Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay evt bak şimdi oynuyo tam bizim saatlerimizde kafasına esiyo alıo pcyi gıcık ediyo beni ya ya tmm vermem aslında bu sefer tepeme gelio ne yazıcağımı şaşırıyorum rahat olmuyo insan

günaydın porticim napıyon bakalım :hulya:

bende evi süpürdüm evdeki tüm ışıkları açarak sempatiksalakcinni hava öle karanlıkki yağmur gök gürültüsü eyvahedigeldismile

bende şimcik çorba yaptım onu içiyom bayanssulusmile

günaydın kuzum nasılsın?
Manyadın gene temizlik diye Allahım rüyanda bile sil süpür yapıyosundur sen :))
hamarat arkadaşım benim
afiyet olsun

zor'un bugün iş görüşmesi var,dua edelim olsun inşallah,rahatmış nasıl olsa :)

Günaydın kızlarrr.Kahvaltımı yapıp geldim.Bu bilgisayar dandik biraz, zar zor yazıyorum. Çok gıcık bisey.AAA kafayı yedi , yazarken diğer kelimelerin arasına karısıyo. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni NAsılsınız bakalım?

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ay napam anacım alışmış kudurmuştan beterdir delikafadulden
annem aradı diyo her sabahki işlemlerini yine yaptınmı :mymeka:

sağol şekerim valla iki kase yedim öğlene bişi yememem lazım meyve atıştırırm artık

evet gitmedne yaz demiştim dün karuya neyse gelince yazra nasılsa :teselli:

Hoşgeldin berrakcım,afiyet olsun
akşamdan beri iyiyim işte :))
bugün güzel bir gün olacak,öyle hissediyorum

bende bu gece habire tuvalete kalktım 4 defa kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
artık uykum öle bölünmüşki sabah saat çaldı ben yine tuvalet için kalktım snaıyorum kaydirigubbakcemile3

evet belki bebek olunca yapamazsın annen de rahat eder kocan da biz de:)
kaç para elektirik su geliyor kim bilir gergün şarıl şarıl halı yıkamalar,elektirik süpürgesi çalıştırmalar klava: kaydirigubbakcemile3

Hosbuldum canım, bende bugün anneanneme gidicem.Uzun zamandır görmedim. Gİtmeden onu da göriim bari. opuyorumnanaktan

ayy ne güzel anneannen de hayatta çok sevindim,git tabi a.s.

eşim alıştı artık baktı öle mutlu oluyorum saldı beni kendi halimekaydirigubbakcemile3
hani bebk olunca ay iş yapamıyorum diyenler oluyo ya ben hiç o fikre katılmıyorum valla tamam eskisi gibi olmaz yapamazsın ama yinede yaparsın
:hulya:
elektirk 65 70 arası geliyo
su da kışın 20 25 arası yazın 30 felansempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…