3

Valla ya bugün gittiğim yerde hamile kadın bekliyodu 4 boyutluya gircekmiş,Cinsiyeti de öğrenememiş bebek bacak bacak üstüne atmış,konuşuyorlardı dedim keşke ben de bu nedenden gelseydim de cinsiyeti öğrenmek geç olsaydı.

aysencim güle güle iyi geceler,bende eve didiyoruum

zorum olursan msnden devam ederiz olmazsan seni de öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…