Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben geldim neden kimseler yok kızlar nerdesinizzz?

ay berrakçım hiç mut yookki ondan beklemiyorum çift çizgiyi ama sen yinede dua et bana akşam belki yarın mucizeeeeeeeeeeeee olursa eğer çıakrkaydirigubbakcemile3

ben geldim siz gitmişsiniz ama kaç gündür buluşamadık bi. beklenmeyen tarihimi veriyim porticim 26 temmuz. tatil dönüş yolunda hastalandım nasıl zamanlama ama kaydirigubbakcemile3
Selam,tatil bitti demek,nasıl geçti?
Valla zamanlama süper,geliceklerdi madem en en azından tatilde gelip keyfini kaçırmamış salak kırmızılar
Umudumuz Temmuz ayına bakalım,hayırlı olur inşallah
opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım,bi ara okumuştum,mesaj yazacaktım yoğunluk oldu unuttum.
Hayırlı olur inşallah canım
Test sonucunu merakla bekliyorum inşallah pozitif çıkar,silik de kabulümüz opuyorumnanaktan
Haberini bekliyorum kalkar kalkmaz bakıcam
opuyorumnanaktan

Selam nazcım,nerelerdesin
Hamileliği kafandan attın,bizi de mi kafandan attın canım,gelsene ara sıra da olsa
öpüyorum kendine iyi bak opuyorumnanaktan

İyiyim canım, sen nasılsın ? Güzel gidiyo hamilelik.Hersey yolunda.opuyorumnanaktan Biz de seni özledik.Ara sıra gel bari. :1hug:

gününüz aydın olsun kızlar
güne iğrenç bi şekilde başladım güya doğurmuşum bebişimi yıkıyorum felan sonra 40 çıkıyomuş eşimle giydiriyoruz ama nasıl bir heyecanla ilk defa dışarı çıkıcaz beraber sarıp sarmaladık fazla uzağa gitmeyelim hasta olur tamammı diyorum eşime bunu diye diye uyandım mafoldumben mafoldumben ilk defa böle bişi gördüm öyle kötü oldumki gece 2,30 da yatmama rağmen bu saatte kalktım işte mafoldumben

aysencim hayra yorlaım cnm rüyanı neden üzülüyosun güzel bişi görmüşsün hemen yorumlayım tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olucak..

gelelim bana kalktım sabahın 7 sinde yaptım görmemk için yattım tabiki ne gördüm ----------------------------------------------------------------- tek çizgi ya bu insanoğlu ne manyak töbe töbe bilerek çıkmıcağını test yapıosun ama içten içe bişide ya çıkarsa ya varsa diosun .ama insanın bukadar umutsuz olması ne kadar kötü bişi yaaa mafoldumben ya inanyıroum herşey Allahtan tabiki olucak diorum ama biyandanda içim acıyo garip bi durumdayım.ben kendimi dışarı atıyorum kızlar evde durmak istemiyorum hepinizi öpt mafoldumbenmafoldumben

zorum ne desem bilmiyorum seni bizden iyi kimse anlayamaz
ama elbet bizimde hamileiym diye yazdığımız günler gelecek
bende bugün kendimi dışarı atıcam eşim evde teyzemlere gidicez
artık gece msn de konuşuruz kuşum :gitme:

Selam kızlar nasılsınız zorxxx tatlım ÜzÜlme olucak enınde sonunda bende tatıldeyım eĞer ateŞı baz alırsam bugÜn yarın adet olmam lazım benım tatıl gıttı dıyebeılırım :)))))

slm kızlar
zorcum ben de şuraya güzel haberler alıyım moral olsun diye giriyorum hayalkırıklığı yaşamaktan sıkıldım belki sizlerin güzel haberlerini duyarım diyorum bu aralar sevindirici şeyler yaşayamadık ama sabır canım umutsuz olma zamanı var daha de kendine eminim hepimizin tez zamanda bebişleri olacak ben inanıyorum siz de inanın..

mirage kız bizim kırmızılar da gelmez gelmez bir haftacık tatilde gelir bizi bulur neyseki beni dönüş yolunda yakaladı kaydirigubbakcemile3 inşallah seninkiler de tatil dönüşü gelir belki de gelmez :ecrin_bebek:

çok güzel bir ruya belki bir mesaj vardır altında hemen moralini bozma canım bence senin bebiş yakında gelecek alkisalkisalkis

saolun kızlar moral verdiğiniz için ama inanın işe bile bu yüzden girdim yoksa rahat dürtmedi evde ama sıknıtdan sürekli düşünüyorum ne olcak neden olmuyo olmucakmı heray tekrarlanan sorular sıkıldım artık böle kaçasım var he bu sinirim testten değil buarada zaten biliodum olmadığını ama sadece derdim neden bize şöle ummadığımız anda sürprizler gelmio ne vardı diorum bende şok olsam sevinsem şaşırsam neyse öle işte karışık duygular içerisindeyimmmm:sinifsinif:

İyi geceler uykucular bu saatte uyunur mu hiiç :)) :hulya:

Zorum canım benim ya bizim de sevineceğimiz gün gelecek.
Gelene kadar sabredeceğiz,elimizden gelen ne varsa yapacağız gerisi Allahın takdiri.

berrak dön evine hadi zamanın doldu :))

aysen kuzum sen nerelerdesin yavru geldi mi kırmızılar

ya diğer kızlar neden gelmiyorsunuz bakim? :umursamaz:

herkese günaydın bacılar
ben biraz rahatsızım dün teyzemlere gittik işte gelirken 9 dan 10 a kadar otbs bekledik tabi o arada eşimle birbirimize girdik neyse..
otbse bindik benim mide zaten kötüydü bir ağrımaya bir bulanmaya başladı ineceğimiz yere varmadan indik neyse kendime geldim sonra taksiyle eve geldik ama ben ağrıdan duramıyom çıkarsam belki rahatlıycam ama o da olmuyo..nese öle bi uyudum yeni kalktım..

Günaydın minnoşlar . kaydirigubbakcemile3 Bugün eve dönüyorum. Akşama evimde olurum sanırım.Artık daha bol görüşücez.opuyorumnanaktan

O saatte uyuyodum bennnnn. .kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım, geçmiş olsun.Benimde midem bulandımı çıkarmadan rahat edemem. Soksaydın parmağını ağzına . sempatiksalakcinni

günaydın kızlarr off aynen hastalık dolaşıo sanırım eşim akşam baya hstadı onla ilgilendim bu sabahta kırmızılar geldi benim ya aynı saatte hiç şaşmıo artık napalım buda ii bişi kaydirigubbakcemile3 böle şeylerden memnun olucaz artık ama tabi bide ağrısı olmasa çünkü feci ağrıo yine geçerse hemen gelicem zten öpt hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

günaydın berrakcım sağolasın ya işte öle parmak sal olayına yapamıyom ben eyvahedigeldismile

günaydın zorum sizede geçmiş olsun
beklenen olay gelmiş neyse hayırlısı olsun bende pztsi veya salı olucam en geç boshayallersmile

aysencim sanada geçmiş olsun kuşum dikkat et kendine sodalı su içersen anında çıkarırsın ben hep öle yaparım suyun içine 1 kaşık soda at iç böööööööö

portakalım sen naptın kuşum tele dün bakmadım bile hiç kuşum unuttum sonrada valla cvp vermeyi hayırlısı tabi cnm napalımkaydirigubbakcemile3

slm aysen kimsecikler yok gece kuşları bunlar oturun kocanızın yanında akşamları gündüzleri gelin de konuşalım di mi aa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…