Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

gnaydın canım hoşgeldinizopuyorumnanaktan

Hosbulduk canım

Evet anneannem 13 yasında evlenmis,14 yasında anne olmus. kaydirigubbakcemile3 9 tane çocuk doğurmus.4 teyzem 4 dayım var yani. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Babaannemde 80 küsür yasında,o da yasıyo.Rus kendisi. sempatiksalakcinni

ayy ne güzel
benim anneannemde 13 yaşında evlenmiş 14 yaşında teyzem olmuş
annemlerde 5 kız 3 oğlanlar
ama malesef 4 sene önce 63 yaşında mide kanserinde kaybettik içimde çok büyük boşluktur çok farklı yeri vardır bende dünya iyisi bir insandı :gitme:

babaannemde 79 yaşında o da 14 yaşında evlenmiş henüz adet bile görmeden evlendirmişler düşünün yanii işte cahillik

aysencim neden o kadar kalktın ki tuvalete?Karpuzu çok mu yedin :)

elektrik normal de,su çok geliyor bak azaltman lazım

berrakcım peki teyze ya da dayılardan hiç ruslara benzeyen var mı onu merak ettim :)

Allah rahmet eylesin canım
Keşke hiç yakınlarımızın acısını yaşamasak mafoldumben :gitme:

ay bilmiyomki herhal akşamdan sonra fazla su içtim yoksa yediğim bişi yokdu iki dilim karpuz sempatiksalakcinni

ya baanda elktrk çok geliyo yani iki kişi evde klima felanda yok evin genel şeyleri sadece ama tabi eccik fazla ütü yapıyom mutfak havlularına kaadr ütülerim eccik sempatiksalakcinni

Kocama kamera açtımda ondan geciktim.Babaannem rus, dayımlar neden benzesin kız ruslara ?kaydirigubbakcemile3 Babam,amcam halam hiç bikaydirigubbakcemile3ri benzemiyo ruslara.Hiçbiri anneleine benzememis.BAbaannem mavi gözlü sarısın . Amcam ve babam esmer.HAlam kumral. Halamın bi oğlu sadece sarısın mavi gözlü. Belki benim kızım benzer babaanneme .kaydirigubbakcemile3 :roflol:

akannehir ee ben manyadım yani normal karşıla kaydirigubbakcemile3
cidden ne düşündüm acaba CADIARZU dayını babaannene benzetmeye çalışırken :roflol:

Allah rahmet eylesin canım.Benim dedem de mide kanserinden öldü.Çok zor valla.:gitme:

ben geldim siz gitmişsiniz ama kaç gündür buluşamadık bi. beklenmeyen tarihimi veriyim porticim 26 temmuz. tatil dönüş yolunda hastalandım nasıl zamanlama ama kaydirigubbakcemile3

slm ben geldim ve işi kabul ettim kızlar sanırım pzt başlıcam arıcaklar beni biz büroyu düzenleyelim pc varmış format atalım falan dediler yeni bide muhasbe prog alıcaklar bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımda

testimide aldım yarın sbh yapıorum sanki bişi çıkçakmış gibi aman napim içimde kalmasınopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım işin. opuyorumnanaktan Testin pozitif çıkmıycağını nerden biliyosun kız? sempatiksalakcinni

berrakcım nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor uzun zamandır gelemiyordum özledim sizi
gebeliği arka plana atınca bu sayfalardan da koptum
kızlar inş.iyilerdir
herkese selamlar öpüldünüzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…