- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #11.861
Selam,tatil bitti demek,nasıl geçti?ben geldim siz gitmişsiniz ama kaç gündür buluşamadık bi. beklenmeyen tarihimi veriyim porticim 26 temmuz. tatil dönüş yolunda hastalandım nasıl zamanlama ama kaydirigubbakcemile3
slm ben geldim ve işi kabul ettim kızlar sanırım pzt başlıcam arıcaklar beni biz büroyu düzenleyelim pc varmış format atalım falan dediler yeni bide muhasbe prog alıcaklar bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımda
testimide aldım yarın sbh yapıorum sanki bişi çıkçakmış gibi aman napim içimde kalmasınopuyorumnanaktan
berrakcım nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor uzun zamandır gelemiyordum özledim sizi
gebeliği arka plana atınca bu sayfalardan da koptum
kızlar inş.iyilerdir
herkese selamlar öpüldünüzopuyorumnanaktan
berrakcım nasılsın hamileliğin nasıl geçiyor uzun zamandır gelemiyordum özledim sizi
gebeliği arka plana atınca bu sayfalardan da koptum
kızlar inş.iyilerdir
herkese selamlar öpüldünüzopuyorumnanaktan
gününüz aydın olsun kızlar
güne iğrenç bi şekilde başladım güya doğurmuşum bebişimi yıkıyorum felan sonra 40 çıkıyomuş eşimle giydiriyoruz ama nasıl bir heyecanla ilk defa dışarı çıkıcaz beraber sarıp sarmaladık fazla uzağa gitmeyelim hasta olur tamammı diyorum eşime bunu diye diye uyandım mafoldumben mafoldumben ilk defa böle bişi gördüm öyle kötü oldumki gece 2,30 da yatmama rağmen bu saatte kalktım işte mafoldumben
Selam,tatil bitti demek,nasıl geçti?
Valla zamanlama süper,geliceklerdi madem en en azından tatilde gelip keyfini kaçırmamış salak kırmızılar
Umudumuz Temmuz ayına bakalım,hayırlı olur inşallah opuyorumnanaktan
tatil güzeldi canım çok iyi geldi valla iyi dinlendim 1 gün yağış etkiledi bizi onda da sadece yağıp geçti ama bulutluydu hava biz de çevreyi gezdik bodrum güzel yermiş ben çok sevdim..
umudum bu ayda sonra zaten ramazan falan var bu ay olmazsa kışa kalır bizim ümitler CADIARZU
İyi geceler uykucular bu saatte uyunur mu hiiç :)) :hulya:
Zorum canım benim ya bizim de sevineceğimiz gün gelecek.
Gelene kadar sabredeceğiz,elimizden gelen ne varsa yapacağız gerisi Allahın takdiri.
berrak dön evine hadi zamanın doldu :))
aysen kuzum sen nerelerdesin yavru geldi mi kırmızılar
ya diğer kızlar neden gelmiyorsunuz bakim? :umursamaz:
herkese günaydın bacılar
ben biraz rahatsızım dün teyzemlere gittik işte gelirken 9 dan 10 a kadar otbs bekledik tabi o arada eşimle birbirimize girdik neyse..
otbse bindik benim mide zaten kötüydü bir ağrımaya bir bulanmaya başladı ineceğimiz yere varmadan indik neyse kendime geldim sonra taksiyle eve geldik ama ben ağrıdan duramıyom çıkarsam belki rahatlıycam ama o da olmuyo..nese öle bi uyudum yeni kalktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?